Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוג שמן מנוע סוזוקי sx4 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני מתלבט בין 3 סוגי שמנים לSX4 2008 שלי, דגם מנוע M16A.

בטיפול האחרון שמתי את השמן Elf competition ST 10W40(אין שום בעיות עם שמן זה, כרגע במנוע)

אבל אני מתלבט הפעם בין Castrol MagnaTec 10W40

וגם בין Castrol GTX 10W40

‏אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי s0d
פורסם

ובכלל מומלץ 5W30 סינטטי מלא מחברה מוכרת.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ובכלל מומלץ 5W30 סינטטי מלא מחברה מוכרת.

איתמר

אני הבנתי שזה 5W30 רק משנת 2010 זה מנוע שונה

פורסם (נערך)

איתמר צודק, במחיר של שמני יורול כבר לא צריך לחשוב פעמיים. קנה סינטטי מלא בתקן הנדרש SM/A3 כמו זה למשל:

http://www.justmotor.co.il/products/707501/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-EUROL-PLX-5W30-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%98%D7%99-%D7%9E%D7%9C%D7%90

מצורפות האופציות לשמנים:

n22mgxtdxmyi.jpg

עריכה: יש צדק גם בדברי פות"ש, לפי אוטודאטה במנוע הישן עד 2010 יש אופציה ל-5W30 עד טמפ' של 30 מעלות, לעומת המנוע החדש שם הטווח רחב יותר, עד 40 מעלות.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

הסברתי כבר אין ספור פעמים לגבי טבלות הצמיגויות האלה. אפשר להשתמש בכמעט כל צמיגות בכל מנוע, אבל צריך להבין את משמעות המספרים.

שמן 5W30 הוא הוא המומלץ למנוע הזה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...