Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להחליף נוזל קירור באוטו שלי. איזה נוזל מומלץ להשתמש?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

מקורי של יונדאי, מיכל 2 ליטר נוזל מרוכז עולה 60 שקל אצל ליאור ביונדאי שופ.

אתה מוהל אותו עם עוד 3 ליטר מים ומקבל בעצם 5 ליטר חומר.

antifriz-zelenyjj-konc-hyundai-long-life-coolant-2yr-4l.jpg

Stay Dirty

פורסם

כול נוזל המתאים למפרטים והדרישות של חברת יונדאי. אפשר מקורי ואפשר תחליפי שווה ערך לדוגמא G30 של חברת BASF ללא סיליקט,ניטריט,פוספט,בוראט.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

חברים יקרים. האם התשובה הראשונה שנתן אסףאסף לגבי נוזל שמוהלים אותו עם 3 ליטר מים היא תשובה טובה?

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
שכחתי לסיים שאלה
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

צילמתי את גב המיכל כדי לחזק את טענתי. אני הולך על יחס של 40:60 שזה אומר שכל 1 ליטר נוזל קירור, נמהל עם 1 וחצי ליטר מים.

הנוזל המקורי לא יקר ואני לא רואה סיבה להתפשר במצב הזה על נוזל אחר. גלון פרסטון 4 ליטר למשל עולה 50 שקל. ההפרש זניח.

odwidmmynh5m.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
חברים יקרים. האם התשובה הראשונה שנתן אסףאסף לגבי נוזל שמוהלים אותו עם 3 ליטר מים היא תשובה טובה?

בהחלט כן.

איזה כייף לי :)

פורסם

שאלה.בהנחה ואני קונה את הנוזל המרוכז. האם לשפוך 1 ליטר ממנו לתוך הרדיאטור ואז להוסיף 1.5 ל' מים? וכך הלאה עם החצי השני? שאלה נוספת:המים שאני מוסיף זה מים רגילים מהברז?

פורסם
שאלה.בהנחה ואני קונה את הנוזל המרוכז. האם לשפוך 1 ליטר ממנו לתוך הרדיאטור ואז להוסיף 1.5 ל' מים? וכך הלאה עם החצי השני? שאלה נוספת:המים שאני מוסיף זה מים רגילים מהברז?

בעיקרון אפשר אבל אתה לא תדע בדיוק כמה יכול להכנס ואז לא תוכל להוסיף אולי כמות נכונה של מים . עדיף למהול מחוץ לרכב.

פורסם (נערך)

שלום לכולם. לפני כמה ימים החלפתי את הנוזל בהצלחה. אח"כ הנעתי את האוטו עם מכסה רדיאטור פתוח להוצאת האוויר. שמתי לב שבבוקר כשהאוטו קר, הצינור העליון שיוצא מן הרדיאטור מכווץ, ברגע שאני פותח את פקק הרדיאטור האוויר משתחרר והצינור "מתנפח" בחזרה למצבו הטבעי. מתנפח הכוונה חוזר לצורתו הרגילה.

מפלס המים לא חסר.

הצינורית למיכל העיבוי לא סתום- בדקתי.

האם להמשיך כך כמה ימים?

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
שגיאת כתיב

• תוכן חדש...