Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם השתדרגנו והשתכללנו מוטורית , וכיום אין רכבים שלא מסוגלים לעלות את עליות ירושלים ? כי בזמנו אני זוכר שהיה לדוד שלי ג'סטי שלא הצליחה לעלות

Tuning:lol:

פורסם

כולם מסוגלים לעלות (במהירויות שונות), וגם הג'סטי של דוד שלך היתה מסוגלת לעלות אם היא היתה תקינה.

אם עלינו עם פיאט 127 1050 סמ"ק אז גם הג'סטי יכולה.

כנ"ל לכל המודאגים ששואלים אם הרכב יגיע לאילת. הרכב יכול להגיע לאילת, לחזור חזרה, להסתובב ולצאת שוב לדרך. רק שיהיה תקין.

פורסם
כולם מסוגלים לעלות (במהירויות שונות), וגם הג'סטי של דוד שלך היתה מסוגלת לעלות אם היא היתה תקינה.

אם עלינו עם פיאט 127 1050 סמ"ק אז גם הג'סטי יכולה.

כנ"ל לכל המודאגים ששואלים אם הרכב יגיע לאילת. הרכב יכול להגיע לאילת, לחזור חזרה, להסתובב ולצאת שוב לדרך. רק שיהיה תקין.

בצרפתיה התקינה שלי הרכב התחמם בדרך לאילת בדיוק בבאר שבע!

Tuning:lol:

פורסם

לירושלים הצליחו לעלות עוד בימי המנדט הבריטי.

הכול אגדות אורבניות או צ'יזבטים (למי שעוד שייך לדור ההוא).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

התחמם זה כבר לא תקין, רכב לא מתחמם כי בא לו, גם אם מדובר בפיג'ו/סיטרואן.

פורסם

אם עלינו עם פיאט 127 1050 סמ"ק

בוא נוסיף לרשימה פיאט 600 עם מנוע 767 סמ"ק ו-29 כ"ס או פרינץ 4 עם מנוע 2 צילינדרים 598 סמ"ק ומשהו כמו 23 כ"ס (אל תתפסו אותי בהספקים). הפיאט בדרך כלל נזקקה להחלפת רצועת מניפת רדיאטור בדרך. הפרינץ היה פטור מזה - קירור אויר.

וקוריוז שאולי כב כתבתי בפורום: מישהו שהיה נוהג מקרית אליעזר לכרמל במיני מיינור עתיקה ולא לגמרי תקינה. בכל פעם שהגיע לסוף סטלה מאריס היה עוצר בצד, שופך כמה ליטר מים על הרדיאטור וממשיך בדרכו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
טיפולים בזמן ונטה עם יוניט ומים ירוקים עד סוף המפלס זה תקין.

רכב תקין יסע ללא בעיה 24 שעות 7 ימים בשבוע.

לא יתחמם לא בבאר שבע ולא במצפה רמון.

לפי התיאור שלך פשוט לא תקין.

יום טוב גם לך

פורסם

בקרוב יסיימו את הרחבת הכביש, יהיו בו פחות סיבובים ויותר נתיבים.

סופסוף גם מכוניות עם מנוע מתחת ל 250 כ"ס יוכלו לקחת תנופה מאיזור לטרון ולעלות.

פורסם
בוא נוסיף לרשימה פיאט 600 עם מנוע 767 סמ"ק ו-29 כ"ס או פרינץ 4 עם מנוע 2 צילינדרים 598 סמ"ק ומשהו כמו 23 כ"ס (אל תתפסו אותי בהספקים). הפיאט בדרך כלל נזקקה להחלפת רצועת מניפת רדיאטור בדרך. הפרינץ היה פטור מזה - קירור אויר.

וקוריוז שאולי כב כתבתי בפורום: מישהו שהיה נוהג מקרית אליעזר לכרמל במיני מיינור עתיקה ולא לגמרי תקינה. בכל פעם שהגיע לסוף סטלה מאריס היה עוצר בצד, שופך כמה ליטר מים על הרדיאטור וממשיך בדרכו.

קוריוז דומה:

אמנם לא רכב ישן, מגנום 4*4 מודל 2004 היה מתחמם מדי פעם בעליות, החליפו רדיאטור/תרמוסטט/מצמד ויסקוזי אך ללא הועיל.

בעל הרכב חשב על פיתרון יצירתי- פירק את הצינורות של השפריצרים וקשר אותם כשהם מופנים אל הרדיאטור.

כשהיה עולה והרכב היה מתחיל להתחמם, כמה לחיצות בריאות והמצב היה מתייצב.

פורסם

מוזר וחאפרי אבל עבד (ראיתי בעיניים) כמה חודשים עד שהוא מכר את הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...