Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מקרה שקרה: בחורה קנתה רכב מכלמוביל טרייד אין לפני כחודש, יונדאי I30 שנת 2009 אם איננני טועה. הוצגה לה בדיקה נקייה מטעמם והיא ברוב תמימותה רכשה את הרכב וגם הובטח לה שהיא מקבלת אחריות (ברור שזה לא תקין, אבל כרגע זה המצב הנתון).

בבדיקה לפני טסט התגלתה נזילת מים חמורה. הרכב נגרר למוסך של החברה ושם אמרו לה שעלות הנזק כ- 2500 ש"ח והם לא מוכנים להשתתף כי הם טוענים שהיא זו שגרמה לנזק בתאונה או בירידה ממדרכה ומהם הרכב יצא נקי.

השאלה עכשיו מה ניתן לעשות?.

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

זה לא חידון פה. תן עוד פרטים. מאיפה נזילת המיים שעלות תיקונה 2500 ש"ח.

אני מסכים שסביר בהחלט שמדובר בנזק חדש שנגרם על ידי הנהגת.

:turn-l:
פורסם (נערך)

השאלה שלי היא כזו- איך אפשר עכשיו להוכיח שהנזק לא נגרם בזדון?.

הרי בלי קשר- כשאתה קונה רכב מהחברה/חברת ליסינג גדולה ומקבל אחריות, למה שלא יתקנו את הנזק אם מדובר בבלאי? הרי היא קנתה משם בגלל האחריות...השאלה אם ניתן להוכיח אם מדובר בבלאי טבעי או רשלנות שלה?.

הרי למה אני קונה רכב עם אחריות? שגם אם בבדיקה שלי הכל יצא טוב, אם תהיה תקלה של בלאי אני אהיה מכוסה.

בנוגע לרכישת רכב ללא בדיקה מטעמך אין ספק שהיא עשתה טעות ועכשיו היא למדה את הלקח.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

גרור את הרכב למוסך אובייקטיבי או מכון רדיאטורים ושאל אם הנזק לרדיאטור הוא כתוצאה מפגיעה ממכה כלשהי, כמו שנטען.

בכל אופן, 2500 לרדיאטור נשמע יקר, לא?

:turn-l:
  • ספונסר פורום
פורסם (נערך)

נזילת מים לא נגרמת ע"י נהג הרכב ...

נזילת מים זה בלאי טבעי ,גם רדיאטור נוזל , עכשיו מענין מיפו בדיוק הנזילה .

לדעתי כלמוביל טרייד היו צריכים לבו לקרתה ,לתקן המוסך שלהם ולהעניק לה הנחה משמעותית ,כדי לשמור עלי כלקוחה לעתיד .

אם יסתבר כי הנזילה כתוצאה התאונה בוודאי שאין אחריות על כלמוביל .

עריכה אחרונה על ידי אלי אמרן

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...