Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה החלפתי את הרכב שלי, ויחד איתו הגיע הרצון להתקין סופסוף דאבל דין ברכב.

חפרתי קצת באינטרנט, שאלתי כמה חברים, והמערכת היחידה שמצאתי שעונה לבקשות שלי היא זאת.

היצרן הזה מייצר מערכות לרכבים ספציפיים, אבל לרכב שלי אין שם ולכן המערכת היחידה שמתאימה היא האוניברסלית שאליה קישרתי פה למעלה.

היא עונה על כל הקריטריונים שלי אבל גם המערכת הזאת לא בטוח תתאים לרכב שלי ו/או לבקשות שלי במאה אחוז, ולכן שלחתי מייל ליצרן לצורת קבלת הבהרות. עדיין לא קיבלתי תשובה.

אם תעברו על דף הנתונים של המערכת הזאת תראו שהיא אפילו תומכת בחיבור למתאם OBD2 ויכולה להציג נתונים ממחשב הרכב על הצג, וגם חיבור לגלאי רדאר וולנטיין1. בקיצור, היא ממש מתקדמת, אבל כמו שאמרתי, אני עדיין לא בטוח שהיא תתאים לי ב100 אחוז.

בכל אופן, החלטתי להתחיל לבדוק מערכות אחרות, וקצת איבדתי את עצמי.

פה אתם נכנסים. אני אפרט מה אני רוצה לקבל מהמערכת, ואתם תמליצו לי מה כדאי. מקווה שתסכימו.

בתמורה אני מציע תודות עמוקות ושישיית בירה לאדם שימצא לי את המערכת המדוברת, אם הוא מאזור הצפון כמובן. את התודות אני מוכן לשלוח לכל מקום בארץ :p

לעניינינו.

הרכב המדובר הוא פיאט בראבו 2011.

דברים שהם בגדר חובה ואני לא מוכן להתפשר עליהם בשום מצב שבעולם:

1. מסך בגודל 7 אינץ' לפחות

2. בלוטות' תומך A2DP

3. שקעי USB ו-AUX מובנים

4. מערכת הפעלה אנדרואיד

5. שכפול מסך עם שליטה על הסמארטפון דרך המערכת (המערכת שקישרתי אליה בתחילת השרשור היא בעלת יכולת כזאת, אפשר לראות הדגמה בסרטון שבעמוד שלהם)

6. כפתורי השליטה שעל ההגה חייבים להמשיך לתפקד

7. 2 כניסות וידאו (לטובת חיבור של מצלמת רוורס ומצלמת דרך)

8. הכנה לאפשרות שבעתיד ארצה לחבר רמקולים איכותיים יותר, מגבר וכו'.

דברים פחות קריטיים:

1. WIFI

אין כעיקרון מגבלת תקציב, אבל אשמח לא לעבור את ה2500 שקלים למערכת כולל התקנה במידה וזה ממישהו בארץ. אם זה מערכת מחו"ל אז אתקין לבד (ואז אחזור לכאן כדי להתחיל לחפור לכם עם שאלות לגבי ההתקנה).

זהו. מקווה שלא חפרתי לכם יותר מידי ותצליחו למצוא מערכת שעונה על הבקשות שלי.

תודה מראש!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טרם נכנסתי לעומק העניינים אבל שני דברים בינתיים ברשותך:

- מה החשיבות למערכת הפעלה אנדרואיד אם ניתן לשקף (כולל שליטה) את הסמרטפון?

- לדעתי אתה תאכל מרור עם מה שנראה כמו מסך מבריק.

פורסם

שיקוף מסך לא אפשרי (למיטב ידיעתי) בין מערכות הפעלה שונות אלא רק מאנדרואיד לאנדרואיד.

לגבי המסך המבריק, אתה כנראה צודק, אבל אני כבר אמצא לזה פיתרון אם אצטרך.

Always go sideways

פורסם

עושה רושם שמערכות שלהם יש את רוב מה שאני מחפש, אבל לא הצלחתי להבין אם ניתן לשלוט על הסמארטפון מתוך המערכת כמו שניתן במערכת שקישרתי אליה.

בנוסף לא מצאתי פירוט לגבי כניסות וידאו.

אשמח לעזרה בעניין הזה.

Always go sideways

פורסם (נערך)
עושה רושם שמערכות שלהם יש את רוב מה שאני מחפש, אבל לא הצלחתי להבין אם ניתן לשלוט על הסמארטפון מתוך המערכת כמו שניתן במערכת שקישרתי אליה.

בנוסף לא מצאתי פירוט לגבי כניסות וידאו.

אשמח לעזרה בעניין הזה.

