Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגירה - אין תשובה חד-משמעית, אבל על פי רוב אני אגביר מהירות על מנת לסיים את העקיפה מהר יותר.

לא יכול להגביר מהירות. גם לא רוצה (מהרבה סיבות שונות, שאחת מהן זה לא רוצה לעבור על החוק).

מה הלאה?

נשאר 4 משאיות.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אכתוב שוב שבגרמניה בלא מעט הזדמנויות הנהג התורן בפורשה או פרארי ידע להלחיץ אותי טוב מאוד לחזור ימינה, גם אם לא חתכתי אותו, בכך שפשוט שמר על מרחק מינימאלי ממני כשהתקרב.

אני די בטוח שאלו מאיתנו שמצפים מהנהג האיטי לחזור ימינה, זזים ימינה עצמם כשמגיע מישהו מהיר יותר. ופההכל מתחיל ונגמר.

אגב, מצחיק שאתם מתווכחים כאילו בוואקום. בחול, למרות שהנסיון שלי כאמור מלמד אחרת, הנהג המהיר יכול להיות די בטוח שזה שלפניו יחזור ימינה אחרי עקיפה. לכן הוא אולילא צריך לסמן עם אורות או כלדבר אחר.

בארץ או שהאיטי יותר יחליט לחנך, או שהוא יתעלם, או שאולי, אולי מתישהו יחזור ימינה - ללא קשר למצב התנועה שם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
דמגוגיה בשקל.

אין לך דרך לדעת מה איפשרו התנאים ואין לך דרך לקבוע את מה שקבעת.

מה שבאמת סביר זה שאין בארץ טור משאיות שעל 130 לא תעקוף אותו תוך זמן קצר. מכאן המסקנה שפות"ש נרדם בשמאלי או, עכשיו שאני חושב על זה, אולי בכלל יצא לעקיפה מבלי שהבחין שבשמאלי רכב מהיר ממנו. אולי בכלל חשב כמוך וכמו רבים פה לחנך את ההוא שנוסע 160.

אם אין לך לאן להשתלב לימין, לא תכננת נכון את העקיפה, או היית בשמאלי שלא לצורך.

I.G. - דווקא הבנתי יופי. 100 מטר זה לא הרבה בכלל ולכן כל יציאה שלך גורמת להאטה. על כן הבנתי שלא אכפת לך כי אתה שם את האינטרס שלך מעל שלו. בנוסף, אתה עובר על החוק. גם הוא, אבל הוא לא מפריע לך, אתה מפריע לו.

גיא 25 - בשום מקום הוא לא כתב שהוא יצא לעקיפה כשהיה בימני. נהפוך הוא - הוא כתב מפורשות שהוא היה בשמאלי.

איך הולך השיר?

כל זה היה אתמול... משהו

מכל הדברים האלה הבנתי שרומן פשוט לא מחובר לדיון ומתכחש בכוח לשאלה שמוצגת- והיא הזכות של מישהו לעקוף.

על פי רומן, ברגע שמישהו עבר לשמאלי- לא משנה כמה זמן ומה הסיבה שהוא שם, אם הוא גורם למישהו אחר להוריד מהירות, הוא מפריע ואין לו זכות להיות שם גם אם זה אומר שהוא נדרש לבצע קפיצה קוונטית למיקום אחר.

וכן, אני יודע שנחזור שוב לעניין ה"לחתוך" ו"להדחף" ו"לא להתחשב במסכן שסך הכול רצה לנסוע 50 קמ"ש מעל לחוק אבל איזה חצוף השתעמם ונדחף לו לנתיב כדי לחנך אותו מה המהירות הנכונה". טיעונים שלא רלוונטיים לדיון.

פורסם
לא יכול להגביר מהירות. גם לא רוצה (מהרבה סיבות שונות, שאחת מהן זה לא רוצה לעבור על החוק).

מה הלאה?

נשאר 4 משאיות.

אז תגיד לא רוצה, אל תתחבא מאחורי לא יכול. העניין הוא האם אתה רוצה בכוח להוכיח שאתה צודק, ואז תנהג כמו שאתה ופאלו מציעים, או שתרצה לגמור את האירוע מהר ויעיל, תגביר מעט את המהירות ותסיים את העקיפה. גם זה שמאחוריך ירגע ברגע שיראה השתדלות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
איך הולך השיר?

כל זה היה אתמול... משהו

מכל הדברים האלה הבנתי שרומן פשוט לא מחובר לדיון ומתכחש בכוח לשאלה שמוצגת- והיא הזכות של מישהו לעקוף.

על פי רומן, ברגע שמישהו עבר לשמאלי- לא משנה כמה זמן ומה הסיבה שהוא שם, אם הוא גורם למישהו אחר להוריד מהירות, הוא מפריע ואין לו זכות להיות שם גם אם זה אומר שהוא נדרש לבצע קפיצה קוונטית למיקום אחר.

וכן, אני יודע שנחזור שוב לעניין ה"לחתוך" ו"להדחף" ו"לא להתחשב במסכן שסך הכול רצה לנסוע 50 קמ"ש מעל לחוק אבל איזה חצוף השתעמם ונדחף לו לנתיב כדי לחנך אותו מה המהירות הנכונה". טיעונים שלא רלוונטיים לדיון.

