Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד לפני כחצי שנה הדבר לא הדאיג אותי שכן לא הייתי נשוי, עכשיו בפתח שנת מס חדשה כל מעסיק מבקש שאמלא טופס 101 והיות ואני עובד במקום נוסף אז גם תיאום מס.

שמתי לב כי חובה למלא את פרטי בן/בת הזוג, למה?

חישוב המס מתבצע ברמת יחיד או משפחה?

פורסם

חישוב מס יכול להתבצע ברמת יחיד או משפחה, כלומר הדו"ח השנתי הוא משפחתי, אבל החישוב יכול להיות נפרד וזה בדרך כלל עדיף על חישוב משותף.

לפרטי בן\בת זוג (וגם ילדים) יש משמעות מבחינת נקודות זיכוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מגיעות לך נקודות זיכוי עבור בת זוג שלא עבדה. בוא נמתין למומחה הפורום (ישה) שידע לפרט את הפרטים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין משמעות לבן זוג לא עובד מבחינת המיסוי שלך (חוץ מגיל פנסיה).

אם היא לא עבדה חלק מהזמן ושילמה מס הכנסה היא יכולה לעשות תיאום מס.

פורסם

ארמגדון - אאל"ט במקרה של בת זוג לא עובדת מגיעה לפות"ש נקודת זיכוי נוספת בעד התקופה שלא עבדה. כמובן שהחישוב הוא שנתי.

פורסם

כבר מזמן לא (ובכל מקרה רק למי שלא עבד כל השנה):

[h=2]מי זכאי?[/h]

• תושב ישראל שמשכרו מנוכה מס הכנסה הנשוי לבן זוג נטול הכנסה, ובנוסף מתקיים אחד מהתנאים הבאים:

• הוא או בן זוגו הגיע לגיל הפרישה
  • הוא או בן זוגו עיוור
  • נקבעה לו או לבן זוגו נכות רפואית מעל 90%

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...