Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורסטר חדשה ב 172,000 או אחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

מחפשים אוטו חדש, מרווח מאחור (3 ילדים), תא מטען גדול, אין צורך ב 4*4, מעדיפים משהו מהרכבים הגבוהים יותר (אך לא בהכרח)

במבצע של חבר אני יכול לקנות פורסטר X ב 172,000 שמעתי דברים מצויינים על הרכב, במחיר דומה או מעט יותר נמוך אפשר גם אוטלאנדר חדשה. אמנם הפורסטר הוא 4*4 אך כאמור אנחנו לא צריכים את זה (יכול להיות נחמד אך לא שווה הוצאות נוספות נלוות)

המלצות? אשמח לשמוע גם המלצות לרכבים אחרים שעונים על הצרכים, פשוט אם הפורסטר באמת כזה טוב אולי שווה את המחיר המוצע?

תודה.

אה כן רכב עם פתחי מיזוג במושבי האחוריים יכול להיות נחמד בקיץ היקראלי (בפורסטר אין)

פורסם

לדעתי טויוטה פיריוס פלוס עדיפה לך, תקבל רכב עם 7 מקומות וזה יהיה יותר נוח וחסכוני בדלק.

שווה בדיקה.

לחבר טוב מהעבודה יש כזו והוא מאוד מרוצה ממנה.

פורסם

הפורסטר רכב מצוין למי שרוצה לעשות שבילים/שטח קל. לדעתי האוטלנדר יהיה עדיף בשבילכם יותר חסכוני עם אופציה ל 7 מקומות. אם אין צורך ב 7 מקומות הייתי בודק גם מאזדה 5

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לדעתי סובארו פורסטר טוב יותר ממיצובישי אאוטלנדר, אם הייתי צריך לבחור אחד בלי להתלבט יותר מידי הייתי הולך על הפורסטר. כיפכוף של אוטו.

אבל במקרה שלכם, נראה לי שהאאוטלנדר יהיה קצת יותר פרקטי. בכל זאת, עוד שני מושבים מאחורה ככה שבעתיד יהיה אפשר להעביר את הילד הגדול אחורה ולעשות "הפרדת כוחות", מקום לקחת גם את הסבא/סבתא/חברה של הבת/בת דודה מצד שלישי לאיזה טיול.

או שפשוט תודו בזה שיש לכם שלושה ילדים ואתם צריכים מיניוואן קטן, ותקנו קיה קארנס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי,

שמחתי לשמוע שאתה מתעניין ברכב הנהדר הזה,

ראשית, לפורסטר יש פתחי מיזוג ליושבים מאחור מתחת למושבים הקידמיים כך שגם בקיץ מי שיושב מאחורה נהנה מהמזגן.(בו נסגור את נושא המיזוג :) )

שנית, למרות שהפורסטר הינו 4X4 צריכת הדלק שלו מצוינת ועומדת על 15.3 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת (עפ"י נתוני יצרן) ובנוסף מקנה אחיזת כביש יוצאת דופן עם ערך מוסף של שטח.

אני חושב שאם שני הדברים ה"קטנים" האלה עמדו בינך לבין החלטה אז עשינו כאן דרך יפה.

אם תרצה עוד מידע טיפים והמלצות אשמח לתת לך בפרטי,

תודה, ומקווה שעזרתי לך :)

פורסם

צביקה פיק, לא הבנתי למה מכל המיניוואנים בחרת דוקא את קארנס הזוללת דלק.

פורסם (נערך)

לחבר טוב היה פורסטר והוא מהר מאוד מכר לא בגלל שזה רכב רע, להיפך רכב נהדר (לפי מה שהוא אומר), מה שהרג אותו זו צריכת הדלק שלו: 1 ל 15 לפי נתוני יצרן, חפש פה בעלי פורסטר ותראה מה יאמרו לך לגבי צריכת הדלק. (1 ל 7- 8 ).

אגב, אותו חבר עבר למיצובישי והוא ממש מרוצה.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לא הייתי קונה פורסטר אם אין כל כוונה להנות מהיתרונות שלו בשטח. אפילו אם השימוש מועט.

מצד שני אם צריך קצת שטח אז לדעתי הוא עדיף חד משמעית מכל המתחרים שלו.

פורסם
צביקה פיק, לא הבנתי למה מכל המיניוואנים בחרת דוקא את קארנס הזוללת דלק.

