Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.. הרכב פולו TSI 1.2.

הטורבו הלך והתחיל להשפריץ שמן

קיים טורבו משופר?

ובכל אופן יש המלצות איפה לתקן או לקנות חדש?

פורסם

המלצה כללית לטיפול ברכב שלך היא מוסך רון- מומלץ מאוד בפורום.

באופן ספציפי לטורבו לדעתי כדאי לך להתייעץ עם רון, בנוסף קיים מקום שמשפץ מגדשים באיכות גבוהה (לפחות עד כמה שהתרשמתי).

http://www.turbotech.co.il/

פורסם

שיפוץ תוכל לבדוק בקישור שצירפתי.

דבר נוסף- מוסך רון הוא לא סתם מוסך, שווה לך לשאול בכל מקרה.

פורסם

זה שהטורבו זורק שמן לא אומר שהוא בהכרח הלך, האם יש לך חוסר משמעותי של שמן מנוע? יכול להיות שזה אטום פשוט, והמניפות בסדר, והציר מאוזן והוא לא משחיז.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

פותח השרשור . כשהרכב שלי היה באחריות הייתה הזעה ליד הטורבו . בצ'מפיון התעקשו להחליף טורבו ולא הסכמתי.

העדפתי לשלם לרון על אבחנה כדי לבדוק מה באמת יש שם. כמו שעמוס מעלי כתב , אצלי זה הסתכם באטם פשוט שנקרע .

אחרי ההחלפה לא היה זכר להזעה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לא מדובר על מוסך מרכזיאו צ'מפיון שבדקו את הרכב.

אלא מישהו שמתעסק בטורבו. וגם אני בעצמי בדקתי.

אחרי כל כמה נסיעות הבית מצערת מתמלאת שמן.

הוא גפ איבד איזון מהציר שלו...קיצור בלגאן גדול.

בכל אופן חברים קיבלתי הצעה בטורבוטק, יחסית משתלמת.. :)

פורסם

בוקר טוב,

אתה מוזמן לצור איתנו קשר בטלפון לקבלת הצעת מחיר לטורבו משומש, יש לנו במלאי כמה טורבינות כאלו, בדקתי עכשיו ויש לנו כאלו שעשו מעט מאוד קמ ( יש אחד שירד מרכב עם 2000 ק"מ, אחד עם 3000, אחד עם 7000 אחד עם 14,000 ועוד כמה נוספים שעשו קצת יותר)

אני בטוח שעדיף לך להרכיב מקורי משומש (עם מעט קמ) מאשר לשפץ את שלך.

בהצלחה.

טי גי חלפים בעמ.

03-6500030

פורסם

איזה שנה הרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חשוב יותר, כמה ק"מ עשה הרכב?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לדעתי גם אם בעל מקצוע כמו טי.גי חלפים , רושם שיש לו טורבו מתאים , למה הוא לא כותב מחיר ? .

בשביל מה להתקשר , אם הוא חושב שהמחיר שלו תחרותי שירשום .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הפורום זה לא שוק או זירת מסחר כמו כן המחירים של חלקים משומשים משתנים מיום ליום זה מאוד תלוי במספר הקמ ובהיצע וביקוש שיש באותה תקופה לכל חלק יש חלקים שמאוד סחירים ויש חלקים שתקועים על המדף המון זמן וכל מחיר שנרשם באינטרנט יקפוץ שנים רבות ויכול להיות שהמחיר היום הוא X ובעוד 3 שנים הוא יהיה חצי ועדיין אותו אחד שיחפש בפורום על טורבו כזה יעלה לו מחיר שהוא לא נכון והוא לא יתקשר אפילו לבדוק כי זה יהיה מאוד יקר או ההפךץ יש לנו מספר טורבינות כאלו עם קמ שונים החל מ 2000 קמ ועד 100,000 עם מחירים שונים, אני לא מבין למה קשה להתקשר ולברר מחיר ( שיחות הטלפון היום לא יקרות).

שבוע טוב.

פורסם
לדעתי גם אם בעל מקצוע כמו טי.גי חלפים , רושם שיש לו טורבו מתאים , למה הוא לא כותב מחיר ? .

בשביל מה להתקשר , אם הוא חושב שהמחיר שלו תחרותי שירשום .

מצורפת תמונה עם המחיר מהאתר של טי.גי

Screenshot_2015-03-07-20-42-07.jpg

• תוכן חדש...