Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במצלמה המקורית, עוד לפני שזה הפך ל-SJCAM. בשלב מסויים ה-SJ4000 הרגילה (לא ה-WIFI) שווקה כ-SJCAM.

בגרסאות הראשונות שלה לא היה את הכיתוב SJCAM על המצלמה. שימו לב שגם היא נמכרת בדיוק באותו מחיר באתר כמו ה-SJCAM, לעומת גרסת SJ4000 עם WIFI מזוייפת, שנמכרת בפחות מהמקורית.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היא לא מקורית כי לא קנית את המקורית

banggood מוכרים גם את ה SJ4000 הרגילה וגם את הדגם של SJCAM

אתה קנית את הדגם הרגיל

במה הדגם הרגיל שונה מהדגם של SJCAM?

מדובר במצלמה המקורית, עוד לפני שזה הפך ל-SJCAM. בשלב מסויים ה-SJ4000 הרגילה (לא ה-WIFI) שווקה כ-SJCAM.

בגרסאות הראשונות שלה לא היה את הכיתוב SJCAM על המצלמה. שימו לב שגם היא נמכרת בדיוק באותו מחיר באתר כמו ה-SJCAM, לעומת גרסת SJ4000 עם WIFI מזוייפת, שנמכרת בפחות מהמקורית.

זה שזו המקורית ללא הכיתוב של SJCAM עדיין אומר שהיא מצלמת באיכות גבוהה? כמו שצריכה להיות?

מחר אני אסע איתה בתור מצלמת רכב ואראה מה יהיו הקבצים שהיא מצלמת.

לפי הגרסא שיש בה מופיע לי V02 מנובמבר 2014.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אני קניתי מבאנגגוד את המצלמה עוד הרבה לפני שבכלל יצאו לה זיופים או לוגו של sjcam.

זה פשוט הדגם הראשון.

פורסם
דבר הראשון תוודא שזה מקליט בH.264. אם זה מקליט בMJPEG - אז מראש אתה יודע שאכלת אותה.

דבר השני, ודא שזה באמת מקליט ב1080P, יש מצלמות מזוייפות ברמה נמוכה מאוד שמקליטות על 720P למרות ההגדרה או עושות אינרפולצייה.

כמו כן תבדוק איכות, תודא שגירסת תוכנה מקורית, תבדוק שהתפריטים ניראים מקורי.

לפי הקופסא אי אפשר לדעת. אבל בעיקרון מותג של המצלמה SJCAM, יש הרבה זיופים ואחד הסימנים שאין אזכור לSJCAM, אבל יש כאלה שהן מקוריות גם כן.

אני רואה שזה מקליט בסיומת MOV ברזולוציה של 1920*1080. קובל של 5 דקות לוקח כ 550 מגה.

איך אני בודק אם זה קידוד H.264 או MJPEG?

האיכות נראית סבבה, בקשר לתפריטים כמו שכתבתי זה נראה כמו הרגילים ביוטיוב והגרסא היא: V02 מנובמבר 2014.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

זה מקורי, באנגגוד מוכרים מקורי אלא אם כן הם מציינים אחרת (היה להם פעם מוצר חיקוי ובפרטי המוצר הם רשמו שזה לא המקורי ונתנו לינק למצלמה המקורית)

פורסם
אני רואה שזה מקליט בסיומת MOV ברזולוציה של 1920*1080. קובל של 5 דקות לוקח כ 550 מגה.

איך אני בודק אם זה קידוד H.264 או MJPEG?

האיכות נראית סבבה, בקשר לתפריטים כמו שכתבתי זה נראה כמו הרגילים ביוטיוב והגרסא היא: V02 מנובמבר 2014.

בVLC אתה יכול לראות סוג קידוד במאפיינים של הקובץ. בינתיים לפי מה שאתה מתאר, כניראה היא מקורית. האיכות של וידיאו בזיופים מאוד נמוכה במיוחד בתאורה חלשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

GOMOBILE מוכרים את הHERO 4 BLACK EDITION ב2250 ש"ח!

קניתי משם השבוע מצלמה לחברה שלי ולאבא שלי. מחיר הכי זול שיש לדעתי.

מצלמה טובה! אני קניתי את הSJ4000WIFI ופשוט התאכזבתי, לא שווה יותר מדי. אני שם אותה בצד בשביל המילואים (שגם שם ד"א עשתה לי הרבה צרות עם הבטריות כל היום הייתי רודף אחרי חשמל, ולקחתי 3 בטריות ספייר!)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם הנושא הוקפץ- שמעתם על הגירסה החדשה של הSJ4000 שתומכת בצילום 2K?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אתה בטוח בקשר לצילום 2K , אשמח לסימוכין בעניין.

פורסם
יש מבצע באליקספרס:

http://brands.aliexpress.com/?spm=2114.11010108.15.2.BYgGct

אפשר לרכוש בראש שקט או שמא זה זיוף?

יש את ההשואה הזו בין SJ4000 לדגם החדש יותר ואחרון, נכון לעכשו, SJ5000:

http://sjcamguides.com/sjcam-sj4000-vs-sj5000-difference/

מכיוון שאני רק מתחיל בתחום ואני מחפש להתנסות, אני מעוניין בדגם SJ4000WIFI.

יש מבצע שהחל עכשו ונראה שהמלאי מוגבל, במחיר של $77 כולל משלוח זה נראה ממש קורץ.

האם מישהו יכול לחוות דעה בנוגע לרכישה מאלי אקספרס.

אשמח להמלצות בהקדם...

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

מה לגבי המצלמה של שיומי? גירסת הבסיס (בלי כלום)עולה 68$, מישהו כבר קנה ויכול לתת חוות דעת על האיכות?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...