Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב סקודה 2012 החלון בצעד הנהג לא ניתן להוריד ולעלות.גם השלט אין אפשרות לפתוח ולסגור.הלכתי למוסך מורשה אומרים רק בדיקה עולה 250 שקל.

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

היום הלכתי אצל זגג .עשה בדיקה קצרה.ואמר שרוב בעיה במנוע של החלון.רק אמר שזה לא בטוח.כי צריך לפרק ולבדוק.מה אתם אומרים...

פורסם

בדיקה ממחושבת קרי חיבור סורק תקלות וסריקת תקלות לא עולה כסף.

בדיקה המצריכה פירוק של הדיפון של הדלת בכדי להגיע למנוע ולמנגנון אכן עולה כסף.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני רגיל למקום טוב (בירושלים, כך שלא רלוונטי לך לצערי) שלוקח רק 150 בשביל לפתוח ולתקן אם זה משהו פשוט בחלון.

אז 250 זה עדיין בגדר סביר, ועל זה גם ייתווסף עלות חלקים או מנגנון, אם יהיה צורך :cry:. אני מניח שבמורשה יהיה יקר יותר מזגג למשל. והזגג יעשה עבודה לא פחות טובה מהמורשה.

זה לא משהו מסובך ברמה של מנוע הרכב, כך שאתה יכול יותר להרשות לעצמך ללכת למקום זול, כל עוד מדובר בבעל מלאכה שניתן לסמוך עליו שהוא הגון (כמו המקום שאני מכיר בירושלים..).

פורסם
לפעמים הבעיה היא בלוח מפסקים, מישהו בפורום פעם צילם איך לתקן אתזה (רכבי vw)

זה תהליך פשוט וכדאי לנסות לפרק ולנקות.

אמנם לא בהכרח, אבל אני משער שהפרוייקט שצולם היה על VW ישנה יותר, שהספיק לצבור לכלוך. ובנוסף, נשמע שלא מדובר בבחור שמעוניין לפרק דלת לבד, זה פרוייקט באמת מלחיץ לפתוח ואז לסגור מנגנון דלת למי שלא רגיל, ובפרט למי שאין את הכלים כמו מברגי כוכב (T).

פורסם

גם אם לא, יש את השנה השלישית של רצון טוב. שווה לבדוק את זה. אולי יש סיכומ שצ'מפיון יחזרו קצת בתשובה ויפתיעו אותנו...

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

פעם גם לי זה קרה, אבל אצלי זה היה שהחלון נוסע לא הגיב. פירקתי את כל הפאנל, פירקתי אותו לחתיכות בבית ושימנתי בספריי מגעים. עובד מצוין עד עכשיו.

פורסם
פעם גם לי זה קרה, פירקתי את כל הפאנל, פירקתי אותו לחתיכות בבית ושימנתי בספריי מגעים. עובד מצוין עד עכשיו.

רק שים לב לשורה שמתחת לזה, בחתימה,

10/2008 Skoda Fabia, וייתכן שהגיל קשור.

פורסם (נערך)

בסוף הלכתי למוסך מורשה לנתניה..כי לא מכיר עוד מוסכים ולא רציתי יגעו לי בחשמל אנשים שאני לא מכיר..בסוף היה לי בעיה במנוע של החלון (הם ביטלו לי על המוצר זה עולה 2000 שקל בגלל שאני עושה טיפולים במורשה..רק שילמתי על עבודה ובדיקה ועל קידוד שזה 601 שקל יצא לי..לא יודע הם זה טוב .אבל אני יצאתי מבסוט

עריכה אחרונה על ידי david86

• תוכן חדש...