Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בפולו 2010 , מסביב למצת יש טבעת כתומה עם תאורה ובתא הפנימי יש גם תאורה והיא הפסיקה לעבוד (צירפתי תמונה) מישהו יודע איך ניתן להחליף אותה? ניסיתי למשוך את המצת עצמו, לא מצאתי שום פתח להחליף את הנורה...:?DSC_1007.jpg תודה:wink:

פורסם

לפני הכל האם בדקת במקרה שלא נשרף פיוז ? אם אתה מפעיל את המצית של הסגריות הוא מתחמם ?

בכול מקרה אתה לא יכול לפרק את שקע המצית ללא כלי מתאים ! כול ניסיון אחר עלול לגרום נזק לשקע המצית ולטבעת המאירה.

יישנם קומבינות אבל עדיף לגשת למוסך לשם פירוק והחלפה של המנורה מכיוון שצריך קצת ניסיון בפירוק מבלי לגרום לנזק.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני הכל האם בדקת במקרה שלא נשרף פיוז ? אם אתה מפעיל את המצית של הסגריות הוא מתחמם ?

אתה בטוח שזה אותו פיוז?

לדעתי מתח לתאורת שקע מצית מגיע דרך פיוז של תאורת קונסולה מרכזית, ומתח לשקע המצית עצמו מגיע דרך פיוז נפרד.

פורסם

בדקתי פיוזים, המצת מתחמם...ואין לי בעיות בפירוק עם חלקי הפלסטיק:wink:. הנורה לא נגישה משם.. הנורה נמצאת בצמוד לפלסטיק איפה שסימנתי חץ. השאלה היא איך פותחים? אני לא מצליח למצוא שום נקודה בשביל להכניס מברג או משהו או כלי פירוק כלשהו.. שנוגעים בפלסטיק אפשר להרגיש שהוא צריך לצאת הכוונה שהוא תפוס בקליפס או משהו כי הוא זז במקום.

פורסם (נערך)

אכן זה לא אותו פיוז אבל מכיוון שהבחור לא ציין שתאורה נוספת בתא הנוסעים או בלוח השעונים לא דולקת אז הסקתי אולי זה אותו פיוז למרות שכמו שכתבת בדרך כלל התאורה של שקע המצית עוברת דרך הדימר של התאורה של לוח השעונים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)
בדקתי פיוזים, המצת מתחמם...ואין לי בעיות בפירוק עם חלקי הפלסטיק:wink:. הנורה לא נגישה משם.. הנורה נמצאת בצמוד לפלסטיק איפה שסימנתי חץ. השאלה היא איך פותחים? אני לא מצליח למצוא שום נקודה בשביל להכניס מברג או משהו או כלי פירוק כלשהו.. שנוגעים בפלסטיק אפשר להרגיש שהוא צריך לצאת הכוונה שהוא תפוס בקליפס או משהו כי הוא זז במקום.

כתבתי לך קודם לכן כי קיים כלי מיוחד שמכניסים לתוך השקע בכדי לחלץ את השקע כמו בתמונה המצורפת לכן כול ניסיון אחר למי שלא מכיר את אופן הפירוק מסתיים בנזק לשקע.

בכול מקרה קיימים דגמים שבהם התאורה היא תאורת לדים ככה שטבעת התאורה היא חלק אינטגרלי מהשקע ולא ניתן להחליף מנורה בלבד אלא את כול השקע.

בהצלחה !

T40148.jpg

פורסם

תודה על התשובה הנה מצאתי תמונה איך המצת בנוי, מה שמוזר זה שהתאורה בתא הפנימי לא עובדת.. איפה אני יכול לקנות את החולץ של השקע?0-601-00-amber-illuminated-cigarette-lighter-12v-amber-bezel-3331-p[1].jpg[

כתבתי לך קודם לכן כי קיים כלי מיוחד שמכניסים לתוך השקע בכדי לחלץ את השקע כמו בתמונה המצורפת לכן כול ניסיון אחר למי שלא מכיר את אופן הפירוק מסתיים בנזק לשקע.

בכול מקרה קיימים דגמים שבהם התאורה היא תאורת לדים ככה שטבעת התאורה היא חלק אינטגרלי מהשקע ולא ניתן להחליף מנורה בלבד אלא את כול השקע.

בהצלחה !

פורסם (נערך)

כלי כזה יעלה לך יותר משקע מצית חדש+עבודה לכן וותר על הקניה.

כלי מקורי ניתן לרכוש בצ'מפיון.

לפי דעתי אין מנורה נוספת, אותה מנורה מאירה את שקע המצית ואת התא הפנימי.

• תוכן חדש...