Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמשה קידמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להחליף גומייה בשמשה קידמית בג'יפ ואגוניר, הייתי אצל ציון זגגות רכב ביהוד ונאמר לי כי השמשה שלי שרופה ויש חשש שתתנפץ אם יפרקו את הגומי הקיים, שאלתי אם אפשר להשיג שמשה במקרה זו תתנפץ אמר לי ציון שאפשר לייצר לפי מידה.

שבוע שעבר היה חבר שלי עם ואגוניר משלו שצריך להחליף שמשה קידמית , אמר לו ציון שהוא ייבדוק אם יש להשיג שמשה כזאת בארץ.

השאלה אם יש אפשרות לייצר שמשה בארץ? שמשה בארהב תעלה כמה מאות דולרים לפני מיסוי.

jeep wagoneer 1985

suzuki vstrom 650 2005

פורסם

יצור שמשה יעלה לך הרבה כסף, גם את אופציית היבוא כדאי לשמור כמוצא אחרון בגלל המיסוי וההובלה והמחיר יגיע לדעתי לאלפי שקלים.

מעבר לציון ביהוד יש המון זגגים בארץ וכדאי לבדוק אצלם ולא להתיאש במהרה ,נסה לאתר גם את העסקים שעבדו בזמנו עם הדגם הזה.

נדמה לי שראיתי וגוניר אחד או יותר באיזה מגרש של מוסך טרקטורים או משאיות על דרך עפולה בית שאן מצד שמאל .

כדאי לך לשאול את ראוף אבו נעים באזור המוסכים בנצרת נוסעים דרך המנהרה ישר לתוך נצרת אח"כ ימינה ושמאלה עד שיש מתחם ורוד מימין והוא לפני המתחם.

הוא מתמחה בחלקי חילוף לג'יפ וכנראה יכול לעזור. אדם נחמד.רק דלג על יום ראשון (נצרת) הטלפון שלו הוא 0505216603

פורסם

עוזי , ערב טוב .

מציע לך לנסות אצל אילן זגגות רכב , גם מבחר ענק של שמשות , שירות מקצועי ואדיב , וגם בעניין המחיר - הגון .

לסיקס סמוראי סופה וכם ליונימוג מצאתי שם שמשה קדמית על המדף מוכנה ובמחיר הגיוני .

כאשר ביררתי אצל בסרגליק קיבלתי הצעת מחיר כמעט כפולה וצריך להכין שמשה - יקח כמה שעות .

נסה לשאול גם באוטו גלס , אין לי נסיון איתם אולם זו חברה גדולה גם כן .

חוץ מזה תמיד ניתן להפעיל ביטוח שמשות ( למי שיש ) - גם לרנו טווינגו שהייתה לנו נמצאה שמשה חדשה תוךזמן קצר .

אילן

פורסם

הבעייה העיקרית ביבוא שמשות, בייחוד קדמיות ואחוריות, היא נושא ההובלה.

נתקלתי בלא מעט מקרים ששמשות נקנו שלמות ובדרך הפכו לאבקה.. לא נעים.

מפעל אורן בקיבוץ צובה מבצע תעתיקים לשמשות, אבל כמובן שהעלות אינה נמוכה מן הסתם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...