גם אני רציתי לרכוש את אחת המערכות של פיונר עם הAPPRADIO הזה אבל אין אפשרות לשלוט מהמסך אלא רק מהסמארטפון , בלי קשר תראה כמה מערכת כזו עם תאימות לאנדרואיד עולה . (תזהר לא להבהל ;) )

ובכל זאת , יש המון מערכות שתומכות בMIRORLINK , תבדוק אם יש כאילה המאפשרות שליטה באמצעות המסך על המכשיר הסלולרי.

בהצלחה !

עריכה: אם אני יוצא מנוקדת הנחה שאתה מחפש דפקה מערכת עם אנדרואיד כדי לשכפל את המסך שלך אז אני לא מבין מדוע אתה צריך את זה בכלל? אתה יכול להוריד וויז וכל שאר האפליקציות / שירים / סרטונים ישירות למערכת המולטימדיה.

עריכה 2: שים לב שגם המערכות שתומכות בMIRORLINK לא מגיעות עם הציוד הנדרש לחיבור בין המכשיר הסלולרי למערכת (או לפחות רובן כך) כך שתצטרך לרכוש בנפרד את החיבורים.

עריכה אחרונה על ידי elisb
פורסם

בעבר הלא רחוק היה דיון על הקנווד DDX7025BT שמשקף באופן מוחלט כולל שליטה את האנדרואיד (אולי גם אייפון).

מצד אחד נאמר שם שמחירו נסב סביב 3000 ש"ח, אבל אז מישהו ציין מחיר כמעט כפול. לא היתה מסקנה סופית.

נסה לבדוק מול א.ד.י. מערכות וודא איתם שהמחיר שהם נותנים לך הוא לדגם הנ"ל ולא לדגם הבכיר יותר (DNR8025BT).

פורסם

elisb, הבנתי אותך. תודה על ההערה לגבי הappradio.

אני רוצה שכפול כי התכנון הוא שהכל יהיה במסך אחד. מה עם אנשי קשר? כל פעם אני אצטרך לעדכן את אנשי הקשר מהמכשיר שלי למערכת? אני רוצה כמה שפחות התעסקות. מערכת כזאת שתומכת בשכפול מסך כולל שליטה על המכשיר מהמערכת והכל דרך BT או כבל אחד בודד. מגיע לאוטו, מפעיל BT או מחבר את הכבל, והכל עובד ומוכן.

למיטב הבנתי ואחרי שראיתי קצת סרטונים על המערכת שתום המליץ עליה, השכפול מסך עובד בחיבור BT. אלא אם כן הבנתי לא נכון ואז אשמח להסבר.

תום, המערכת הזאת נראית פשוט מדהימה! חפרתי עליה קצת באינטרנט ונראה שהיא נותנת את רוב מה שאני מחפש.

אין שקע AUX אבל אני מניח שזאת לא כזאת פשרה נוראית בהתחשב בעובדה שגם ככה אני מעדיף כמה שפחות כבלים ברכב.

באמאזון מצאתי את ה DDX בקצת פחות מ2,200 ש"ח כולל משלוח. אם בארץ המחיר לא גבוה בהרבה וכולל התקנה ואחריות, אני אעדיף לעשות את זה בארץ.

האתר של א.ד.י מערכות לא עולה לי. הייתי שמח ליצור איתם קשר כי יש לי כמה שאלות לגבי המערכת.

Always go sideways

פורסם (נערך)

המחיר בחו"ל אכן שפוי יותר, אבל להבנתי בארץ תקבל 3 שנות אחריות.

כמובן שתלוי איזה מחיר תקעו לו אחרי שלב ההיכרות.

יש להם גם דף בפייסבוק: https://www.facebook.com/AdiSystem

ובכל מקרה, לא ראיתי בעבר תמחור של המכשיר אצלהם באתר.

זה השרשור שהתכוונתי אליו לגבי התמחור הלא ברור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?548647-%D7%93%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%93%D7%99%D7%9F-%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%95%D7%93-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-x7025bt

מצד אחד נאמר 3000 ש"ח ואז אחר מדבר על 5900 ש"ח (מחיר שהגיוני כאמור לדגם הבכיר יותר)...לא ברור. :roll:

לגבי המכשיר, לדעתי יש שם שילוב של ה-BT וחיבור ה-MHL/HDMI בשביל השיקוף.

מלבד כניסת המצלמת רוורס יש שתי כניסות AV שכוללות גם סאונד ובתצורת מיני-פלאג ולכן אתה יכול להשתמש בהן כ-AUX אם אתה ממש צריך אחרי כל אפשרויות החיבור האחרות. שים לב שלא מדובר בשקע/תקע רגילים כמו של אוזניות מאחר וגם סיגנל הוידאו צריך לעבור שם.

