Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שהברגים משוחררים , נשחקו 2 הצמיגים הקדימיים .

האם ניתן להחליף רק את הגומיות או חייב את כל המשולש?

פורסם (נערך)

אז ככה..

הייתי היום במוסך אצל בני דודינו..

הוא הראה לי שהמשולשים+ברגים+הגומיות במצב מצוין ולא שבורים ולא קרועים.

כנראה ב"אוטו דיפו" ניסו לעשות עליי קופה.

הוא כן המליץ לעשות כיוון פרונט כי הצמיגים היו שחוקים בפנים.

עריכה אחרונה על ידי bonbon30
פורסם

האם הבנתי נכון, המוסך הראשון שהיית בו נקרא "אוטו דיפו"?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
האם הבנתי נכון, המוסך הראשון שהיית בו נקרא "אוטו דיפו"?

אכן כן אני אסביר מאיפה זה התחיל..

קניתי דרכם חישוקי מגנזיום .

"על הדרך" הסתובב שם המסוכניק שלהם (זה דבר חדש אצליהם).

הציץ במשולשים טען שבורג רופף והגומיות קרועות. כמו כן אמר שהברקסים אוטוטו נוגעים בצלחת..

רצה על כל העבודה על החלפת משולשים+ ברקסים קדימה ואחורה כ2500 שח!!

נסעתי למוסכניק "הצדיק" שלי בואדי גוז'. ה

העלה את הרגב על ליפרט והראה לי שהכל תקין ואין מה לתקן או להחליף.

פורסם
ההיתי הולך למוסך שלישי שקצת מכיר את האוטו לסגור סופית את הסיפור.

הבעיה היא שאני לא מכיר מוסכים "צדיקים" בירושלים :?

פורסם
הבעיה היא שאני לא מכיר מוסכים "צדיקים" בירושלים :?

גש למורשה ותרד עם הבן אדם מתחת לליפט כשאמרו לי שהלך לי משולש לא האמנתי בגלל שזה היה משולש דיי חדש והמוסכניק לקח אותי והראה לי שהבוקסות קרועות

פורסם

לפעמים זה סתם סדקים קומסטיים על המעטפת של הסוקסה גומי שנראים כמו קרע עמוק וגם מכונאים נופלים באבחון של זה.

פורסם

דנידין, אם נחזור לשאלה המקורית של פותח השרשור, בהנחה שאין מק"ט יצרן רק לבוקסות אך ניתן למצוא בוקסות חליפיות, האם ניתן לבצע רק את ההחלפה שלהן ללא כל המשולש?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל בוקסה של משולש או טרברסה אפשר להחליף בין אם היא מקורית ובין אם לא אבל אם היצרן אינו מאשר החלפה אז הפרונט לא יהיה מכוון ממש

• תוכן חדש...