Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

samsung pleomax car holder ממליצים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שזה הפורום אז מתנצל מראש.

היי, כמו כולם גם אני בחיפושים נרחבים אחר הזרוע האולטימטיבית לרכב.

אחרי אינספור חיפושים נתקלתי במוצר של סמסונג דווקא, לא מצאתי הרבה המלצות עליו ברשת אז לכן אני שואל אותכם:

1) הוא מחזיק מעמד בחום הישראלי?

2) מומלץ לשים אותו על הדשבורד או על השמשה?

3) הוא רועד או נוטה ליפול לגמרי?

אשמח להמלצות אחרות לזרועות טובים שלא מתחבר לשקע מצת, אוניברסלים, עמידים בשמש השוקדת, ולא אומרים עליהם קדיש אחרי חודש.

תקציב עד 70-80 ש״ח.

זה המוצר:

תודה!

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00CPYHW14?pc_redir=1411032315&robot_redir=1

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

פורסם

מישהו פליז?

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

פורסם

היי,

קשה מאוד לעקוב אחרי כל הדיווחים שם אבל בהחלט אקרא את כולו עכשיו.

כאחד שמחזיק בזרוע הזו, אתה יכול להמליץ עליה כזרוע לטלפון (לא לצילום)?

האם היא עונה על הדרישות שכתבתי בהתחלת השרשור?

במידה ואני שם מגן שמש כמובן.

והאם היא מתאימה יותר לשמשה או לדשבורד?

Steve Jobs

פורסם

היה לי כזה, החזיק כחצי שנה (כנראה קצת יותר) ואח"כ התפגר (וואקום לא ננעל).

לא רועד/נופל, התמודד יפה עם מכשיר כבד (נקסוס 4 + קייס, משהו כמו 160 גרם ביחד).

*היה מוצמד לשמשה ברכב שלא רואה הרבה שמש (חניה מקורה בבית+בעבודה).

פורסם

למי שמתנתק/נופל ממליץ לשטוף את הגומי תחת מי ברז ותוך כדי לנקות עם האצבעות שאריות אבק עקשניות על הואקום,

להמתין לייבוש ולהצמיד שוב. כמו חדש

פורסם

הוא אוניברסלי אני מבין?

יתאים לאייפון 5 ו-6?

ומה כדאי לעשות כשהרכב נמצא תחת השמש הלוהטת הרי מגן שמש לא יעזור במקרה הזה כי הוא עוקף אותו?

Steve Jobs

פורסם
למי שמתנתק/נופל ממליץ לשטוף את הגומי תחת מי ברז ותוך כדי לנקות עם האצבעות שאריות אבק עקשניות על הואקום,

להמתין לייבוש ולהצמיד שוב. כמו חדש

אצלי לפחות הדבק מחזיק אך הנעילה של הוואקום מאחור קופצת מידי פעם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

היה לי כזה שנה וחצי, עד שהגומי שלו נצרב לחלון והיה מאוד קשה להוריד אותו, הזמנתי אחד חדש (עדיין לא הגיע).

בסך הכול מתקן טוב, לא מתפרק והפלאפון לא נופל בסיבובים וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...