לא, האמת שלא. אם היית באמת קורא ולא מתלהם, היית מבין שהזכות לעקוף אינה מוחלטת ווודאי שאינה חובה. כן - אם מישהו נמצא בשמאלי וגורם למישהו להוריד מהירות הוא מפריע. ברור שמקרים שאפשר להנפיץ, כמו אחרון בטור עוקף, רכב עם ערס מהגיהנום שמגיע ב-warp speed מאחור מאחורי עיקול, פיסטין והכל בכביש 6, אפשר להגיע לכך שאתה צודק. אבל במציאות - אם יצאת לעקיפה והשיגו אותך, לרוב תהיה זה שחוסם.

לגבי חינוך - משפטים כמו "שלא יסע כמו מטורף", "שימתין בסבלנות" וכיו"ב לא ראית ממני בדיון הזה. מעניין ממי. וכן, זה מגיע לכאן בסופו של יום. לי ברוב עוונותיי יש שתי בנות, האחת בת 5 והשניה בת שנה וחצי, שתיהן טרם עלו על הכביש בגפן ופרט להן אני לא סבור שיש לי סמכות לחנך מאן דהו. לכן, אם רכב מגיע מאחוריי במהירות גבוהה משלי - או שאלחץ על הגז* או שאפנה את הדרך. אם ארצה לעקוף ובדיוק טור משאיות מלפניי (משעשע, בדיוק היה היום בכביש 6 צפון) - אזדיין בסבלנות עד שהאמצעי/שמאלי יתפנה במידה כזאת שלא אעכב אף אחד עד שאאיץ למהירות עקיפה, גם אם נאלצתי להאיט כדי 65 קמ"ש (שוב - אמיתי מהיום). כשאתם עומדים על זכויותיכם אשר אולי נתונות לכם (ואולי לא, נתון לפרשנות) - אתם בבונים לא פחות מהבבון החותך של פות"ש.

*בבון מהסוג שפות"ש דיבר עליו נצמד לי לזנב לפני כשבועיים, בלם חריפות והבהב לי את הנשמה, גם כן ב-6 צפון. הייתי שני בעוקפים. כשהראשון חזר ימינה, פשוט דרכתי על הגז, ונעלמתי לו תוך שעקפתי את הדבוקה הבאה וחזרתי לימני. בשביל העניין האטתי בהדרגה והנה הוא הגיע - פולו שנת תרפפ"ו עם חלונות מושחרים ואני מניח שערס בתוכה, אבל לא ראיתי בגלל ההשחרה. המשכתי בשלי, הוא בשלו. למרבה האירוניה, רוב הזמן היינו די קרובים, חרף העובדה שהוא חתך מכל הבא ליד, ואני נסעתי חלק, עקפתי וחזרתי לימין.

אז כן - יש ערסים ויש בבונים. מי שרוצה, עומד על זכויותיו, מחנך אותם, עוקף כי זו זכותו ושכולם יחכו והעולם יתפוצץ. יש כאלה שדווקא מבסוטים ממה שהקב"ה/מפלצת הספגטי המעופפת העניקה להם בחלציהם ולא מחנכים את כל העולם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אז תגיד לא רוצה, אל תתחבא מאחורי לא יכול. העניין הוא האם אתה רוצה בכוח להוכיח שאתה צודק, ואז תנהג כמו שאתה ופאלו מציעים, או שתרצה לגמור את האירוע מהר ויעיל, תגביר מעט את המהירות ותסיים את העקיפה. גם זה שמאחוריך ירגע ברגע שיראה השתדלות.

הרבה פעמים זה גם לא יכול.

מנוע 1.2, אין טורבו, בחמישי קשה לו לעלות מהר מ-100 ל130, במיוחד בעליה. ולא רוצה להוריד לרביעי ולנסוע על 4500 סל"ד, סתם שוחק את המנוע ושורף דלק, ויעזור אולי לשתי שניות.

את המטורף הסברתי לפני כמה דפים, לא קשור ל"לחנך". וה"שימתין בסבלנות" זה אותו "סבלנות" שאתה דורש ממישהו שרוצה לעקוף אבל אסור לו כי אולי יש מישהו שנוסע 1 קמ"ש מהר יותר 17 ק"מ מאחוריו וקיים סיכוי תאורטי שתעכב אותו אם תצתרך לעקוף יותר מכוניות ממה שאתה יכול לראות קדימה בימני (נגיד כאלה שמוסתרות ע"י משאית או כאלה שמחליטים פתאום לצמצם פערים או כאלה שעוקפים מימין ובכלל לא התחשבת בהם, או כאלה שמשתלבים מנתיב האצה)

פורסם

שוב מגיעים ללא רוצה ולא ללא יכול. אתה מעדיף את שיקוליך (20 גר' דלק, שחיקה וכו') על שטף תנועה ועל אי-הפרעה.

כשאני באוטו חלש או שאני, חלילה, מאמץ את המנוע, או נשאר בימני.

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...