Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אולי חלאס ל*** את השכל על פרימיום וכל שאר הקשקושים? תסתכלו בכותרת, מדובר על רכב "ספורטיבי ומהנה לנהיגה".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שומי צודק, מצטער. לא עמדתי בפיתוי. :oops:

פות"ש עזוב את ה-C30 וה-A1. הן חביבות (והוולוו עם המנוע החזק גם חזקה מאוד) אבל לא ספורטיביות ולא מהנות לנהיגה. אם בא לך "אוטו מעניין" הוולוו היא אחלה אופציה. אם אקט הנהיגה הוא זה שמרגש אותך, עדיף שתדפדף הלאה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

עכשיו נוסע לעשות סיבוב על המיטו 155- אעדכן בהמשך..

לגבי המיני, קצת מטריד אותי שביד2 כל המיני יד 5-6-7, למה זה? וישנה כרגע למכירה מיני ONE 2012 במחיר של התקציב שלי, עם ק'מ סביר והכל סביר. מה השוני בין הONE לקופר? הדגם המדובר הוא עם 98 כס ידני (לא קצת חלש??)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

היא תעלה את העליות לירושליים?(מתייחס למגיב מעליי)

זה מכונית שעושה 10 שניות למאה.

דרך אגב, אחרי תוכנה היא מעל 120 כ"ס, זה מנוע זהה לקופר(שם 122) של אז בשינוי תוכנה בלבד (ואולי עוש משהו קטן).

בפועל היא לא מרגישה חלשה, והאישיו סביבה הוא לא מכונית קו ישר. המיטו מציעה משהו קצת שונה מהמיני, קצת פחות "הארדקור" יותר חזקה, נוחה וכו.

זה תלוי בהעדפותיך.

פורסם

כשמחפשים רכב ספורטיבי - לא הייתי ממליץ על מיני ONE. נכון היא נחמדה, בעלת היגוי מדוייק ותחושת קארט, אבל המחסור בכוח גורע מהספורטיביות שלה - וזה רלוונטי לפותח השרשור, ולא לכל נהג יום-יומי ממוצע.

פורסם

לא מעוניין לשחק עם תוכנות בשלב הזה. אני רוצה רכב סטנדרט.

אתמול נסעתי מתל אביב לנתניה וחזרה על המיטו של חבר שיש לידי ורק אמר לי ללחוץ ולהרגיש את הרכב (בשעות המאוחרות). הרכב נוסע יפה מאוד, חזק (יחסי כמובן), צמוד בעיקר במהירויות גבוהות, ההבדל בין הנסיעה על דינמיק למצב ספורט מאוד מורגש.

כל אבן על הכביש מורגשת, לא יודע עד כמה זה חסרון, בכל זאת אני עדיין לא בן 70 שצריך ב.מ.וו שתשייט לי בנוחות כאילו הרכב אונייה

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...