Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוסי האם פרמוט עלול למחוק לי אנשי קשר סרטונים ותמונות אם לא אעשה גיבוי??

ליאור ניסיתי לחייג זה לא נותן..

בפירמוט כמו בפירמוט התשובה היא כן!

יש לגבות את הכל.

פורסם
אגב, לשאלה הזו, התשובה היא כן. בהחלט.

כל המילים הללו - FACTORY RESET ,פרמוט, שחזור להגדרות יצרן, אומר שהטלפון חוזר למצב שקיבלת אותו באריזה. לטוב ולרע.

זה אומר בלי האפליקציות, בלי אנשי הקשר, בלי הסמסים והודעות הווטסאפ, בלי קישור לחשבון הגוגל המשוייך למכשיר ובלי התמונות ששמורות על המכשיר (התמונות בכרטיס הזכרון ישארו, אם תוציא אותו לפני שאתה מפרמט).

מה שאומר עבודת גיבוי יסודית של כמה שעות לפני הפרמוט. לא שזה סיפור גדול, יש המון מדריכים ואפליקציות שמקלים על הגיבוי.

מה שכן- אצלי גם זה עזר לזמן קצר מאד. הגלקסי S ADVANCE שלי חזר לסורו פחות מחודש אחרי הפרמוט.

פארשים הסמסונג האלה. כשמדובר בקו המוצרים הזול שלהם, כבר עדיף מכשיר ב-70$ מסין.

אצלי אחרי הפירמוט עובד כבר שנה מצויין,

ב.ע.ה. חח

פורסם

מה שאומר עבודת גיבוי יסודית של כמה שעות לפני הפרמוט. לא שזה סיפור גדול, יש המון מדריכים ואפליקציות שמקלים על הגיבוי.

מה שכן- אצלי גם זה עזר לזמן קצר מאד. הגלקסי S ADVANCE שלי חזר לסורו פחות מחודש אחרי הפרמוט.

פארשים הסמסונג האלה. כשמדובר בקו המוצרים הזול שלהם, כבר עדיף מכשיר ב-70$ מסין.

אותה בעיה בדיוק ב-S Advance של אשתי. בוצע factory reset ובאותה הזדמנות שודרג מ-2.3.6 ל-4.1.2. לא עזר במאומה.

השלב הבא - הוזמן Moto G 2014, אמור להגיע בימים הקרובים, והסמסונג יועבר לסטטוס רזרבי\חו"ל. הבעיה המרכזית - אשתי תאלץ להתרגל ל-4.4.3 (או 4.4.4, נראה מה יגיע עם המכשיר), ובעתיד הלא רחוק ל-L. כנראה שמחכות לי (ולבנים) כמה שעות של עבודת הדרכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אני יודע למה משמש dump (כאמור, עוד מימי ב-MF).

מה שאני לא מבין זה את שתי השאלות הבאות שלך...

עושים כזה מכשיר מורכב, חומרה ותוכנה, ודופקים אותו על שטות כזו.

ועוד לא מוציאים לזה תיקון.

אני מכיר את הבעיה ב-S2 ישן.

תיאורית הקונספירציה אומרת שזה מכוון... כדי שתשדרג.

השאלה שלי (הנכונה ששואלת למה dumpים כאלה גדולים) היא השאלה הנכונה, לא היה מפריע למערכת אם היו אותם קבצים ששוקלים עשירית מהנוכחיים, סביר להניח שהיית מחליף מכשיר לפני שהיית שם לב לאיטיות.

למה הלוג הוא גדול?

הנאיבי יאמר שהמתכנתים בגוגל זרקו את כל המידע שיכול לעזור להם לעלות על באגים, כן, גם אם זה אומר על כל תקלה לשפוך מגה של מידע.

הקונספירטור יאמר כפי שאמרת, לאורך הזמן יאגרו לוגים כאלה בגדלים משמעותיים ויאטו את המערכת כדי שתשדרג.

איפה האמת? לא ידוע, אבל אם פות"ש היה ניגש לפלאפון עם המכשיר שלו ומתלונן על איטיות, סביר להניח שהמכשיר היה עובר דיאגנוסטיקה במסגרתה גם היו נמחקים הלוגים הנ"ל (אל תשאל איך אני יודע ;)). זה כמובן בתנאי שהעובדים בפלאפון היו עושים את המעשה הנדרש.

אני רק אציין שגם אם הקונספירציה נכונה, לפחות זה הדרגתי וגם לא להשתין לך בפנים כמו אפל, שם יציעו לך עדכון שיהפוך את המכשיר שלך לאיטי עד לא שמיש.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים , אגב יצאתי מהעבודה לפני שעה ( 17:30 ) אני גר ברחובות , עובד בפארק המדע אז נסעתי לסניף של פלאפון ברחוב דרך הים איפה קניון אמריקן סיטי / מכון כושר HOLMES PLACE מי שמכיר יודע .. קיצר אני מגיע לשם ומה מגלה ?? שבכלל סגרו שם את הסניף כבר לפני כמה חודשים.. :| !!!

עכשיו אני יודע שיש נקודת מכירה של פלאפונים של חברת פלאפון בקניון רחובות השאלה היא אם אני יבוא לשם הוא יוכל לעשות משהו בנדון ? או שאאלץ ללכת לסניף אחר שקרוב לעיר רחובות ( נס ציונה / ראשל''צ / רמלה וכן הלאה.. ) ?!?!

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

הייתי מייעץ לך לא ללכת אליהם,

אני פניתי אילהם והיה מאד יקר,

פירמטתי אצל חבר טכנאי לקח אולי 100 ש''ח

יתכן שפחות ממש לא זוכר.

פורסם

לא אמור לעלות אפילו שקל, אם כי אני לא יודע אם יש להם את המכשירים בכל הארץ.

אני שולח לך ה"פ

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...