Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש ברשותי Suzuki SX4, מודל 2011.

אני מרוצה ממערכת השמע המקורית שהגיעה עם הרכב.

רק חסרה לי האפשרות לשמוע שיעורים (כן, אני אוהב לשמוע שיעורים בנסיעות :) ) מהפלאפון, או נגן MP3.

האם ניתן להוסיף שקע AUX (בלי להחליף רדיו)?

או שאולי יש פתרון אחר?

תודה רבה,

צביקה

פורסם

נראה מעולה, ואחלה מחיר.

שתי שאלות:

א. אין לי ברדיו כפתור AUX. נניח שהצלחתי לחבר את הכבל, אין אני "מושך" ממנו את המידע?

[ פעם בררתי את אותו נושא ברכב אחר, נדמה לי פורד פוקוס, שגם שם לא היה כפתור AUX מובנה; אבל מסתבר שבשילוב שני כפתורים ניתן להגיע למצב AUX למקרה שיתקינו שקע שכזה ]

ב. זה משהו שאפשר להתקין לבד (אין לי נסיון במערכות של רכב ), או שצריך לגשת למתקין כלשהו?

תודה

פורסם

אתה יכול לראות בתמונה של המערכת שמוצגת בפרסום בקישור לאחר הגדלה שיש כפתור AUX מעל הסיפרה 2

מעבר לזה כתוב בתיאור :

This cable will fit the following Suzuki models with the factory Clarion radio: 2007-2012 Grand Vitara and SX4, 2007 and up Japan Swift with Clarion radio.

אם אין לך Suzuki models with the factory Clarion radio

אז אני חושב שהכבל הנ"ל לא יתאים.

הרכב שלך מגיע כניראה עם מספר מערכות שונות אם אין לך כפתור AUX במערכת זה כבר

מעלה שאלות בנוגע להיתכנות חיבור ה AUX.

• תוכן חדש...