Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך רכב שישמש אותי כחצי שנה ושאוכל למכור אותו לאחר מכן:

חסכוני בדלק - מנוע קטן וידני

אמין - רכב שידוע שמכנית מחזיק מעמד

גיל ויד של הרכב - אני מניח שהרכב יהיה בן מעל ל15 שנה, אז שאר הפרמטרים בהתאם

חיצוניות ופנים הרכב לא חשוב

נסיעות מחדרה לנתניה וחזור על בסיס יומי (20 ק"מ לכיוון)

אני נהג זהיר שלא אוהב ללחוץ על הגז ומהירויות לא מעניינות אותי

לצערי כלכלית אינני יכול לשלם הרבה, 4000 שקלים עם חריגה קלה זה התקציב.

תודה רבה לכל מי שיוכל לייעץ ולעזור בבחירה טובה.

פורסם

דייהטסו שרייד.

בסיסית, אמינה בטרוף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ממליץ לא להיכנס לזה.

עם תסע כל היום בתחבורה ציבורית אתה לא תגיע אפילו לחצי מהתקציב שיש לך לרכב.

לרכוש רכב בסכום כזה מהווה סיכון ענק.

שלומי.

פורסם

אין סיבה לרכוש רכב בסכום כזה אלא אם כן אתה יודע שהוא ישמש אותך לשנה גג.

אתה תבלה הרבה במוסך, תשלם ביטוחים וטסט יותר מערך הרכב, פשוט לא שווה.

תחסוך עוד קצת ותרכוש רכב ב-15K שיהיה כבר יותר נורמלי.

אם אתה ממש ממש ממש חייב, תרכוש רכב במצב הכי טוב שאפשר למצוא, עם טסט להכי הרבה זמן ככה שלא תצטרך להתברבר יותר מדי ולשלם כסף על שטויות.

בגדול, אין הרבה אפשרויות, לי הייתה פיאט פונטו שנת 2000 שמכרתי ב-3K ש"ח והרכב היה במצב טוב ביחס לזה שהוא 15 שנה על הכביש עוד מעט.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם (נערך)

תחשב את העלות הכוללת של רכישת רכב ב- 4K ש''ח, עלות יישור קו, עלות ביטוח, טסט (בהנחה שיעבור, אם לא עובר זה עוד כסף), בלאי ושחיקה,

ואתה תגיע להרבה יותר מ- 4K ש''ח ותתקרב אפילו ל- 10K ואולי יותר.

עכשיו תעשה את החישוב כמה יעלה לך לשכור רכב לחצי שנה מראש (כשאתה מודיע מראש

לחברת ההשכרה שאתה שוכר רכב לחצי שנה המחיר יורד בהתאם),

תוריד ביטוח, תוריד בלאי, תוריד טסט, תוריד שחיקה, תוריד יישור קו, תוריד כאבי ראש של מכירה

ותוסיף ראש שקט בלילה, תוסיף רכב חדש,

תוסיף רכב בטיחותי, תוסיף רכב נוח הרבה יותר.

אם תשכור רכב זול כדוגמת פיאט פנדה זה יכול לעלות לך אותו דבר ואפילו זול יותר.

ועכשיו תעשה את השיקול מה עדיף? לרכוש רכב ב-4K ש''ח עם המון עלויות והמון כאבי ראש או לשכור

פיאט פנדה מינוס כל כאבי הראש והעלויות, פלוס ראש שקט, פלוס נוחות באותו עלות.

כל זה בהנחה שאתה חייב רכב ותחבורה ציבורית היא לא אופציה ובהנחה שאתה צריך רכב לחצי שנה מקסימום ואז מוכר.

עריכה אחרונה על ידי shlomi6280

שלומי.

פורסם

רכב שעולה 4 אלף בוודאות לא יעלה לך 4 אלף.

רכבים כאלה יהיו עם תקלות שיצריכו יישור קו שבלי בעיה יכול להגיע לחצי מעלות הרכב.

מצד שני אני לא אמליץ לך גם על רכב של 6 אלף כי גם בוא יזדקק ליישור קו.

תחפש רכב עם כמה שפחות ידיים, ק"מ נמוך, תיעוד טיפולים, ותיעזר במישהו שמבין עניין כי רכב כזה לא לוקחים לבדיקה במכון.

מישהו פה קנה מיצובישי קולט ובעלה שירשור על התלאות שלו בקניית רכב זול, ממליץ לך לחפש את השירשור

פורסם

קיבלתי את העצות מכולכם, אם אני מבין נכון, במידה ואמצא רכב שיש לו טסט ל8 חודשים עד שנה קדימה, אז דווקא כן כדאי לקנות, לא ככה?

אגב נסיעות בתחבורה ציבורית על בסיס יומי מחדרה לאזור התעשייה של נתניה זה לא כיף גדול ולוקח זמן.

אבל אני מבקש מכם להיות עניניים בכל מה שקשור לזה ולתת לי בכל מקרה המלצות על רכבים שאם אקנה אז לחפש דווקא מתוכם , תודה

פורסם

אל תשכח שכשאתה קונה רכב עם טסט ל-8 חודשים, עוד חצי שנה הוא יהיה עם טסט לחודשיים,

תזכור גם שאנשים בדרך כלל לא אוהבים לקנות מכוניות ב- 4K ש''ח בייחוד כזה שמצריך יישור קו, עם טסט לחודשיים ועוד מלא דברים.

אני חושב שאתה נכנס למשהו שאתה לא תבין איך עשית טעות כזאת.

תקרא שוב את ההודעה השנייה שרשמתי לך, תנסה להבין מה היא אומרת לך.

שלומי.

פורסם

העצה שלכם נכונה ומניסיון אך ניראה לי שבכל זאת , הבנאדם ישמח לדגמים ספציפיים שנחשבים יחסית אמינים במידה ושמורים , שוב יחסית עם חלקים זולים . יש הצעות ?

פורסם

כבר אמרתי, דיהטסו שרייד.

עם קצת חיפושים, ימצא אקזמפלרים שמורים גם בפחות מ 4000.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

4000₪ יהיה קצת קשה, תנסה לחרוג ל6000-7000₪.

תתחיל לסנן רכבים ביד 2 עם גיר ידני וטסט ארוך ככל הניתן, כל השאר זה בונוס. יש כאלו גם יד ראשונה או שניה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

העצה שלי פונטו כמו שהייתה לי, הייתי מבסוט ממנה, לא לקחה הרבה דלק 1:14 לערך, תחזוקה זולה מאוד.

חוץ מזה, תמתח את התקציב אם תוכל ואז תרכוש פונטו ספייס, פיאט פנדה או איזה גטס נחמדה שישרתו אותך נאמנה, הרבה יותר מאשר רכב ב-4K ש"ח.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

ב 4000 אתה לא יכול למלא רשימת דרישות עם תקציב מוגבל.

המקסימום שאתה יכול לעשות זה לרכוש רכב שטופל בצורה הטובה ביותר שכל המכלולים בו עובדים ושיש לו טסט ארוך.

תסתכל במדריך שלי ותקרא הכל, יעזור לך המון.

• תוכן חדש...