Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

לפני שנה ושלושה חודשים רכשתי מכשיר תמי 4. שבועיים לפני תום האחריות החלו להישמע פיצוצים חזקים מהמכשיר כשנשמעו רק שלוחצים על הכפתור של הרתחת מים חמים. התקשרתי לשירות והם אמרו ש"זה שטויות, אין בעיה ואנחנו לא שולחים טכנאי בשביל רעשים".

כחודש וחצי לאחר תום תקופת האחריות המכשיר החל לנזול מלמטה כל פעם שמוזגים מים חמים. עכשיו לאחר 3 חודשים הוא נוזל הרבה!

אני מבין שתקלת הרעשים קשורה בתקלת הנזילה ושבצורה מסוימת הם דפקו אותי. בכל מקרה, האחריות הסתיימה ואין לי חבילת תחזוקה - אני חושב שצריך להחליף שם מיכל מים חמים.

על המסנן והנורות בשנה אני משלם משהו כמו 600-700 ש"ח לשנה.

השאלה היא כמה עולה חבילת תחזוקה שכוללת את המסננים והנורה + אחריות והאם בכלל כדאי? כי באתר מצאתי בכ- 2400 ש"ח לשלוש שנים! ואם לא, כמה עולה לסדר את הנזילה הזאת שמציפה לי את כל השיש?

תודה,

גיא.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

אם בא לך לתקן: קניתי מיכל מים חמים כולל הגוף חימום כמובן, חדש (מקורי), ב 300 שח בחנות בפתח-תקווה, לפני שנה. פתחתי על זה בזמנו שרשור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עשיתי חיפוש על השם משתמש שלך ומצאתי את השרשור.

אז לפי מה שאני רואה, חברת "שטראוס מים" מייצרת לכאורה במודע מכשירי תמי 4 חדשים עם המיכל בעל החיבורים הבעייתיים ומוכרת אותו ללקוחות! אני רואה פה דפוס פעולה מזה שנים, אם זו תקלה כ"כ נפוצה למה אני כלקוח צריך לשלם גרוש כדי להחליף את המיכל הנוזל? הריי זה גם לא הגיוני שאחרי שנה המיכל ינזול, זה מכשיר (כמעט) חדש! נקרא לזה פגם בייצור. ואני חשבתי שהמיכל מחומר קצת יותר טוב מפלסטיק וחתיכת קלקר.

בכל מקרה, האם ההחלפה פשוטה וזהה למכשיר שיש לי? צירפתי תמונה זריזה מעכשיו.

שוב תודה...

תמונה חדשה.JPG

פורסם

אני לא יודע אם המיכל בפרימו זהה לזה שבפמלי. בכל מקרה אם הנזילה היא רק בזמן המזיגה, סביר להניח שלא מדובר באותה תקלה, אלא נזילה שבין המיכל לפיה (אולי צינורית שהשתחררה או התקלקלה)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כי אם אתה מספיק פראייר לקנות תמי 4 למה שלא תקנה גם מיכל מים מדי פעם?

לא, הוא פשוט אדם שככל הנראה היה לו את הכסף להשקיע במוצר איכותי באמת.

למען ההגינות, יש לנו את תמי 4 הפמילי בר כבר שנתיים, מתפקד מעולה, נכון, הלך פעם אחת כרטיס בלי שום סיבה, הגיע טכנאי החליף על המקום, השאיר את הקודם ויצא בתוך פחות מ 10 דקות וזה הכל. חלפים מגיעים בזמן, הכל מגיע בזמן, מה רע?

רוצה? לך תקנה ברים זולים יותר, זה בסדר גמור אבל מכאן ועד לפרייאר או לא זה קצת רחוק. ובתור אחד שרואה איך הפמילי מתפקד יופי במספר קומות כבדות בחברות הייטק וגם אצלנו, אין שום בעיה.

פורסם
לא רוצה לקנות שום בר. לא זול ולא יקר יותר.

אבל העלות של התמי 4 היא די עושק

עושק? אנחנו משלמים מחיר קבוע בחודש, לא קנינו אותו שזה כולל אחריות וחלפים ואת הבר עצמו.

תצא לקנות שישיות או לאחסן בקבוקי מים קרים מהפילטרים תחת הכיור? לא הכי נוח ספציפית עבור המקרה שלנו.

להעמיד כדי מים גדולים של חברה אחרת? נו באמת... או אופציות אחרות יקרות בדיוק כמו התמי ככה שאין הרבה ברירה.

אנחנו כן צורכים הרבה מים קרים וחמים במיוחד ובקיץ השימוש בו פשוט תענוג, זה הכל.

ברור שהלוואי והיה פתרון אחר אבל עבור התשלום החודשי עבור המכשיר עם האחריות והחלפים? אין לי שום תחליף אחר, שום דבר.

פורסם

תראו איזה קטע.

נכנסתי לאתר שלהם כדי להשיג את הטלפון של השירות כדי להזמין טכנאי, בדרך ראיתי שיש אפשרות להזמין טכנאי מהאתר. אמרתי סבבה...

אני מתפעל את התקלה וקובע לי מועד שנוח לי, אחרי אישור ההזמנה אני רואה למטה שורה בנוסח: "במסגרת המסלול מגיע לך טכנאי ללא עלות לתיקון התקלה"...?!

אבל שנת האחריות הסתיימה!

טוב, נכנסתי לאזור האישי, מקליד את הפרטים ורואה תחת הסעיף "המסלול שלי" את זה (צירפתי צילומי מסך). מסתבר שיש לי אחריות?!?!

לוח עריכה01.jpg

לוח עריכה02.jpg

פורסם
תהנה חביבי. ותתקשר לתמי4 - תבדוק אם צריך אנשי מכירות - חבל שתעשה את זה בחינם

זה בסדר, העונג שבשימוש שלו, אני אזכור אותך ביום יום עם כל לגימה, חהחה.

• תוכן חדש...