אני לא חושב שהקארנס זוללת במיוחד דלק. בנסיעת המבחן שאני עשיתי עליו בזמנו הוא עשה משהו כמו 10 קילומטרים לליטר, שזה די סביר. לא חסכוני כמו פיקאסו דיזל או הפיקאסו בנזין הרובוטי הישן, אבל נראה לי נתון די סביר למיניוואן 7 מושבים עם מנוע בנזין 2.0 ליטרים.

ובמחיר שמוכרים היום את הקארנס בדגם הבסיס, זאת עסקה משתלמת מאוד.

לחבר טוב היה פורסטר והוא מהר מאוד מכר לא בגלל שזה רכב רע, להיפך רכב נהדר (לפי מה שהוא אומר), מה שהרג אותו זו צריכת הדלק שלו: 1 ל 15 לפי נתוני יצרן, חפש פה בעלי פורסטר ותראה מה יאמרו לך לגבי צריכת הדלק. (1 ל 7- 8 ).

אגב, אותו חבר עבר למיצובישי והוא ממש מרוצה.

דווקא במדידה שלי הפורסטר עשה משהו כמו 12 קילומטרים לליטר - שזה נתון יפה מאוד לג'יפון עם 4X4 ומנוע 2.0 ליטרים. צריכת דלק של 8 קילומטרים לליטר נשמעת לי הגיונית למי שנוסע בעיקר בתוך העיר, לא למי שנוסע נסיעות משולבות.

פורסם

חכה רגע עם הקנייה.

השמועות אומרות שבחודש הבא מיצובישי יהיו במבצע של חבר, ואם לשפוט עפ"י דצמבר שנה שעברה - האאוטלנדר (5 מקומות) יוצע במחיר אטרקטיבי

פורסם
אני לא חושב שהקארנס זוללת במיוחד דלק. בנסיעת המבחן שאני עשיתי עליו בזמנו הוא עשה משהו כמו 10 קילומטרים לליטר, שזה די סביר. לא חסכוני כמו פיקאסו דיזל או הפיקאסו בנזין הרובוטי הישן, אבל נראה לי נתון די סביר למיניוואן 7 מושבים עם מנוע בנזין 2.0 ליטרים.

ובמחיר שמוכרים היום את הקארנס בדגם הבסיס, זאת עסקה משתלמת מאוד.

פיקאסו דיזל 2 ליטר החדש עושה 1 ל-20 אם אני לא טועה, מה שמביא אותנו לחסכון של 7K ש"ח בשנה מול הקארנס, בנהחה שהנסועה היא 20K בשנה ומחיר הדלק (לא משנה איזה סוג) הוא 7 ש"ח לליטר. הפרש במחיר בין גרסאות הבסיס הוא 30 אלף ש"ח. עכשיו כל אחד יעשה את השיקול שלו, האם לנסוע ברכב עדיף ולהשקיע ברכישה יותר, אך לחסוך כל שנה סכום גדול בהוצאות הדלק, או להיפך. אין לקארנס 7 שנים אחריות והסיטרואן כבר מגיעה עם גיר יפני פלנטרי במקום הרובוטי, מה שמגדיל את האטרקטיביות של פיקאסו.

פורסם

פיקאסו דיזל עשה אצלי בערך 16 קילומטרים לליטר כך שההפרש בפועל קטן יותר. הוא גם עולה איזה 180 אלף ש"ח לעומת הקארנס LX החדש שעולה 150.

ברור שלמי שנוסע הרבה הפיקאסו עדיף, והוא גם אחלה רכב בסך הכל. אבל פיקאסו מרגיש כמו מיניוואן - הוא גדול ומגושם. הקארנס קומפקטי יותר ולא מרגיש כמו מוביל משפחות.

פורסם

tanga שיחקת אותה עם השמועות. צילצלתי בעצמי למוקד חבר ש"יגלו" מה הרכבים הבאים אבל הם "לא יודעים". אני אכין מעדיף לחכות למבצע של חבר למיצובישי, הלוואי ויהיה ... תודה

פורסם (נערך)

מיצובישי באופן מסורתי מוכרים במבצע חבר בחודש ינואר.

נותנים הנחות יפות מאד, למיטב זכרוני בשנה שעברה נתנו כ- 15 אלף ש״ח הנחה על האאוטלנדר ובנוסף אבזור.

קח בחשבון שגם במיצובישי צריכת הדלק בפועל רחוקה מאד מהצהרות היצרן ותלויה בגורמים רבים.

אצל חבר שלי, בנסיעות עירוניות בחיפה, הצריכה היא 1 ל 7-8.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...