Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב חורפי חם לכולכם! חברתי מחפשת רכב עד 12-13 אלף, שישמש אותה לנסיעות קצרות של כ 40 ק"מ ביום.

המלצתי לה למצוא סופר מיני אירופאית השמורה והמתחוזקת ביותר שנמצא 206/פולו/פונטו ספייס/פנדה.

וכעת שכנתה הציעה את רכבה למכירה, מאזדה 121 שנת 94 עם 220 אלף קמ תמורת 4 אלף ש"ח.

היתרון המשמעותי של המאזדה הינו שהרכב תוחזק בידי בעל

ה המוסכניק כך שהרכב במצב נסיעה.

ישנן מס בעיות והמד דלק והמזגן לא עובדים.

דעתי היא לא להתפשר על רכב מזונח שבין היתר דורש 2 טסטים בשנה, ולהשקיע קצת ברכב חדיש ובטיחותי )שגם הוא עלול להתקלקל אחת לתקופה(

מה עדיף גרוטאה יחסית מוכרת או רכב מודרני יותר?

פורסם

אני לא מכיר את המושב גרוטאה מוכרת, אלא אם כן הרכב היה בידי אבא של חברה שלך או אח שלה.

של השכן? עדיף לא לגעת בטח שלא רכב בן 20. ואם הוא מוסכניק אז איך זה שמד הדלק לא עובד? מד דלק!!! היא מנחשת מתי למלא דלק?

קח פונטו ספייס או גטס {לא פולו כי תמצא רכב שחוט ואני בספק אם תמצא פנדה בתקציב כזה}.

הרכבים אמינים, אחזקה זולה ואיתם לא תכנס להרפתקאות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

ההפרש בין רכב ב4000₪ לרכב ב12-13 אלף ש"ח הוא מהותי בכל תחום אפשרי. גיל הרכב, מצב הרכב, בטיחות, אבזור, נוחות נסיעה ועוד.

אם בעלה מוסכניק מדוע לא סידר את המזגן ומד הדלק? נשמע חשוד.

אני מצטרף להמלצות של אוהד. לגביי הגטס רצוי לחפש רמת גימור GLI, GLX או GLS. לגביי הפונטו ספייס חשוב לחפש אחת שמטופלת כראוי ולא מוזנחת כי הרוב כאלו.

אני הייתי בודק אם ניתן לדחוף מעט את התקציב כלפי מעלה על ידי הלוואה, ב20-25 אלף ש"ח אפשר למצוא אקזמפלרים שמורים של פונטו ספייס, גטס, פנדה ועוד.

אופציה שניה - לתת את הסכום של 12-13 אלף ש"ח כמקדמה בחברת ליסינג, לשלם כל חדש כמה מאות שקלים ולנסוע ברכב בן 3-4.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אני מציע את הרכב שלי למכירה, שרייד 98, אמין וחסכוני (1:15).

מטרת ההודעה אינה לפרסם את הרכב שלי (למרות שאתה מוזמן :) ), אלא להביא לידיעתך אופציה נוספת (שרייד בכללי), אף פעם לא ראיתי שהמליצו עליה ואני לא מצליח להבין למה. משרת אותי נאמנה בגרושים ואף פעם לא התקלקל - כמובן צריך למצוא אקסמפלר שמור כמו בכל רכב.

כל זה כאמור אם רוצים להשאר בתקציב הנמוך יותר.

אני אישית הייתי לוקח שרייד כל יום על גטס שהוא רכב פשוט זוועה. אבל זאת רק דעתי.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

השרייד מיושנת מהותית מהגטס ואיננה בטיחותית כלל, הגטס אמנם לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל היא מכונית אמינה שעושה את העבודה ומביאה אותך מA לB בלי בעיות והפתעות ואם היא מתוחזקת כראוי היא תשרת אותך כראוי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מיושנת או לא, היא עושה את אותה עבודה בדיוק.

לא מצאתי שום פלוס בגטס הזה שיצדיק קפיצת מחיר כל כך גדולה.

הרכב לא נוח בעליל עם מנוע עגלה.

אני תמיד בדעה של אם כבר אז כבר, אם אתה מוסיף כסף לרמה של עשרות אלפים אז תקנה משהו שיצדיק את זה. אבל שוב, זאת דעתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
השרייד מיושנת מהותית מהגטס ואיננה בטיחותית כלל, הגטס אמנם לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל היא מכונית אמינה שעושה את העבודה ומביאה אותך מA לB בלי בעיות והפתעות ואם היא מתוחזקת כראוי היא תשרת אותך כראוי.

במחיר הזה נכנסת רק הגטס בלי כריות אויר, לא? אז בשביל מה להעדיף אותה על שרייד? זה בתכלס ירגיש דומה, רק שהשרייד תהיה חסכונית יותר.

קח בחשבון שכשקונים רכב בין ב4000 ש"ח ובין ב12K, צריך להשאיר בצד כסף לתיקונים. אם 12K זה כל מה שיש לך, במקומך הייתי מחפש משהו שמור וידני ב4000 (לאו דווקא המאזדה הזאת שיש בה תקלות).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז יש את הספייס עם 2 כריות אוויר וABS.

עדיין הגטס תהיה חדשה בכמה שנים טובות וזה עדיף, במקום לרכוש רכב שמתקרב לגיל 20.

פורסם

2 טסטים בשנה זה ממש לא נח וגם מייקר כי לפני כל טסט צריך להוציא קצת כסף ליישור קו ... או לשלם למשהו שיעביר ...

עדיף שתמצא מכונית יותר צעירה בת 12-15 .

שנית תעדיף מכונית עם שארית טסט של לפחות 6 חודשים, זה יחסוך לך כסף לטווח קצר.

שלישית בין 4 ל-12 יש טווח לא קטן ... גם 6 גם 8 גם 10 אלף שח הן סכומים שניתן לרכוש בהן רכבים.

פורסם

לא זה ולא זה.

היום קונים שברולט ספארק 2012 ב-30 אלף שקלים ואולי פחות. דגמי 2011 כבר מתקרבים בחלקם לסביבות 25K.

איזו סיבה יש לרכוש גרוטאות? קחו הלוואה קטנה, שלמו קצת פחות מ-500 ש"ח בחודש וסעו ברכב נורמלי.

פורסם

שאלה לממליצים, מה עם פיג'ו 206? יש הרבה מאזור 2001 אאל"ט שייכנסו בתקציב.

אני גם בהתלבטות דומה עם תקציב קצת יותר גבוה, ותוהה למה אין המלצות?

• תוכן חדש...