Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mobileye האם יש דרך לנתק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חחח ומה עם חיים החט?

נדמה לי שהסרטון הזה של איווקס ממש ממחיש את ההבדל בין המערכות.

חוץ מזה שהסרטון מזויף הכל בסדר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הקץ לשיגעון הגיע, בתוך ערימת החוטים והאיזולירבנד יש שני קונקטורים גדולים.

ניתוק פשוט שלהם הביא לשקט תעשייתי ברכב ולילדים יכולת להירדם בנסיעות בלי צפצופים מחרידים כי אבא עלה על השולים בכביש

צר ובלתי אפשרי אי שם.. ושכח לכבות את המערכת לפני...

איפה נמצאים החוטים הללו?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בערימת החוטים מתחת להגה או יותר נכון באיזור קופסת הפיוזים בצד שמאל למטה, תראה שם מליון חוטים שבאים מצד ימין עם מלא איזולירבנד ואזיקונים..

פורסם
אם מכשיר שנועד להתריע על אי שמירת רווח, על התקרבות למכשולים, סטיה מהנתיב וכדומה - נחשב אצלך ל"מסיח דעת מספר 1" אז כנראה אתה כושל בסעיפים הללו.

לא שאני מחסידי המערכות האלקטרוניות הללו, אבל ככלי עזר זה נחמד, ואם הן מפריעות למישהו בנהיגה סימן שהנהיגה שלו לא משהו.

יצא לך לנהוג ברכב עם המערכת הזו?

מהמעט שכן יצא לי היא מעיקה ברמה קשה. מרווחי הביטחון שלה מוגזמים בעליל, כמות ותדר הצפצופים שהיא מוציאה הופך אותה מהר מאוד ל"זאב זאב" והתאורה המרצדת בלילה מסכנת את הנהג לדעתי.

לסיכום, מבחינתי לפחות, כמות הסחת הדעת שהיא מיצרת עולה על התועלת שהיא מתיימרת לספק.

מערכת כזו אמורה להתריע בפני מצבי סכנה אמיתיים ונדירים ולא על כל שטות כמו שקורה בפועל.

פורסם

המערכת. לפחות אצלי, ניתנת לכיוונון דרך אפליקציה בטלפון. הורדתי מרחק וביטלתי כמה התרעות חוץ מסטיה מהנתיב. לגבי תאורה מרצדת. היא לא, כל עוד נוהגים רגוע.[emoji12]

פורסם

לכמה הורדת את המרחק?

אם אני לא טועה, המערכת מכוילת לשמירת מרחק בסיסית של 0.8 שניה שזה אפסי!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

לא, לא נהגתי איתה, אבל אני נוהג באופן קבוע עם רווח של 1.5-2 שניות (במדידה ידנית) וזה ממש לא רווח של שני פול טריילרים (אלא אם כן המערכת עצמה מזייפת) - זה המינימום הנדרש כדי לנהוג בבטחה...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

יצא לי לנסוע ברכב עם מובילאיי..

לדעתי זה טוב שזה קיים, אבל המערכת טיפה היסטרית.

ניתן להחליש את עוצמת הצפצוף/להשתיק, או לכבות אותה לגמרי באמצעות 3 כפתורים שנמצאים בחלק העליון של הצג.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

המערכת עובדת לא על מרחק אבסולוטי אלאעל מרחק יחסי עם חישוב של קצב ההתקדמות של שני רכבים. 0.8 זה המון זמן כי זה לא 0.8 שניה עד תאונה. זאת הנקודה. השימושיות הכי גדולה של המערכת דווקא בתנועה צפופה עם

פורסם

המערכת מותקנת אצלי ברכב ליסינג. מעיקה מאוד, אני מכבה כמעט תמיד.

היא במיוחד נותנת התרעות שווא לפני פניות.

אני כבר מכיר מספר מקומות קבועים שבהם היא מצפצפת.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
המערכת עובדת לא על מרחק אבסולוטי אלא על מרחק יחסי עם חישוב של קצב ההתקדמות של שני רכבים.

בפעם האחרונה שבדקתי קוראים לזה זמן, וזה מה שהמערכת מודדת.

מי שבשבילו 0.8 שניה זה רווח גדול - הוא נהג מ-ס-ו-כ-ן. רווח בטוח מינימלי מיוצג על ידי 1.5 שניות וגם זה רק באותם רגעים שבהם רכב אחד נדחף לפניך בטרם הספקת להגדיל את הרווח לשתי השניות הנדרשות.

פורסם

זה זמן תגובה. לא זמן כיסוי מרחק. לאחר מכן המערכת מתריעה שיש לך פחות מ 2 שניות להגיב להתרחשות בלתי צפויה. כלומר 2 שניות כבר בפנים. מי שלא מבין את זה הוא נהג מ-ט-ו-מ-ט-ם.

פורסם

בדקתי ומסתבר שיש למערכת שתי פונקציות:

כמו שאתה מדבר עליה שנותנת התרעה מוקדמת (כ-2 שניות) מרכב שמאט מלפנים או מכשול אחר (כולל הולכי רגל).

, שאני מדבר עליה, מודדת בנסיעה את הרווח מהרכב שמלפנים (כמו שהוא) בשניות ומתריעה על חריגה מערך כלשהו.

פורסם
המערכת. לפחות אצלי, ניתנת לכיוונון דרך אפליקציה בטלפון. הורדתי מרחק וביטלתי כמה התרעות חוץ מסטיה מהנתיב. לגבי תאורה מרצדת. היא לא, כל עוד נוהגים רגוע.[emoji12]

אני מדבר על התאורה הבסיסית שלה. לי זה ממש מפריע בלילה. כשהרכב הנדון היה אצלי כיסיתי את כל העיגול הזה עם גליל נייר טואלט :)

לגבי אפשרות הכוונון אספר על זה לבעלים של הרכב, שינסה אם הוא עוד לא תלש אותה בעצבים מהמקום.

• תוכן חדש...