Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה חשמלית בקורולה 03

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

ברשותי קורולה ראנקס03, בדרך לבאר שבע המתח לרכב הפסיק המנוע עדיין היה מונע אך חלק מהמערכות לא עבדו (ABS, הגה כוח, מכוונים...) המערכות הפסיקו ואז חזרו לעבוד ושוב הפסיקו, בנקודה זו החלטתי להחזיר את הרכב בגרר (שלקח כמה שכנועים).

הנחתי שהמצבר אולי הלך, הרכב כבר 3 שנים אצלי ולא הוחלף אז אני מניח שבכל זאת הגיע זמנו (שמתי לב שיצא גם נוזל שקוף מהמצבר לא בטוח מה), אחרי החלפה של המצבר הרכב עדיין באותו מצב למרות שהיה זמן קצר הוא עבד נורמלי.

ישנו גם רעש תקתוק כזה באזור רצועת האלטרנטור, אבל אני לא בטוח ממה זה מגיע.

לאור המצב לדעתי הבעיה עכשיו היא באלטרנטור אבל אני לא מומחה, אז אני שואל לדעתכם, גם ככה הרכב ישב כך עד יום ראשון, מה יכולה להיות הבעיה?

אני מצרף תמונה מקריאה של מחשב הרכב (דרך הפלאפון באפ' torque עד כמה מדוייק שזה יהיה) ככה זה היה לכמה ניסיונות נסיעה ליד הבית וצנח עד 7 אפילו, זה אמור להיות מעל 12 לא?

מקווה שתוכלו לעזור.

KwxC7B.th.png

עריכה אחרונה על ידי Black Legion
פורסם
ככה זה היה לכמה ניסיונות נסיעה ליד הבית וצנח עד 7 אפילו, זה אמור להיות מעל 12 לא?

KwxC7B.th.png

מתח טעינה תקין של מצבר אמור להיות בין 13.8V-14.2V.

פורסם

זה לגמריי נשמע כמו בעיית טעינה. יש לגשת למוסך / חשמלאי רכב בהקדם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם שמעת "תיקתוקים" ו/או כל מיני רעשים, יש ראשית לוודא שרצועת האבזרים [האלטרנטור] מסובבת את פולי האלטרנטור באופן הדוק ללא החלקות וקפיצות.

להתחיל באיתור רעש התיקתוקים.

תתכן בעיה באחד מהגלגלות, ואו המותחן ואו האלטרנטור עצמו ואח'.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מאוד מודה לכם על העזרה.

ננצל את השבת לבדוק את מקור הרעש ואת הרצועה בכללי וכבר יום ראשון נלך לחשמלי אם לא יסתדר.

• תוכן חדש...