Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מעניינת על מצלמות המהירות.

לכל החכמים שטענו שזה כן מציל חיים (פוסט לפני שלוש שנים) אז הינה התשובה לכך, כמובן שזה להעשיר את קופת המדינה, פשוט מעצבן.

לינק לכתבה

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אני לא חושב שתמצא פה חכמים שטענו כבר אז שזה מציל חיים :lol:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

באמת? יותר הרוגים? לא יכול להיות.

אולי מישהו במשרד לבטחון פנים יתן תשובות? או חלילה, יודה בטעותו? או חלילה, יבטל את השיקוץ הזה?

פורסם

האם יש התייחסות לסיבה בגינה נהרגו? זו השאלה.

מתוך הכתבה:

לפי נתוני הלמ"ס, מתוך כ־22 אלף נהגים שהיו מעורבים בתאונות, רק בקרב כ־80 נהגים נרשמה עבירה של מהירות מופרזת ביחס לתנאי הדרך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה רק בגלל שהמשטרה לא מפלחת מספיק טוב את הגורמים להתנגשות. מהירות שאינה מתאימה לתנאי הדרך היא, ככל הנראה, גורם הרבה יותר משמעותי בהתנגשויות בדרכים מכפי שהיא משתקפת בסטטיסטיקה. השאלה היא מה הזיקה בין המהירות המותרת החוקית למהירות המתאימה לתנאי הדרך.

ואגב, העליה בכמות ההתנגשויות היא קטנה ואי אפשר לייחס אותה למצלמות. כמובן שזה לא אומר שהן עוזרות למשהו מלבד לחסוך בשוטרים שעומדים בצד הכביש בצורה מסוכנת או לאכיפת מהירות בקרבת צמתים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עכשיו יעשו כתבת ענק על המצלמות בערוץ 2, יגידו שהדבר סתם מכניס כסף לקופת המדינה וגורם לתאונות עקב ההאטה לפני שנהג מגיע למצלמת מהירות, יגידו שכמובן שוב פעם עשו טעות והאזרח אוכל אותה, ואז לא יעשו שום דבר עם זה, המצלמות ימשיכו לעבוד ולגבות ימבה כסף על גבינו.

Opel Adam S 2017

פורסם

דווקא מדברים על זה שפרויקט המצלמות כבר לא רווחי כמו בעבר, בטח ובטח לא יחסית לתחזיות (שלא לקחו בחשבון את Waze למשל).

מדברים על זה שמצלמה נותנת את רוב התפוקה שלה בימים הראשונים להצבתה (עד שמדווחת ומתרגלים אליה) ומאותו רגע יש לה זרזיף קטן של דו"חות שהיא מפיקה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתם מדברים על הגברת הבטיחות כאשר זה פרמטר שכלל לא הוגדר כמטרה נדרשת בעת יישום פרוייקט המצלמות.

המטרה מראש היתה לייצר מעין אגרת שימוש בדרך ובזה הפרוייקט הצליח ובענק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה (הכנסות) הפרמטר שהוגדר ע"י בעלי תפקידים (ולכן גם כאלה שצריכים לענות על ההחלטות שלהם).

לא מעט בעלי תפקידים מטעם עצמם הגדירו פרמטר להגדלת הבטיחות.

גם בתור אגרת שימוש ומקור הכנסה הפרויקט נכשל, כפי שאמרתי, יש לכל מצלמה כזו מספר ימים ספורים לייצר הכנסות וליצור שטף ולאחר מכן היא תוציא זרזיף קטן

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...