מחיפוש קל, קנווד מדברים על החיבור הבא:

CA-C3AV_aansluitschema-1.jpg

העיקר הוא השיוך של כל טבעת בחיבור ולאו דווקא ענין הכבל הספציפי שמפצל לבננות.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

1. לגבי AppRadio. השליטה היא ממסך של המערכת. עובד ממש טוב. יש לי את הדגם 8500 ומכשיר נקסוס 5.

רק צריך לקחת בחשבון שמך של טלפון הרבה יותר איכותי....

2. לגבי 7025. מחיר בא.ד.י אכן 5900 ש"ח עם תוכנת GPS ו - 3 שנות אחראיות. אפשר להגיע ל - 4900 ש"ח ללא GPS ואחראיות לא הצלחתי להבין.

פורסם (נערך)

אם כך, כנראה ש-3000 היה רק מחיר היכרות כאשר התחילו לייבא אותו.

שווה לבדוק אולי עם חנויות אחרות שידועות כזולות במיוחד (כמו אלכסנדר, בומביי וכיוצב') אם יש כוונה או יכולת להתחיל לייבא את המכשיר בייבוא מקביל.

הפיוניר 8650 נמכר ביבוא מקביל בכ-3600 ש"ח וכרגע אצל היבואן הרשמי בכ-4400 ש"ח.

הקנווד 7025 אמור להיות מקביל אליו פחות או יותר, ובחו"ל נמכר בפחות מעלות הפיוניר (קצת פחות מ-400 יורו מול קצת פחות מ-500 יורו עבור המקבילה האירופאית ה-8600).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

GPS אני לא צריך כי אני אשתמש במירורלינק ואפעיל ווייז בסמראטפון. אבל עדיין, 4900 ש"ח כשבחו"ל זה 2200 ש"ח, זה הפרש גדול מידי.

עם מיסים, שככל הנראה יהיו כמעט 50% משווי העסקה (2200 ש"ח + 1100 ש"ח מיסים) זה יוצא 3300 ש"ח. עדיין 1600 ש"ח זול יותר מבארץ.

מה שמבעס זה, ש3300 ש"ח הם הרבה יותר ממה שתכננתי להוציא, ועכשיו דווקא המערכת הראשונה שקישרתי אליה חזרה למשחק בגלל המחיר ($400 כולל משלוח לארץ, המיסים גם יהיו נמוכים יותר כי ערך המוצר הוא פחות מ$500).

בעסה. הקנווד נראתה כאחלה מערכת.

Always go sideways

פורסם

500 דולר זה בערך 420 יורו.

באתרי אמאזון/איביי ושאר חנויות אירופאיים שאינם אנגליים ניתן לרכוש בפחות מ-400 יורו, השאלה היא לגבי עלות המשלוח אם קיים בכלל לארץ.

פורסם (נערך)

באמאזון אנגליה מצאתי את המערכת ב-362 ליש"ט כולל משלוח שהם 547 דולר, רק שלא ברר לי אם המשלוח שם זה רק בתוך אנגליה או גם לארה"ב.

לגבי משלוח לארץ, יש לי כתובת של משפחה בארה"ב שאפשר לשלוח אליה וקרוב משפחה שגר קרוב אליי ונוסע לארה"ב לפחות פעם בחודש.

עריכה:

קיבלתי עכשיו תשובה מהיצרן של המערכת שקישרתי אליה בהודעה הראשונה.

הוא ענה על כל השאלות שלי ונראה כי היא גם מתאימה בדיוק לצרכים שלי, מלבד העובדה שיכול להיות שעל מנת לחבר אותה לבראבו אני אצטרץ איזה מתאם או שניים על מנת לשמור על יכולת שליטה מההגה, והחיבור עצמו לרכב.

הוא גם ציין שאין להם בעיה לרשום בקבלה ערך של 98 דולר על מנת לנסות להימנע מתשלום מיסים גבוה.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

Always go sideways

פורסם

יש שם חנות בשם ExtremeAudio, אני מניח שאתה מתכוון למכירה שלה.

נראה שזו חנות שיושבת בכלל בגרמניה ונמצאת גם באמזון גרמניה בהתאם.

בכל אופן יש להם מחירי שילוח לכל העולם, אבל זה בכל מקרה יוצא יותר מ-500 דולר.

לגבי המערכת האחרת, נראה שמדובר במעין מוצר בוטיק, וקשה לקבוע את איכותו לדעתי מראש.

אפשר ללכת עליה ולקוות לטוב, או להמשיך לחפש אלטרנטיבות נוספות.

האם ניסית לפנות לא.ד.י לראות אם מישהו שם מוכן לרדת מהעץ או לחילופין לחנויות נוספות כדי לבדוק כוונה לייבוא מקביל?

• תוכן חדש...