Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלנו בבעיה לאחרונה: מרבית המשאבות בתחנות דלק של חברת דלק הינן בשרות עצמי.

האם יש מידע במקום כלשהו על קיום מסלול שרות מלא בתחנת דלק מסויימת?

פורסם

למה אתה צריך שירות מלא? אם התשובה היא נכות, אז תסביר לו לצפור 3 פעמים. המתדלק ימלא דלק שרות מלא במחיר שירות עצמי.

פורסם

לא בעיה. זה אותו המחיר. העמלה על תדלוק מלא היא 18 אגורות לליטר. אז אם המחיר לשירות עצמי הוא X, המחיר לשירות מלא הוא תמיד X+0.18

פורסם

אם הבנתי את פותח השרשור, העניין הוא לא מחיר לשרות מלא, שהוא ידוע ומפוקח, אלא שההנחה מבוססת על מחיר שרות מלא כשבפועל השרות הזה אינו זמין בתחנה. מעניין מה אומר חוק הגנת הצרכן בעניין זה.

ולדי

פורסם

אם אני מסיק נכון מהכתבה הזו: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000781577

ההנחה תיושם גם בתדלוק עצמי, אבל עדין על בסיס המחיר המלא.

כלומר אם נניח שליטר עולה 7.00 ש"ח במחיר מלא, בעוד בתדלוק עצמי המחיר הוא 6.80,

ונגיד שההנחה היא בגובה 25 אגורות, המחיר שתשלם בפועל בשני המקרים יהיה 6.75.

פורסם (נערך)

בדוגמה שנתתי, אכן. אבל כל ההנחות האלו מבוססות על מחיר מלא.

איני יודע עד כמה זה רלוונטי שאין בתחנה אפשרות לתדלוק בשרות מלא, היות ומראש ידוע כי ההנחה מבוססת על המחיר המלא, ללא כפל הנחות, ובשורה התחתונה אתה מקבל אותה (רק בלי השירות שברור לי שזו הסוגיה).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אני מניח, שאם בתחנה אין שרות מלא, היא אינה אמורה להציג הנחה ממחיר שרות מלא.

לגבי הנחות דלקן, הסיפור יותר מסובך, כי לכאורה יש תחנות שמציעות גם שרות מלא. אבל אם רובן המכריע של התחנות לא מציע שרות מלא, אז יש פה גם סוג של הטעיה.

פורסם

כביכול, כל התחנות יעשו לך שירות מלא. אתה יכול לטעון שאתה משלם עבור שירות מלא, ואינך מקבל אותו.

צריך לחפור בחוקים והתקנות בשביל למצוא אם זה מותר או אסור. כביכול, מותר להם, כי הם פשוט אומרים "המחיר שממנו מקבלים הנחה זה במקרה +18 אגורות" או משהו כזה.

פורסם

המשפט השני שלך הוא הרלוונטי למיטב הבנתי את פותה"ש, כאשר בעצם בסביבת מגוריו אין תחנות דלק שמציעות שירות מלא כלל.

אני מניח (אם כי זה בלתי מבוסס בעליל), שאם דבר כזה יגיע לבית משפט, יהיה דיון על מה המרחק הסביר לתחנת דלק בשירות מלא ממסלול נסיעתו של פותה"ש והאם התנאים מתקיימים.

• תוכן חדש...