Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון למדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי יודע מאיפה אפשר להשיג שעון למדה באיזור ת"א וממי

ועלויות פלוס מינוס

תודה

תחסוך כסף ותקנה ווידבנד....

A/F GAUGES ARE NOTHING BUT A LIGHT SHOW

קו---------------------------------------

פורסם
זה לא הקטע של הכסף גבר חוץ מזה אני רוצה את זה ליופי

אם אתה רוצה את זה ליופי.... אז עדיף שלא תקנה בכלל.....

פורסם

RACEPACK חבל שאתה אומר דברים סתם , בהרבה רכבים במיוחד בצד היותר משופר של המפה השעון הזה הוא אינדיקציה טובה למדי לרמת הכיוון של הרכב ומתי צריך עוד או פחות דלק.

אני מצתרף לשאלה הזו.

ליביו , שחושב שאייר פיול הוא קצת יותר מאורגן אורות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
RACEPACK חבל שאתה אומר דברים סתם , בהרבה רכבים במיוחד בצד היותר משופר של המפה השעון הזה הוא אינדיקציה טובה למדי לרמת הכיוון של הרכב ומתי צריך עוד או פחות דלק.

אני מצתרף לשאלה הזו.

Liviur חבל שאתה אומר סתם דברים.... נכון שבהרבה רכבים משתמשים בהם.....אז מה... הנתונים שהם מראים בכלל לא קרובים למה שקורה באמת....

ווידבנד זה הדבר האמיתי..

פורסם

אני מצתרף לשאלה הזו.

Liviu, I have to agree with RP here, the only times that the A/F gauge worth something is if your tuning is seriously fucked up and you're seeing something which isn't green when you're on the gas

.It's nothing but a nice light show... wideband is the way to go

.By the way, autometer gauges in general are crap

Moti, who learned the hard way after putting a few hundreds of dollars worth of Autometer gauges into his race car and will be replacing all of them with Greddy gauges

פורסם
אני מעדיף חנות

תדבר עם הסוכן של OMP , חודש הבא אמור להגיע אליהם משלוח של אוטומטר והם מתחילים להיות היבואנים שלהם.

דרך אגב - לי יש Air\Fuel של Autometer

קודם כול זה תמיד טוב לדעת אינדיקציה על מה שקורה ברכב שלך מה גם שזה יפה, דבר שני אתה יכול לדעת מתי יש לך בעיות במערכת הדלק, וכשיש לך ציפ אתה יכול לראות שהוא מכוון טוב - כלומר שאתה לא נוסע על תערבות עשירה או ענייה מידי.

אני משתמש בזה גם בבוקר כשהמנוע קר - אפשר לראות מתי הוא כבר מתחיל להתחמם (זה לא חום שמן אבל זה גם עוזר לפחות לי מאוד )

פורסם
תדבר עם הסוכן של OMP , חודש הבא אמור להגיע אליהם משלוח של אוטומטר והם מתחילים להיות היבואנים שלהם.

דרך אגב - לי יש Air\Fuel של Autometer

קודם כול זה תמיד טוב לדעת אינדיקציה על מה שקורה ברכב שלך מה גם שזה יפה, דבר שני אתה יכול לדעת מתי יש לך בעיות במערכת הדלק, וכשיש לך ציפ אתה יכול לראות שהוא מכוון טוב - כלומר שאתה לא נוסע על תערבות עשירה או ענייה מידי.

אני משתמש בזה גם בבוקר כשהמנוע קר - אפשר לראות מתי הוא כבר מתחיל להתחמם (זה לא חום שמן אבל זה גם עוזר לפחות לי מאוד )

בשביל זה יש שעון חום מנוע :? .

עם זה בשביל היופי אז עם אני לא טועה יש ב- מ.י.ח שעונים של AutoGauge שהם יחסית

זולים בהשווה לחברות האחרות .

יותר מזה זה נותן כלום לא בשביל אינדיקציה ולא בישביל לדעת עם התערובת עשירה או עניה .

בשביל זה יש WideBand .

פורסם

Liviu, I have to agree with RP here, the only times that the A/F gauge worth something is if your tuning is seriously fucked up and you're seeing something which isn't green when you're on the gas

.It's nothing but a nice light show... wideband is the way to go

.By the way, autometer gauges in general are crap

Moti, who learned the hard way after putting a few hundreds of dollars worth of Autometer gauges into his race car and will be replacing all of them with Greddy gauges

מוטי.... אתה לא חושב שעדיף שעונים של DEFI.?

פורסם
בשביל זה יש שעון חום מנוע :? .

עם זה בשביל היופי אז עם אני לא טועה יש ב- מ.י.ח שעונים של AutoGauge שהם יחסית

זולים בהשווה לחברות האחרות .

יותר מזה זה נותן כלום לא בשביל אינדיקציה ולא בישביל לדעת עם התערובת עשירה או עניה .

בשביל זה יש WideBand .

איזה שטויות - זה נותן אינדיקציה מעולה לגבי תערובת דלק, ולדעת את מצבה של תערבות הדלק זה דבר שימושי.

בקשר לשימושי - מספיק שאני משתמש בו מידי פעם זה הופך אותו לשימושי, למרות שאני מעיף בו מבט בכול נסיעה.

• תוכן חדש...