Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש את ה-MFC-J650DW של בראדר לפני כחודש + הגיע הזמן להחליף מחסנית לראשונה מאז שקניתי אותה , לאחר חיפושים רבים באינטרנט המחיר הכי זול שמצאתי היה 160 שקל לרבעייה שכוללת את הטונרים הצבעוניים פלוס הטונר השחור לא כולל משלוח לצפון.

לפני שהתייאשתי והזמנתי את הרבעייה ב-160 שקל מצאתי טלפון של מקום שנקרא דיופיקס , למעשה זה מחסן שנמצא בחיפה שמוכר רק דרך האינטרנט או דרך הטלפון ואין אפשרות לאיסוף עצמאי .

רבעייה עלתה לי 22 שקל שזה יצא בערך 5.5 שקל למחסנית , הזמנתי זוג סטים כאלה , ובגלל שהייתי צריך את המדפסת באופן יחסית דחוף שילמתי על משלוח אקספרס בעלות נוספת של 30 שקלים עד לבית ,ביצעתי את ההזמנה בצהריים ולמחרת לפני שיצאתי לעבודה בסביבות 8-8 וחצי זה כבר היה אצלי, אם יש לכם קצת מרווח של זמן אז משלוח בדואר רגיל הוא חינם.

בקשר לדיו עצמו לאחרונה המדפסת עובדת אצלי שעות נוספות ואני לא רואה כל הבדל בין מה ששמתי עכשיו למחסנית המקורית מלבד העניין שהמחסנית המקורית קטנה יותר.

111.JPG

פורסם

אתה יכול להעלות תמונה של הקופסא של המחסנית ושל המחסנית עצמה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לאחרונה קניתי HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One Printer, מכיוון שהדיו לCANON PIXMA IP1800 עלה יותר מ200 שקל(המדפסת עלת פחות LOL).

עכשיו אני רואה שהתחילו לתחכם את המחסניות ויש להם סריאל והתוכנה של המדפסת אפילו מציאה לך אפשרות לנעילת המחסניות שלא יהיה ניתן להישתמש בהם במתפסות אחרות(WTF?), השאלה שלי היא- האם כיום בצבעים האלה ניתן למלאות דיו עצמאית וזה יזוה בהצלחה או שהמדפסת תידחה כי היא זוכרת שניגמר?

בפלוטרים של אפסון היה קל לאפס את הצ'ים שלהם- אין לי ניסיון במדפסות ביתיות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

השמועה אומרת שהצ'יפ מכיל שעון שסוגר את המחסנית כעבור תקופת זמן, גם אם לא נעשה בה שימוש. לא יודע אם HP שינו דרכיהם מאז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...