Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להעלות מידה בג'אנט ל14

לפי נתוני יצרן בסוזוקי צריך להיות 5.5 כאשר בסיוויק זה 5.

האם יצור בעיה כלשהי?

הנני מודע שיש תורה שלמה על ג'אנטים ובאמת שאני ילמד אותה במידה וארצה לעשות פרוייקט מתוסבך.

כרגע השאלה שלי האם ג'אנט ברזל של סיוויק ישב טוב בסוזוקי?

פורסם

אני מניח שהמידה המלאה אליה אתה מתכנן לעבור היא 185/60R14.

עבור מידה זו, חישוק ברוחב "5 הוא המינימלי (אם כי המלצות יצרן צמיגים ספציפי עשויים להיות מעט שונות), כך שעקרונית הדבר עדין תקין אם כי לא אידיאלי.

שים לב שיתכן ותזדקק לטבעות מרכוז, משום שהחור המרכזי בסיוויק גדול במעט מהבלנו.

אני אומר 'יתכן' כי ישנם רכבים (נדמה לי שבעיקר יפניות) שהמירכוז מתבצע באמצעות הברגים ולא הנאבה. איני יודע איך זה בבלנו.

פורסם (נערך)

אוקיי אחפש אז ג'אנטים פרויקיות.

יש למישהו מושג איזה דגמים של סוזוקי בלנו הגיעו עם מידה 14?

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

לא זוכר באיזו שנה היתה מעין מתיחונת פנים קטנה, יכול להיות 98 או 2000 ומאותה שנה נדמה לי שהגיע עם מידה "14.

יכול להיות גם שדגם הסטיישן הגיע איתה.

פורסם

אני רק חושב שמאותה צורה הם הגיעו עם מידה "14. לא בטוח 100%.

יכול להיות שרק דגמי הסופר בלנו בכלל הגיעו עם המידה הזו.

שוב, לא סגור בוודאות על הנושא.

פורסם

ניגשתי לפירוקיה הקרובה לביתי והוצע 4 ג'אנטי ברזל תמורת 400 עם הצמיגים(שבהם אין לי צורך) במידה ואצטרך ללכת לפנצריה על מנת להוריד אותם שיעלה לי עוד איזה 50 שקל מקסימום משתלם או לא?

• תוכן חדש...