Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה!

יש לי רובר פרטי, ידני, שנת 1999- אם אני לא טועה רובר 216.

נסעתי איתו בשטח- ואחרי כמה קילומטרים התחלתי להריח ריח של גומי שרוף, הסתכלתי על המד חום והוא היה באמצע- ראיתי עשן לבן מהאגזוז, ועצרתי מיד בצד.

פתחתי את המחסה מנוע וראיתי שיוצא לי עשן לבן מהאזור של המנוע.

חזרתי אחרי שעה וחצי- -פתחתי את המיכל מים של הרדיאטור וראיתי שאין מיים כלל במיכל. מלאתי את המיכל- והתנעתי את הרכב, אחרי זה ראיתי שהמיים נעלמו דיי מהר והיו חמים דיי מהר. לאחר מכן , ראיתי שיוצאים מיים מהצד הימיני של המנוע, למטה. וטיפטפו לריצפה.

הרכב עבר טיפול גדול וטסט לפני חודשיים. אין בעיה של שמן, מנוע חדש כנראה, ומערכת חשמל סבבה לגמריי.

יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

כמה העסק הזה אמור לעלות לי? משאבת מיים או משהו כזה?

תודה רבה וחג שמח

דוד

פורסם

לא ממש ניתן לראות איפה הנזילה, רק ראיתי שיש טיפה מיים שנוזלים בצד המנוע, ניסיתי לחפש בדיוק איפה החור של הנזילה ולא היה ניתן לראות. זה היה בצד של הנהג דווקא, צד ימין אם אתה מסתכל מכיוון פתיחת המחסה מנוע.

אין לי אפשרות לצלם כי אני לא ליד…

• תוכן חדש...