Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה לא מחפש רכב קטן בהכרח, תבדוק את יונדאי אקסנט, תחילת שנות האלפיים.

אני אמנם לא אוהב את יונדאי, אבל הדגם הספציפי הזה נחשב מאוד מוצלח ,כזה שלא רואה מוסך ונח יחסית.

פורסם

אף פעם לא הבנתי אנשים שרושמים לא רואה מוסך,מדובר על רכב בן 14 בערך,אתה יכול להבטיח שלא יכנס למוסכים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אישית לא יכול להבטיח כלום על שום דבר, אבל מניסיוני האישי, ואחותי ובת דודתי שהחזיקו גטס לאורך השנים, נכון זאת מטחנת דלק רצינית ביחס לכזה רכב, אבל כמה שלא הזניחו אותו לאורך השנים, ושל אחותי גם הייתה מהשכרה. זה פשוט סוס עבודה. להגיד "לא רואה מוסך" לעולם לא ארשום, בכל זאת רכב שמעל 10 שנים על הכביש, אבל מניסיוני האישי ושל הסובבים שלי. כרכב ישן, הגטס מתיישנת טוב ואמינה הרבה יותר מפונטו.

האקסנט גם אופציה טובה, הכל שאלה של איזה גודל רכב הוא מחפש.

פורסם

טוב, התעייפתי מלחפש גרוטאות.

התקציב עלה כדי למצוא גרוטאה עדכנית יותר.

כרגע עומד על 25K.

מצאתי כמה רכבים בודדים כשאני מתמקד רק באוטומטי חסכוני - יונדאי גטס 06+ 1.4 GLS/I/X או פונטו ספייס/גרנדה.

הגרנדה מלחיצה אותי בגלל הרובוטי, גיר מדכא, אבל חסכוני.

הגטס לא חסכונית כמו הפונטו, אבל הגיר לא רובוטי.

הפונטו ספייס דיינמיק 2005 עם תיבה אוטומטית נראית לי הכי מתאימה. גיר נורמלי וחסכונית יותר מהגטס..

ההתמקדות בדגמים האלה נכונה? אולי לפזול לרכבים אחרים?

פורסם

אכן,ההתמקדות טובה מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על הגרנדה הרובוטית נהגתי, אם מתרגלים זה לא כזה נורא ברמת העיקרון. והוא אכן חסכוני.

גם הגטס וגם הגרנדה מכוניות טובות ועדכניות יחסית.

• תוכן חדש...