Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-- בחיפושיי אחר רכב מסויים, נתקלתי ברכב עם נתונים טובים למדי (מדי?).

מדובר ברכב מודל 2013, שגמע עד היום בסה"כ 3000 ק"מ!

גם הסיפור שמסר המפרסם נשמע קצת חשוד (הוא לא הבעלים אלא מישהו אחר וכו').

השאלה שלי היא פשוטה? - כיצד מוודאים שרכב אכן עבר את מס' הק"מ המוצהר שלו ולא הרבה יותר? - אני יודע שישנה אפשרות לשנות את מד הקילומטראז'; לא יודע כמה האפשרות הזו נגישה לכולם.

נכון, ניתן לקחת לבדיקה, אבל זה לא מספיק לי. השאלה אם יש דרך בדוקה ומנוסה לדעת שרכב עבר מס' ק"מ נמוך כ"כ, ולא, למשל, 20,000 ק"מ?

הבנתי מכמה אנשים שיש דרכים לעלות על זה בקלות - מה אתם אומרים?

פורסם

הרכב היה צריך לעבור טיפול במורשה יבואן,שם צריך להיות רישום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה.

לטענת המוכר הרכב לא עבר טיפול עדיין, בשל הק"מ הנמוך.

בין אם זה תקין או לא תקין, ה"תירוץ" הזה נשמע לי באופן אישי אמין.

פורסם

בד"כ? יש תיעוד של טיפול אחד או שניים, תבדוק היכן טופל (יש מקרים שאפילו לא עברה שנה, והרכב לא הצריך טיפול), או אם היו כניסות למוסך בשל "תקלות" או שטויות

אבל תבדוק את המכלולים השונים, תא המנוע (יהיה יחסית נקי, המדבקות השונות על הצנרת / מכלולים יהיו נקיים ובולטים), פנים הרכב יהיה כמעט ללא בלאי וכו'.

כמובן, שזה לא אומר שהרכב לא הספיק לעבור תאונה / תיקון פחחות, כך שאין זה אומר שאפשר לוותר על הבדיקה.

לעניין הבעלות, תבדוק שלא מדובר באיזה עוקץ. (מקרים של רכב של האישה, של האבא וכו' - עוד לגיטימי, מקרים של אני מטפל במכירה בשביל חבר? פה חשדתי)

M-TECH E46

פורסם

רכב צריך לבצע טיפול כתלות בקמ או בזמן לרוב פעם בשנה,איזה רכב זה?

שים לב שאם לא מבצעים טיפולים בזמן זנ יכול לפגוע באחריות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הק"מ הוא לא האישיו כאן.

סיכוי גבוה מאוד,שנפלת על סוחר ועליהם (סוחרים מוסווים ולא סוכנויות מכובדות) אל תסמוך שיאמרו לך את האמת על מצב הרכב, רק ה' יודע כמה ק"מ עבר ואיזו תאונה חלילה מוסתרת ממך.אם הרכב הגיע לגיל שנה,היה חייב לעבור טיפול ראשון.

סה"כ לסיכום- סוחר + כנראה הזנחה = להתרחק ולעבור לרכב הבא במיוחד אם לא מדובר ברכב ממש נדיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב של אשתי היה בדיוק באותה סיטואציה.

פחות משנה על הכביש, עם 2500 ק"מ. - אבל חדש לחלוטין.

להגיד שאין מציאות? יש. לא הייתי שולל את זה על הסף, אבל כמו תמיד - לבדוק ב4 עיניים

M-TECH E46

פורסם
הק"מ הוא לא האישיו כאן.

סיכוי גבוה מאוד,שנפלת על סוחר ועליהם (סוחרים מוסווים ולא סוכנויות מכובדות) אל תסמוך שיאמרו לך את האמת על מצב הרכב, רק ה' יודע כמה ק"מ עבר ואיזו תאונה חלילה מוסתרת ממך.אם הרכב הגיע לגיל שנה,היה חייב לעבור טיפול ראשון.

סה"כ לסיכום- סוחר + כנראה הזנחה = להתרחק ולעבור לרכב הבא במיוחד אם לא מדובר ברכב ממש נדיר.

אבל תאונה ניתן לבדוק במכון, לא?

מבחינת בעלות ויד, אין בעייה במקרה הזה.

לגבי טיפול, כמו שאמרתי ייתכן שהרכב היה צריך לעבור טיפול. אבל אני בהחלט יכול להבין שאדם שבקושי נוסע ברכב גם לא נוסע לעשות טיפול. רק על הנסיעה למוסך הוא יבזבז רבע מהנסועה השנתית...

פורסם

רבע מהנסיעה השנתית?? אוי איזה אסון,במקום 3 אלף הרכב יעשה 3100 קילומטר.

ואתה גם יכול להבין שזה יכול לפגוע באחריות? כי כול בן אדם לא היה מבין זאת.

פורסם
רבע מהנסיעה השנתית?? אוי איזה אסון,במקום 3 אלף הרכב יעשה 3100 קילומטר.

ואתה גם יכול להבין שזה יכול לפגוע באחריות? כי כול בן אדם לא היה מבין זאת.

כמובן שצחקתי עם הרבע מהנסועה השנתית - התכוונתי שבנאדם שנוסע ברכב בערך פעם בשבוע, מן הסתם לא רואה ברכב את מרכז עולמו ולא מקפיד על קוצו של יו״ד.

בכל אופן, אני לא מאמין שאיזשהו מוסך באמת יעז להשתמט מהאחריות בשל חוסר ההקפדה על ה״שנה״, כאשר הרכב לא נסע בכלל.

פורסם
כמובן שצחקתי עם הרבע מהנסועה השנתית - התכוונתי שבנאדם שנוסע ברכב בערך פעם בשבוע, מן הסתם לא רואה ברכב את מרכז עולמו ולא מקפיד על קוצו של יו״ד.

בכל אופן, אני לא מאמין שאיזשהו מוסך באמת יעז להשתמט מהאחריות בשל חוסר ההקפדה על ה״שנה״, כאשר הרכב לא נסע בכלל.

למה יעז?

הדבר רשום בספר אחריות של כול רכב,כך שאין לו בעיה,אתה רוצה לבדוק את זה? בהצלחה.

פורסם

נראה קצת מסריח הסיפור הספציפי.

אבל לא הייתי מפחד לקנות רכב עם קילומטראז' סופר נמוך ורק בגלל זה לחשוד,בימים אלה שמתי עין על מיניבוס מרצדס לעסק,בן חצי שנה ועבר רק 900 ק''מ! אפילו לא סיים הרצה...הבעלים נפטר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

במרץ 2011 רכשנו פולו 2007 עם 14000 ק"מ יד ראשונה מאישה חרדית (הרכב עלה לכביש ב 2006).

מה שהכי מרשים הוא שהרכב היה אצלה משהו עמו 5 שנים וכל שנה היא התייצבה כמו שעון במוסך צ'מפיון לבצע טיפול ולא התקמצנה כמו כל מיני מקרים שאני שומע.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...