Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני להכין את הרכב לצביעה. כלומר להכין את הרכב לצביעה ופשוט להגיע רק לשלב של הצבע יסוד + והצביעה ואספר למה.

למי שלא זוכר ולא קרא לפני כמה שבועות יש לי בעיה של פלסטידיפ של ספקטרו שמסרב לרדת מהרכב (גירוד עם סכין יפנית עוזר אבל זה לא ריאלי - סקרפר), חשבתי לקנות מלטשת עגולה ולהתחיל ללטש לאט לאט להגיע לצבע המקורי ועל הדרך להכין את הדרך לצביעה.

השאלה מהיכן מתחילים וכמה זה מסוכן\בעייתי בשביל מישהו שאף פעם לא עשה את זה ? יש לי זוג ידיים מעולות אבל שוב אף פעם לא התנסתי בדבר כזה של שיוף וכו'.

מדובר ב-5-6 שכבות של פלסטידיפ .

מה אני עושה עם חלקי הפלסטיק ברכב כמו הגריל והטמבונים והפסי קישוט שצבועים גם הם בפלסטידיפ ? אפשר לשייף ללא חשש ?.

תודה.

פורסם

מילא אם היית אומר שאתה רוצה לצבוע חלקים קטנים כמו מראות , עוד איכשהו היה אפשר להבין זאת .

אבל לצבוע רכב שלם בתנאים ביתיים עם ספרי לחץ צבע ? זה לא ריאלי .

יש לך את מוסך גוונים באשדוד שצובעים רכב שלם החל מ 2500 ש"ח .

תבדוק איתם , אולי יש להם מבצע לחג .

פורסם

אחדד את עצמי. לא מדובר בצביעה אלא רק בעבודת השיוף המקדימה. כשרשמתי 5-6 שכבות שכבות התכוונתי למצב הקיים כעת על הרכב.

• תוכן חדש...