Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה היא לקנות ולקבל היום (או בעברית להכנס לחנות ולקנות כמו פעם). ידוע שאפשר להזמין בקלות ברשת.

אשמח למידע על חנות במרכז או בדרום.

תודה!

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

90 דולר דרך banggood, ספק אמין כך שמובטח לך שתקבל מוצר מקורי ולא זיוף.

http://www.banggood.com/SJ4000-Waterproof-HD-1_5-Inch-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-1080P-p-917037.html

לפי השמועות עוד חודש אמורה לצאת SJ5000 שצפויה להגיע עם אותו הצ'יפ של ה GOPRO 3 BLACK - ז"א 1080P ב60 FPS, כך שאם לא דחוף לך כדאי לחכות עם הקניה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
90 דולר דרך banggood, ספק אמין כך שמובטח לך שתקבל מוצר מקורי ולא זיוף.

http://www.banggood.com/SJ4000-Waterproof-HD-1_5-Inch-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-1080P-p-917037.html

לפי השמועות עוד חודש אמורה לצאת SJ5000 שצפויה להגיע עם אותו הצ'יפ של ה GOPRO 3 BLACK - ז"א 1080P ב60 FPS, כך שאם לא דחוף לך כדאי לחכות עם הקניה.

אכן לא דחוף, יכול לחכות. מעניין מה ייצא :-D

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

חברים, אני באמת מודה על העזרה (בלי ציניות) אבל נראה לי שלא קראתם את השאלה. אני מחפש חנות פיסית בארץ שמוכרת את זה. אני צריך אותו היום בדחיפות ומוכן לשלם יותר בגלל זה.

מישהו מכיר חנות פיסית שמחזיקה את זה במלאי ונמצאת במרכז או דרומה?

במידה ולא תמצא, אאלץ להתפשר על גופרו.

המון תודה לכל עזרה.

פורסם
הכוונה היא לקנות ולקבל היום (או בעברית להכנס לחנות ולקנות כמו פעם). ידוע שאפשר להזמין בקלות ברשת.

אשמח למידע על חנות במרכז או בדרום.

תודה!

אני מוכר את שלי, נקנתה לפני חודשיים, ורק עכשיו השתמשתי בה לטובת טיול בברצלונה עם החברה, היא חדשה לגמרי. עוד עם הניילון עליה.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

מודה לכולם על העזרה.

עדכון: הצלחתי להשיג בהשאלה מצלמה, וכעת אני יכול להמתין לSJ5000. כבר החלו לקחת עבורה preorder, אז כנראה שזה קרוב מאוד.

פורסם (נערך)

כרגע באתר היצרן אין אזכור של ה 5000. כשיהיה נדע שיש דגם כזה עד אז הכל ספקולציות.

חוץ מזה שהמחיר זול באופן מחשיד.

חוץ מזה שאם משווים את האיכות של הגו-פרו ל SJ, המצלמה הסינית בשתי רמות לפחות מתחת לגו-פרו.

בשלב זה ה 4000 לא עוברת סף רכישה למרות המחיר המפתה.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ה 5000 מזוייפת לאחר בדיקה, שתדעו.

לא עוברת סף רכישה? ביחס למחיר מדובר במצלמה מעולה, שקרובה באיכותה לגופרו, ובהשוואה למחירים היא גם עדיפה.

Miata ND2

פורסם

היא בינונית מינוס. צבעים זוועה. תחום דינמי גרוע. ממה ההתלהבות? ראיתי כבר שרשורים שהחלו בקול תרועה של מחיר נמוך והסתיימו בנפיחה. לדעתי מוצר חובבני מינוס.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...