Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ירושלמי, אבל יצא לי לתדלק בפז שורש במחיר שהיה הגיוני, בכל מקרה - כרטיס יו ואתה מתדלק ב8.70 בערך בדור-אלון.

שתי התחנות הזולות באמת היחידות שאני מכיר נמצאות בחולון ובכפר יונה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם בחולון ובמיוחד בכפר יונה .הרכב הקודם שלי נסע פחות טוב וגם צלצל. מה שלא קרה בתחנות שאני רגיל לתדלק בהם 98. כך שארוחות זולות לא תמיד טעימות.

פורסם
גם בחולון ובמיוחד בכפר יונה .הרכב הקודם שלי נסע פחות טוב וגם צלצל. מה שלא קרה בתחנות שאני רגיל לתדלק בהם 98. כך שארוחות זולות לא תמיד טעימות.
בחולון, תחנת היובל לא זכורים לי שום צלצולים עם 98 והדלק הרגיש איכותי מאד ושיפור מורגש מול 95.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

בחולון לא יודע איך קוראים לתחנה , אבל היא של סונול לפני הכיכר בכניסה לחולון. ברכב שלי היה יחס דחיסה גבוה 1 .11 ולא היתה אפשרות לתדלק 95, ולכן שהדלק לא היה ב100% 98 הרכב צלצל. ברכבים שאפשר גם וגם אתם לא יכולים לדעת שעובדים עלכם והדלק לא ב100% 98 . על הרכב שהיה לי אי אפשר היה לעבוד דלק לא מתאים צלצולים . מה שכן מלאתי כמה פעמים בתקופות שונות ותמיד היתה אותה תוצאה . הפעם האחרונה בהחלט היתה לפני כ3 שנים.

פורסם

בקו נתב"ג-ירושלים אין אף תחנת דלק "על הכביש" (למעט פז וסונול ביציאה מהעיר).

יש לך את פז שער הגיא, פז שורש ואם ממש מתאמצים אז גם פז מסילת ציון ביציאה לבית שמש, אלון בלטרון ודלק בנוה אילן.

אין לי חוות דעת על אף אחת מהתחנות האלה. חבל שמשרד התשתיות והאנרגיה לא מבצע דגימות דלקים ופרסומן לעיתים תכופות יותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בפז בירידה מכביש 1 לכיוון בית שמש יש 98 במחיר סביר ללא צורך בכרטיסי תדלוק למיניהם. ובסופי שבוע ה98 זורם שם יפה משום מה ללא תלונות מיוחדות...

בשיפוצים

• תוכן חדש...