Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רדיו דיסק תומך BT ל KIA RIO

obeh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

רכשתי לא מזמן קיה ריו מודל 2012 (המודל הישן) ואני מעוניין להחליף את המערכת המקורית שברכב (אינה תומכת BT) באחת חדשה התקציב נע בין 700-800.

אם ניתן להשתמש ביציאות ה AUX ו ה USB הקיימות ברכב במקום לקנות מכשיר המכיל יציאות אלו זה יהיה מבורך.

בנוסף הייתי מעוניין (לא חובה) שהמכשיר ידע לקרוא תגיות ID3.

וכמובן רמקול חיצוני עבור הדיבורית.

אם יש צורך במידע נוסף אנא אימרו לי ואני אשלים.

עריכה אחרונה על ידי obeh
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש פרויקט דומה שבוצע בפורום ע"י החבר GABIUBOGI:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?540149-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-DIY-%D7%91%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%94-2010-(%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%95%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA)

לפי התקציב שלך, אני מניח שהכוונה לרדיו דיסק רגיל ולא דאבל דין (מולטימדיה).

תצטרך להקציב סכום נוסף עבור המתאם לכניסת ה-USB וה-AUX (מתוך הנחה שניתן למצוא מכשיר עם יציאות אחוריות בלבד ולא קדמיות) ועבור מתאם פלסטיקה (מתוך הנחה שהרדיו הקיים כעת הוא מקורי ומובנה).

יתכן והפתרון עבורך הוא דיבורית חיצונית שתתמשק עם הרדיו המקורי.

* עריכה ניתנת לביצוע עד חצי שעה ממועד ההודעה המקורית.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה שלא תתקין דיבורית בלוטות' שמתממשקת עם המערכת ברכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי המטרה היא כמובן גם לנגן מוזיקה מהמכשיר הסלולארי שלי.

מה גם שאני לא ממש מתלהב מהרעיון שאני אאלץ להטעין את הדיבורית כל x זמן אני מחפש משהו שהוא יותר חבר ושכח.

עריכה:

אם תוכלו להעריך עבורי מה הוא התקציב המינימלי עבור הדרישה שלי להשתמש ביציאות המקוריות (כן רדיו דיסק רגיל לא דאבל דין)

עריכה אחרונה על ידי obeh
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנן דיבוריות BT שמחוברות באופן קבע לרכב וניתן להזרים דרכן גם מוזיקה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?534374-%D7%93%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-TK30-%D7%91%D7%A2%D7%93-%D7%A0%D7%92%D7%93-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%AA&highlight=%D7%93%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טום_22 צודק, זו הייתה הכוונה שלי.

זה לא דורש טעינה, זה מקבל מתח מהרכב באופן קבוע, ויכול להשמיע מוזיקה מUSB, AUX ובלוטות' וכמובן לקבל שיחות.

התקנה תעלה 200-250₪ לכל היותר, אני מוכר אחת כזאת שלא השתמשתי בה ב300₪ אם אתה רוצה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק כדי לענות לך על השאלה (אם כי אני עדין חושב שדיבורית חיצונית עדיפה למקרה שלך):

עריכה:

אם תוכלו להעריך עבורי מה הוא התקציב המינימלי עבור הדרישה שלי להשתמש ביציאות המקוריות (כן רדיו דיסק רגיל לא דאבל דין)

המכשירים הזולים ביותר מבית טוב (שכוללים BT, AUX, USB) נמכרים סביב 600 ש"ח.

לא מצאתי עד כה כאלו בעלי יציאות אחוריות של USB/AUX, כך שמתאם חיווט לא ממש רלוונטי, אבל נניח שכן,

מדובר בעוד כ-50-100 ש"ח. אם יש צורך במתאם פלסטיק, העלות בארץ נעה סביב 200-300 ש"ח למתאמים סטנדרטיים, כפול אם הם חריגים מסיבה כלשהי. ייבוא מחו"ל עשוי לחתוך מחירם במחצית.

פלוס התקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וכמעט בטוח שהוא יאבד את השליטה מההגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בהכרח.

הדגמים החדשים של פיוניר (חלקם - כנראה רק במערכות המולטימדיה, לא בטוח) ואולי גם של חברות אחרות כבר מגיעים עם מתאם שליטה להגה מובנה.

אחרת זו עוד עלות שאכן לא ציינתי של מתאם כזה - כ-200 ש"ח מחו"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמנו כשהייתה לי יונדאי גטס עם שליטה מההגה, כולם אמרו שמדבר במתאם שעולה מאות שקלים בארץ.

בסוף התייאשתי והתקנתי מערכת ללא שליטה מההגה.

אני יודע שאם ברכב הבא אתקין דאבל דין אבחר בדגם שתואם לשליטה מההגה כמובן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...