Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקבל סדר גודל של עלות שיפוץ מסרק הגה בקורולה 2006.

מה עלות הפירוק וההרכבה הצפויה עבור רכב זה ?

האם אתם יכולים להמליץ על מוסכים שמבצעים טיפול כזה אזור חיפה והצפון.

מספר שאלות טכניות למביני עניין:

מה גורם לחופש במסרק ההגה שמצריך שיפוץ ?

לכמה זמן/ק"מ בערך אמור להחזיק שיפוץ שכזה ?

בתודה לכל העונים

אלון

פורסם

מי קבע,שהמסרק צריך שיפוץ ? יכול להיות שבכלל התקלה פשוטה יותר,סה מצריך בדיקה.

קרוב לצומת דשנים יש את מוסך המלטש- לא הכי זול אבל מקצועי ביותר.

יכול להיות שישפץ את שלך ויכול להיות,שיש לו במלאי משופץ מוכן להרכבה.

סיבות :בלאי בגלל ק"מ גבוה/סיבוב הגה עד הסוף בתדירות גבוהה (מחלה של הנהג הישראלי)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמה קמ הרכב עבר ואיזה יד הרכב ?

המשפץ מספר 1. אבל השאלה היא מה הבעיה בדיוק? מהן הסימפטומים?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תודה על התגובות.

תיאור הבעיה: כל הסיפור התחיל כאשר הורגשה סוג של נקישה בהגה בעת עליה על פס האטה או מדי פעם בעת סיבוב ההגה בתמרון חניה או סתם בפניה. זה בא והולך אבל זה מורגש לפחות פעם אחת בכל נסיעה. הרכב עם 120K ק"מ.

הרכב הוכנס למוסך המרכזי של טויוטה, המכונאי עשה נסיעת מבחן עם הרכב והרים אותו על ליפט. הוא שיחק עם הגלגלים הקדמים ימינה ושמאלה וקבע שצריך שיפוץ מסרק הגה (לא בוצע פירוק של הגלגלים או שום פירוק אחר מעבר למשחק החיצוני עם הגלגלים).

אשמח לקבל סדר גודל של עלויות לטיפול שכזה כולל עלות פירוק והרכבה בנפרד מעלות שיפוץ המסרק.

בנוסף מקריאה של פוסטים קודמים בנושא ראיתי מספר תלונות על הגה קשה לאחר שיפוץ, האם הדבר נפוץ והאם יש דרך למנוע זאת ?

לכמה שנים/ק"מ אמור להחזיק שיפוץ מסרק ?

בתודה

אלון

פורסם

אני שיפצתי ברחובות אצל בחור בשם משה, הוא היחידי מכמה שיפוצים שיצא לי לבדוק שההגה חזר למשקל הקודם "והמקורי" שלו.

לא זוכר את שמו,אבל המיקום שלו הוא סמוך למכון הדרום ברחובות.

פורסם

הייתי ניגש תחילה למכון פרונטים לבדיקת מתלים /חלקי פרונט. קשה לי להאמין שמסרק הגה הלך בק"מ הזה .אולי אני טועה ואולי לא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

היי.

שמע בעצתי וקח למוסך אחר לאבחון, לפי דעתי זה יכול להיות גם ציריה, בולמים, גם מוט גישור ...לא מאמין הגה ב 120 אלף , אני עם 150 אלף היום על השעון ואין שום בעיה מכיוון ההגה. קשה לי להאמין אלה אם הרכב חטף מכה רצינית מלמטה.

המכלולים ברכב הזה מחזיקים ומחזיקים זה בנוי להחזיק.

גש למוסך ציון בקרית אתא צמוד לאיקאה,בחור זהב, ובקש אבחון (חינם),תתאר לו את הסימפטומים ותן לו לומר לך מה הוא חושב, ייתכן ותופתע. תשמע מה יש לעוד בעל מקצוע לומר בעניין.

תבדוק.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
שלום לכולם

אני מעוניין לקבל סדר גודל של עלות שיפוץ מסרק הגה בקורולה 2006.

מה עלות הפירוק וההרכבה הצפויה עבור רכב זה ?

האם אתם יכולים להמליץ על מוסכים שמבצעים טיפול כזה אזור חיפה והצפון.

מספר שאלות טכניות למביני עניין:

מה גורם לחופש במסרק ההגה שמצריך שיפוץ ?

לכמה זמן/ק"מ בערך אמור להחזיק שיפוץ שכזה ?

בתודה לכל העונים

אלון

במודל 2007 (אני יודע ששלך 2006, הם מספיק קרובים בשביל לחלוק תופעות זהות) היו הרבה מאוד בעיות של חופש בהגה, במיוחד בקילומטראז'ים נמוכים.

מניסיון, לחמי וחמתי יש רכב כזה (שנת 2007, הם הוציאו אותו חדש מהניילונים מהיבואן) וגם להם היתה בעיה של חופש בהגה כבר אחרי שנתיים בערך על הכביש (חופש במסרק).

הייתי מציע לך לקבל חוות דעת נוספת, וגם קצת יותר מפורטת, על מה הבעיה במסרק ומה צריך לתקן (או לשפץ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

התכוונתי ששם אבחון יינתן ללא התחייבויות.

תרצה תתקן, לא תרצה לא צריך

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

פורסם

רוב תודות על ההמלצות.

האם מלבד מוסך ציון , ומוסך המלטש יש לכם המלצות על בעלי מקצוע אמינים נוספים בתחום.

על מנת שאדע שאכן מבצעים אבחון כמו שצריך במוסכים שאפנה אליהם לצורך חוות דעת נוספת כיצד מאבחנים בעיה במסרק ההגה, האם יש צורך לפרק את המסרק על מנת לקבוע זאת או ששוללים בעיות בציריה/מתלה וכו' ועל סמך זאת קובעים שזאת בעיה במסרק ? (האם רק על סמך משחק בגלגלים כשהרכב מורם על הליפט ונסיעת מבחן ניתן לאבחן בעיה במסרק?)

רשמתם שהקליומטראז יחסית נמוך לבעיה מסוג זה, מה הקילומטראז הממוצע שבו מתחילה בעיה במסרק ההגה ?

איציק: אשמח לשמוע כיצד קרובי המשפחה שלך טיפלו בנושא החופש במסרק ברכב יחסית חדש ? , למה בדיוק התכוונת כשרשמת תיאור יותר מפורט של הבעיה ?

אשמח גם אם תוכלו לרשום סדר גודל של עלויות תיקון (שיפוץ מסרק+פירוק והרכבה) במידה ואכן מדובר בבעיה במסרק על מנת שאוכל קבל אומדן של מחירים.

שבוע נעים

אלון

• תוכן חדש...