Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני חושב על לשדרג את הנייד בן ה4 שלי.

עקב נסיעה לאילת, צצה הזדמנות מפתיעה לעשות זאת.

התקציב הוא עד 6000 לרכישה מאילת (ללא חריגה!)

הדרישות:

8 גיגה ראם לפחות (להרצת מכונות וירטואליות)

I7 האסוול

SSD וכמה שיותר

קל משקל ודקיק

היוגה עונה על כל הדרישות אבל יש כמה דברים שמעצבנים אותי בו

הוא מגיע עם "רק" 8 גיגה ראם

כרטיס המסך שלו הוא HD GRAPHICS 4400

מקלדת לא מלאה (אין את המספרים בצד)

היתרונות:

512 גיגה SSD

1.3 ק"ג

מסך באיכות 4K

מסך מגע

מתקפל 360 מעלות והופל לטאבלט

הערות/ הארות/ המלצות למחשב אחר בתקציב הנ"ל?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

כן!

לפני שבועיים הייתי בדיוק באותה התלבטות. חפרתי המון זמן באינטרנט ומצאתי פתרון!

Lenovo Flex 2, אני בחרתי בגרסת 14"

הדגם הנמכר בארץ הוא שילוב מצוין של מחיר/ביצועים:

היתרונות:

מעבד i7,

זיכרון 8GB ניתן להרחבה ל-16

דיסק 1TB

כרטיס מסך NVIDIA GT840M - אני מריץ עליו משחקים בכיף!!

מסך מתקפל (אמננם לא 360 מעלות)

מסך Full HD

מקלדת מוארת נהדרת!

מגיע עם Windows 8.1

חסרונות:

משקל 2 ק"ג

סוללה מעט חלשה (4 תאים)

מסך מעט מבריק מדי וצריך להתרגל להשתקפויות

דיסק קשיח רגיל (לא SSD), אבל לדעתי הנפח מפצה על הביצועים

יש 2 דגמים - שחור ולבן.

המחיר שאני רכשתי - 3800 ש"ח בפתח-תקוה.

אם אתה מוכן להתפשר מעט על ניידות תמורת איזון מצוין של ביצועים/נפח/מחיר - אז הנייד הזה מועמד מצוין.

המחירים עלו מעט בשבועיים האחרונים, אבל ב-KSP אילת תוכל להשיג בסביבות 3500

אני ממליץ מאוד!!

קישור:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=884635

הדגם השחור זה אותו מק"ט, רק עם 3 בסוף.

---------

עריכה:

מצד שני, אם התקציב שלך מאפשר זאת, היוגה 2 פרו פשוט מדהים. כרטיס המסך מספיק טוב לכל היישומים (חות מעיבודי CAD ומשחקים רציניים), והמסך עצמו תענוג.

הוא היה המועמד המוביל שלי, רק שלא נכנס למסגרת התקציב :)

-----

עריכה 2:

לא ציינת את השימושים. מדבריך ניתן להבין שאתה מחפש סוס עבודה למכונות וירטואליות (ואולי לפיתוח?).

זיכרון ו-SSD זה דבר חשוב, כ. מסך פחות..

עריכה אחרונה על ידי liork1
פורסם

בדיוק לחבר שלי התקלקל המסך של המחשב הזה.

נגמרה האחריות, ובחברה רצו ממנו 3600 להחלפה! הבחור קיבל חום וממש התבאס, אחרי כמה חיפושים הצליח למצוא שמעבדה שתיקנה לו את זה ב1400

פורסם

שתי סייגים:

-שים לב על איזה I7 מדובר, זה שקוראים לו I7 לא אומר שיש לו ביצועים טובים, יכול להיות שהוא מהגרסאות "החסכוניות".

תבדוק את המפרט שלו ב אינטל ARK.

-SSD זה אחלה, אבל אם אתה מתכנן להריץ מכונות וירטואליות (ברבים) אני חושב ש500גיגה לא יספיק לך.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

ליאור, תודה רבה!

הפלקס 2 נראה מצויין. אוכל להוסיף לו 8 גיגה ראם נוספים כדי להגיע ל16 ולשדרג לו את הדיסק קשיח לSSD ועדיין זה יצא זול יותר מהיוגה 2 המלא. בהחלט אבדוק את האופציה.

ceyal היוגה 3 פרו עוד לא הגיע לארץ וגם כשיגיע, הוא יותר בנוי לחיסכון בחשמל (וביצועים) מאשר לעבודות פיתוח. כך שהוא לא מתאים לי בכל מקרה. אבל תודה!

big1: טוב שאתה אומר לי. זה מבטל את השאלה בנוגע להרחבת האחריות ל3 שנים. אם אקנה את המחשב בהחלט אעשה זאת

אורב לילה:

כן זה הI7 החסכוני (4010U) שכבר מוכר לי ממחשבים של חברים. אפשר בהחלט להסתדר איתו (ברור שהייתי שמח אם היה בנוי יותר לביצועים, אך עדיין זה מספיק)

והשימוש שלי במכונות וירטואליות זה לצרכי לימודים (פיתוח בסביבות עבודה שונות ווינדוס/ יוניקס/ios וכו') כך שלא אצטרך להקצות למכונה שטח דיסק גדול במיוחד, בסביבות ה10 גיגה זה די והותר לכל מכונה.

מישהו חושב אולי על מחשב אחר בטווח המחירים הנ"ל? (6000 מאילת כאמור)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

בעלים גאה של לנובו יוגה 2 פרו מזה ארבעה חודשים.

הרכישה הכי טובה שיכולתי לעשות. מישהו כאן ציין מכונות וירטואליות, אני מריץ 3 כאלה (לעתים בו זמנית) תוך כדי כתיבת קוד. המחשב הזה פשוט לא נגמר.

גיימינג כמעט בלתי אפשרי במחשב הזה (למרות שאני משחק לא מעט CS GO כשיש לי זמן).

מסך מדהים, סוללה מדהימה, המחשב טס. מחבר אותו לUsb 3 desktop hub שתומך displaylink ולכן הוא משמש גם בתור המחשב השולחני שלי.

פשוט מחשב מדהים!

פורסם

בזמנו חבר מאוד התעניין במחשב הזה, וביקש שאני אברר עליו ביקורות.

כמות הבאגים והבעיות שמצאתי בפורומי לנובו על המחשב הזה, פשוט לא נומלית.

דברים כאלה הייתי מצפה לראות ממחשבי FUJICOM שעולים 1000 שקל. לא ממחשב ברמה ובמחיר הזה.

• תוכן חדש...