Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותי מכשיר SAMSUNG GALAXI MINI 3 שנקנה לפני שנה . הכל עבד חלק עד לפני כמה חודשים שהוא התחיל פשוט לעבוד לי בצורה איטית , אם זה לטעון אנשי קשר בטלפון ואם זה להפעיל את WHATSUP עד שהוא טוען תמונות פרופיל אנשי קשר ואם זה אפילו לדפדף בין האפליקציות פשוט ביזיון . ניסיתי להוריד אפליקציה שמנקה את המכשיר מכל מיני שטויות וזבל + מאיץ אחרי הניקוי זה נקרא Clean Master . זה אכן קצת שיפר את המהירות אבל אחרי כמה ימים זה שוב חזר להיות איטי.

מה דעתכם עליי לעשות ? האם זה קשור לכך שהמערכת הפעלה האנדרואיד אצלי צריכה לקבל עדכון כלשהו או שיש לי בעיה כלשהי בפלאפון ?

אני פשוט כבר מתחיל להתחרפן מזה שהוא איטי ואפילו להתקשר דרכו זה לוקח הרבה זמן שלא נדבר על שיחות נכנסות שעד שאני עונה לאנשים כי הוא פשוט קופא לכמה רגעים ואז משתחרר..

אגב אני אצל חברת פלאפון !

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לי היה אותו סיפור באותו מכשיר.

גם הייתי בפל'.שום דבר לא עזר עד שפירמטתי

את המכשיר!כניראה שזה וירוס גם אצלך,

פורסם

יוסי האם פרמוט עלול למחוק לי אנשי קשר סרטונים ותמונות אם לא אעשה גיבוי??

ליאור ניסיתי לחייג זה לא נותן..

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

המספר פשוט התהפך לו. (זה משום מה קורה.)

תחייג:

כוכבית סולמית תשע תשע אפס אפס סולמית.

חייב לעבוד. והניקוי של הדאמפ גם בד"כ עוזר מאד. לפחות זמנית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אכן עוזר.

אבל איזו מין תופעה מפגרת זו?

באמא שלי, מאז ימי כמפעיל Main Frame, לא נתקלתי בשטויות כאלו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אלה לוגים של תקלות מערכת בעיקרם (dumpstate ו-modem), אני יכול לשאול את הבחור שמתעסק בזה למה הם נוצרים אם זה מעניין אתכם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לצרכי דיאגנוסטיקה וקביעה (בין היתר) מתי התחילה תקלה (נניח במודם) ואם יש סיכוי גבוה שזאת תקלת תוכנה / משתמש או תקלת חומרה.

השאלה הנכונה היא לא למה הם נשמרים, אלא למה הם כל כך גדולים (והם גדולים יחסית ללוגים)

לזה אין לי תשובה בשלוף

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יוסי האם פרמוט עלול למחוק לי אנשי קשר סרטונים ותמונות אם לא אעשה גיבוי??

אגב, לשאלה הזו, התשובה היא כן. בהחלט.

כל המילים הללו - FACTORY RESET ,פרמוט, שחזור להגדרות יצרן, אומר שהטלפון חוזר למצב שקיבלת אותו באריזה. לטוב ולרע.

זה אומר בלי האפליקציות, בלי אנשי הקשר, בלי הסמסים והודעות הווטסאפ, בלי קישור לחשבון הגוגל המשוייך למכשיר ובלי התמונות ששמורות על המכשיר (התמונות בכרטיס הזכרון ישארו, אם תוציא אותו לפני שאתה מפרמט).

מה שאומר עבודת גיבוי יסודית של כמה שעות לפני הפרמוט. לא שזה סיפור גדול, יש המון מדריכים ואפליקציות שמקלים על הגיבוי.

מה שכן- אצלי גם זה עזר לזמן קצר מאד. הגלקסי S ADVANCE שלי חזר לסורו פחות מחודש אחרי הפרמוט.

פארשים הסמסונג האלה. כשמדובר בקו המוצרים הזול שלהם, כבר עדיף מכשיר ב-70$ מסין.

פורסם

הקלין מאסטר לא טובה מהסיבה שהיא לפעמים בטעות מנקה קבצי מערכת שחשבה שהם זבל שלא שייך ואז גורמת לתקיעות נוספות.

הפתרון היחידי הוא פירמוט המכשיר ואתחול.

תגבה כל מה שצריך גיבוי, מה שאפשר תעביר על הגוגל כמו אנשי קשר, תפרמט את המיקרו SD אם יש לך, תפעיל פרמוט והתקנה מחדש.

אופנוען

פורסם
natco, איזו גרסה מותקנת לך על הטלפון?

4.1.2 סטוק רום מחורבן של סקיילקס (XXQLE)

פורסם
לצרכי דיאגנוסטיקה וקביעה (בין היתר) מתי התחילה תקלה (נניח במודם) ואם יש סיכוי גבוה שזאת תקלת תוכנה / משתמש או תקלת חומרה.

השאלה הנכונה היא לא למה הם נשמרים, אלא למה הם כל כך גדולים (והם גדולים יחסית ללוגים)

לזה אין לי תשובה בשלוף

אני יודע למה משמש dump (כאמור, עוד מימי ב-MF).

מה שאני לא מבין זה את שתי השאלות הבאות שלך...

עושים כזה מכשיר מורכב, חומרה ותוכנה, ודופקים אותו על שטות כזו.

ועוד לא מוציאים לזה תיקון.

אני מכיר את הבעיה ב-S2 ישן.

תיאורית הקונספירציה אומרת שזה מכוון... כדי שתשדרג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...