Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצאת צדיק 4 - טסט לרכב, היום (9/11/2014) בשעה 21:00, ערוץ 2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להסכים אוטומטית להחליף כי לא אעבור טסט? למה מה קרה? למה שידחוף עוד דברים אם אני כל כך פראייר. לא תודה. אקח את הרכב למוסך שאני מכיר/מטפל בו קבוע.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סוכם סביר לחלוטין.

נעים לגלות שישנם לא מעט בעלי מקצוע ישרים.

בשורה התחתונה, מי שעובד ביושר, בטווח האורך רק ירוויח.

לצערי, זה הקביעה שלך בדר"כ לא נכונה. הרבה מוסניקים ישרים מרויחים מעט מאוד והרבה רמאים עושים הון, מדהים שאנשים נופלים במוסך יקרן מאוד וממשיכים לחזור אליו פעם אחר פעם.

היה מעניין אותי לראות את הבית של בעלי מוסך 'צמרת שלי נתניה' ושל 'פולץ שרותי רכב ת"א' לעומת הבית של הצדיקים. ולראות מי יותר מרוויח, הרמאי או הצדיק ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני לא כל כך סומך על התוכנית הזו, היא קצת בעייתית.

אני זוכר שהיתה תוכנית על מחשבים, כאשר הזמינו טכנאי הביתה, שמו USB במחשב שידמה אי העלאת המחשב.

הגיע טכנאי, בדק את המחשב, לקח את המחשב איתו למעבדה לבדיקה - בתור אחד שעובד בתחום כבר 10 שנים, היה בקטע הזה חוסר מקצועיות של הטכנאי, אבל לתקלה של האי העלאת מחשב יכולה להיות מלא דברים מעבר ל USB.

כך שהתוכנית עצמה, קצת מגמתית ובהחלט עובדת לשם הרייטינג.

ד"א, אני זוכר שהיה את הפרק עם הפנצ'רים והיה את זה בראשון לציון (ברח לי השם שלו) שחתך צמיגים, דפק ג'אנט וגם הביא ג'אנט קטן יותר ויצא לא צדיק בעליל, הוא עדיין פתוח, עדיין עובד, הרבה רעש וצלצולים.

מצד שני, היה אחד בגן הורדים שיצא צדיק, מאז קהל הלקוחות שלו עלה ובהתאם לכך, גם המחירים שהוא דורש, עלו.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
אני לא כל כך סומך על התוכנית הזו, היא קצת בעייתית.

אני זוכר שהיתה תוכנית על מחשבים, כאשר הזמינו טכנאי הביתה, שמו USB במחשב שידמה אי העלאת המחשב.

הגיע טכנאי, בדק את המחשב, לקח את המחשב איתו למעבדה לבדיקה - בתור אחד שעובד בתחום כבר 10 שנים, היה בקטע הזה חוסר מקצועיות של הטכנאי, אבל לתקלה של האי העלאת מחשב יכולה להיות מלא דברים מעבר ל USB.

כך שהתוכנית עצמה, קצת מגמתית ובהחלט עובדת לשם הרייטינג.

ד"א, אני זוכר שהיה את הפרק עם הפנצ'רים והיה את זה בראשון לציון (ברח לי השם שלו) שחתך צמיגים, דפק ג'אנט וגם הביא ג'אנט קטן יותר ויצא לא צדיק בעליל, הוא עדיין פתוח, עדיין עובד, הרבה רעש וצלצולים.

מצד שני, היה אחד בגן הורדים שיצא צדיק, מאז קהל הלקוחות שלו עלה ובהתאם לכך, גם המחירים שהוא דורש, עלו.

עדיין, כל תוכנית עדיפה על לא כלום.

אלה שכן ראו את התוכנית לפחות יודעים לא להגיע לאנשים הספציפים האלה.

קובי

:-)

פורסם

מה לגבי הבעלות על הרכב ויפוי כוח להעברת טסט?

התחקירנית אומרת שרכשה את הרכב מליסינג לפני כך וכך (לא זוכר) זמן, והגיע מועד הטסט. כל הרכבים שייכים ורשומים על חברת הליסינג, ולא על שמה.

היא הרי לא יכולה לתת ייפוי כוח בשם שלמה סיקסט, אז איך זה בכל זאת עבר בכל מכוני הרישוי? או שיש כאן תחמנות ואחיזת עיניים לצורך רייטינג?

פורסם

את המאזדה שבחתימה קניתי מליסינג, ומועד הטסט הגיע לפני שבוצעה העברת הבעלות בפועל.

קיבלתי יפוי כח פתוח מחברת הליסינג לגשת בשמה לטסט.

(וכאן המקום להודות על ההגינות של באדג'ט ששילמו גם את אגרת הרישוי, למרות שזה לא היה חלק מהסיכום עם סוכן המכירות, ובעצם אפילו שימש אותי כקלף מיקוח בהורדת המחיר)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

התוכנית הזאת מצויינת. נכון, מי שפעל לא נכונה, היא תעשה לו נזק, גם אם בסה"כ מעד. אבל יש צד שני למטבע, שלטעמי, הוא לא פחות חשוב, אם לא יותר, והוא שמי שלא סרח, זוכה לתעודת יושר ולפרסום בחינם (ובצדק).

לסיכום,

מי שישר, אין לו מה לדאוג. מי של מקצועי ו/או לא ישר וכו', שידאג, ובצדק.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ראיתי רק את ההתחלה...טיפלתי בעבר אצל האחים לוי.

מה שראיתי זה באמת ככה. נעולם לא הרגשתי שדפקו אותי או שניסו להשחיל לי משהו.

הגעתי אליהם אחרי קניית רכב כשאני יודע מה יכולים להיות הליקויים.

בסיום הטיפול עשינו ביחד הסיעה על הרכב להרגיש אותו וכל ליקוי שהיה רשום בבדיקה נאמר לי גם אחרי הטיפול. ו נאמר לי מה דחוף ומה לא וכמה כל דבר יעלה.

הייי מאוד מאוד מרוצה מהם.

פורסם

חבל שהם לא באזור צפון,בהחלט הייתי לטפל בהם עם המיצובישי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...