Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי עליה בטורים גבוהים, עדיין הרגישה לי כמו i35.

בכל מצב תתחדש שמור עליה ועל עצמך!

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

הגיר מגיב הרבה יותר טוב מ-I35, וכמובן, בגיר כפול מצמד יש את האפשרות לשליטה מלאה ידנית (שזה הדבר שאני הכי אוהב בגיר הזה מין הסתם). ככה שאם תרצה להישאר בסל"ד שבו המנוע עובד בו טוב, זה אפשרי (ולא לחכות לקיק).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תתתחדש ותהנה עם הרכב. שמח שהגשמת את החלום שלך.

אומנם אישית לא מתחבר לעיצוב הזה, אל כל אחד והטעם שלו.

לגבי השוואה בין אסטרה "טורבו" לולוסטר. זה לא סתם טורבו, אלא דיזל. מנועי דיזל מרגישים עם המון בשר על סל"ד נמוך, מה שנוח מאוד להתנהלות יומיומית, לאומת בנזין אטמוספרי שצריך לטחון את המנוע כדי להשיג ביצועים (אלא אם מדובר במנוע בנזין גדול). לכן, דיזלים עם הספק צנוע מרגישים יחסית חזקים ונותנים תגובה מהירה.

בדיזל לרוב שומעים את המנוע, לאומת מנועי בנזין מודרניים שהם שקטים מאוד וגם כמות גדולה של יחסי העברה ברכבים החדשים עוזרת לשיוט קל יותר על סל"ד נמוך יותר ומהירות גבוהה. כם בדיזלים החדשים מסגמנט הזה שומעים את המנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפני כמעט 3 שנים ביליתי 6 חודשים במחיצת הגרסאה האטמוספרית עם גיר כפול המצמדים ברמת גימור "עלית". בחרתי בה בגלל ההבטחה של העיצוב לספורטיביות. בתקופה שהזמנתי היו מעט מאוד ולוסטרים על הכביש ולא ראיתי אפילו אחת ברגסאת עילית לפני שביצעתי הזמנה לשלי.

אחרי שקיבלתי את הרכב גיליתי שני דברים:

1. העיצוב אכן קרבי ונותן חשק לצאת ולחרוך קצת אספלט בכל פעם שרואים את הרכב בחניה. פלוס לא מבוטל בכלל לרכב ליסינג.

2. ברגע שמתחילים לנהוג נשאר רק הסיפוק מהעיצוב החיצוני ואין ברכב שום דבר שמרגיש שונה מכל "קופסאת ליסינג" אחרת שהייתה לי לפני. ההגה לא במשקל הנכון ולא מרגיש מדוייק, הגיר איטי, המנוע לא מספיק חזק ונשמע כמו נגריה בטורים גבוהים, השלדה לא מאוזנת ונעה בעצבנות בין תת-היגוי להיגוי יתר. בקיצור, לא כיף.

בשורה התחתונה, יונדאי הפגיזו בעיצוב אבל לא בשום מאפיין אחר של הניהוג ברכב (מה ההבדלים בין הוולוסטר ולבין ה-I30?). אם עיצוב הוא דבר שיכול לספק אותך זה רכב שנותן מעל ומעבר ביחס למחיר.

אם אתה מחפש משהו ספורטיבי גם בתחושות הנהיגה שווה לפי דעתי להתפשר על רכב יד שניה ובמחיר כזה לקנות רכב "ספורטיבי אמיתי" (Clio RS, Megane RS, MX-5, MR2 וכד').

בכל מקרה, מקווה שאתה מוציא מהרכב את המקסימום ונהנה מהעיצוב המגניב שלו.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

לא חייבים להתפשר על יד שניה.. מיני למשל נותנת חדוות נהיגה רבה, אבל המראה שלה לא לטעמו של פותח השרשור. כל אחד ושיקוליו הוא.

:idea:
פורסם

תתחדש, אני מאוד אוהב את הרכב הזה, אבל בצבע צהוב לדעתי הוא מאוד יפה.

גם אני רחובותי, אשמח לראות אותה מקרוב בהזדמנות :)

פורסם

פקלוסטר (חסר לך שם עוד ו והיה יוצא לך ולוסטר) - אצלך זה פרימיום, אצלו ברכב לפחות יש הגה מעור, כך שהאזור שנוגעים בו הכי הרבה הוא איכותי :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תתחדש, אני מאוד אוהב את הרכב הזה, אבל בצבע צהוב לדעתי הוא מאוד יפה.

גם אני רחובותי, אשמח לראות אותה מקרוב בהזדמנות :)

אתה מוזמן.

Hiperviper- מסכים לגמרי, אבל במצב ספורט חלק מהחסרונות שציינת נעלמים, כמו שפירטתי בסקירה. בקרוב אעשה מדידת צריכת דלק כדי לבדוק אם יש מחיר לספורט. וכן אני נהנה ממנה ומאוהב ביופי שלה. אני 15 שנה על הכביש וזו הפעם הראשונה שאני מנגב באהבה כל פיסת חרא של ציפור מהרכב שלי ברגע שאני רואה כזו.

tzvipper- תודה על המידע. זה עוזר לי להבין למה היציאה מהמקום היתה טובה כל כך עליה למרות שזה ממש לא רכב ספורט. אפילו לא ספורטיבי.

פורסם
וכן אני נהנה ממנה ומאוהב ביופי שלה. אני 15 שנה על הכביש וזו הפעם הראשונה שאני מנגב באהבה כל פיסת חרא של ציפור מהרכב שלי ברגע שאני רואה כזו.

זה מה שחשוב בסופו של יום :)

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...