Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוסך אמרו evm ושסתומי לחץ ונוזלים..מחר אקבל את הרכב ואצלם את החשבונית. בנוסף הם החליפו זוג בולמי זעזועים קידמיים על חשבונם למרות שלא כלול באחריות

מקווה שהכל יסתדר ונהנה מהרכב..

פורסם

עדכון:

קיבלתי את הרכב. לא נתנו לי סיכום של מה שבוצע כי עדיין לא נסגר כרטיס העבודה כי זה טיפול באחריות והם אומרים שעדיין לא קיבלו העברת תשלום אז לא יכולים לסגור. כששייסגר יביאו לי.

ממה שהצלחתי לראות הולפו אלקטרו מגנטים (?), שסתומים, שמן תיבת הילוכים, EVM משו ובולמי זעזועים שלא מכוסים באחריות אבל הצליחו להשיג אישור כדי שהלקוח יהיה מרוצה...

בעיית הרעידות במעבר מהילוך ראשון לשני והמכות בגיר אכן נעלמו להם..מקווה שזה תיקון שיחזיק

בנוגע למשחקים בטורים בתחילת נסיעה בבקרים קרים הם אמרו שזה טופל אבל היו עמומים בנוגע למה הוחלף אם הוחלף. נחכה לבוקר קר לבדוק את זה

סך הכל אני מרוצה מהשירות שלהם

• תוכן חדש...