Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4564884,00.html

טויוטה קורולה על הכוונת: לאדה תציג משפחתית

יצרנית הרכב הרוסית מציגה סוף סוף את החזון שלה לעתיד, עם שתי מכוניות מודרניות שפותחו בסיוע בעלת הבית החדשה - רנו הצרפתית

אחרי שנים ארוכות של דשדוש, לאדה צפויה להציע מכוניות חדשות שהיא מפתחת בסיוע רנו.

555061901000100490275no.jpg

הם פשוט לא מוותרים...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הרגו אותי עם הטוקבק הזה (התמונה מצורפת בשרשור)

שימו לב לשלט האדום,בצד השמאלי העליון מעל למכונית.רמז לאיכות!

אני התפלאתי לדעת שלאדה עדיין מייצרת או ייצרה עד לאחרונה את אותה הלאדה:

_47815278_lada_rex_466.jpg

ואנשים רכשו, הפריאורה זה אותה גברת בשינוי אדרת דחפו את המנוע שהיה בכל הדגמים המיושנים.

תמיד הדהים אותי איך רוסיה שבונה מטוסי קרב טנקים ומעבורות חלל מן השורה כל כך נופלות בשוק הרכב

ואיזה נתח הם יכלו לתפוס רק ברוסיה עצמה (גם עכשיו תופס אבל רק בגלל שזה זול ממכונית חוץ).

דרך אגב נתון משהו משעשע שגיליתי כשהייתי ברוסיה אשתקד, שברולט קנו את הזכויות של הג'יפ ניבה וכעת הוא משווק ברוסיה כשברולט ניבה:

Niva2123RCN1.jpg

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם
אני התפלאתי לדעת שלאדה עדיין מייצרת או ייצרה עד לאחרונה את אותה הלאדה:

[ATTACH=CONFIG]393724[/ATTACH]

ואנשים רכשו,

רכשו כי זה נוסע, זה זול, ויש חלקים בכל חור בכלום כסף (ברוסיה).

ד"א, כבר לא מייצרת. הם הפסיקו את הייצור של זה ב2012, ככה תמה ההיסטוריה של פיאט 124 בתור המכונית השניה שבנו הכי הרבה יחידות ממנה (20 ומשהו מיליון) אחרי פלוצוואגן חיפושיט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת שחבל שאיו יותר שת"פ עם פיאט, לפחות היה איזה עיצוב מינימאלי לרכבים שלהם.

וnuker, הם לא יצרו כי זה לא עניין אותם (בתקופת ברה"מ, לפחות). התעשייה שם לא כוונה כל כך לאינטרסים של השוק הפרטי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מסכים,אבל מאז נפילת בריה"מ עברו מעל שני עשורים, לדוגמא ראה ערך קאיה, איך יצרן טיפס מרמה בינונית ומטה וכיום נותן פייט רציני למתחרות.

פורסם

מוותרים? לפחות הם מייצרים. איפה ישראל בתחום? (ואני לא מדבר על הזיבר או תע"ר שבחיים לא יגיעו ללקוח פרטי)

פורסם

לישראל יש את בטר פלייס - כדברי הומר סימפסון, ניסיתם כמיטב יכולתך, ונכשלת, המסקנה היא - אל תנסה.

ומשהו בשם QOROS - שת"פ עם יצרן סיני, שהתוצרת שלו לא תגיע לישראל, ובשאר העולם, כולל סין עצמה, אף אחד לא צריך את זה.

פורסם

תצחקו כמה שאתם רוצים אבל לאדה הוא היצרן היחיד מיצרני ברה"מ לשעבר ששרד את כל המשברים, לא פשט רגל, לא הפך להיות מפעל הרכבה של יצרן אחר, ולא נמכר לסין.

הצליח לשומר על עצמאות בצורה כלשהי.

וגם הוציא דגמים חדשים פה ושם. הם כמובן לא היו שיא הקידמה ושיא האיכות, אבל זה עדיף מכלום.

יש להם מחלקות פיתוח ועיצוב, אתרי ניסוי והרצה ועוד.

יכול מאוד להיות שעם כניסה של רנו למשחק הם יעבור את אותו תהליך שעברו סקודה או סיאט שבעבר היו במקום קרוב ללאדה והיום מייצרות מכוניות מצויינות.

פורסם (נערך)

הם (ועוד כמה יצרנים) שרדו בעזרת תמיכה ממשלתית כבדה עם תקציבים ומיסי ייבוא שרק עולים משנה לשנה (אאל"ט, 50% לרכב חדש, ולפי נפח מנוע או הספק לרכב משומש).

רק בעזרת רנו הם התחילו להראות איזושהי התקדמות.

אותי אישית מעניין מה ייצא מ-MOSKVITCH, שהבעלות על המותג נמצאת היום אצל VAG (או אוטו יוניון, איך שהם רוצים לקרוא לעצמם).

האמת שחבל שאיו יותר שת"פ עם פיאט, לפחות היה איזה עיצוב מינימאלי לרכבים שלהם.

שת"פ עם פיאט נגמר עוד בשנות ה70, כשפיאט סיימו לבנות להם את המפעל.

עיצוב מינימלי? אולי זה היה יוצא להם:

fiat-siena-04.jpg

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם
הם (ועוד כמה יצרנים) שרדו בעזרת תמיכה ממשלתית כבדה עם תקציבים ומיסי ייבוא שרק עולים משנה לשנה (אאל"ט, 50% לרכב חדש, ולפי נפח מנוע או הספק לרכב משומש).

רק בעזרת רנו הם התחילו להראות איזושהי התקדמות.

אותי אישית מעניין מה ייצא מ-MOSKVITCH, שהבעלות על המותג נמצאת היום אצל VAG (או אוטו יוניון, איך שהם רוצים לקרוא לעצמם).

גם יצרנים מערביים (פיז'ו, פיאט לדוגמא) מקבלים בתקופות קשות סיוע רציני מממשלות של המדינות שלהן...

לגבי מוסקוויץ' - מפעל פשט רגל ונסגר.עדיין עומד נטוש. ראיתי בשנה שעברה במוזיאון במוסקבה את כל הדגמים האחרונים שהם ניסוי לייצר, פשוט בדיחה. (מדבר על סידרת הדגמים שנקראו על שמם של גיבורים לאומיים מן העבר).

פורסם

ל-VAG יש מפעל ברוסיה, אולי ביום מן הימים יתחילו לייצר מוסקוויץ' שם.

פורסם

לא נראה לי, לדעתי זה מותג מת.

תמיד היה מזדנב אחרי לאדה. ואחרי הצגת ה 2141 הכושלת ב 86 התחילה הדרדרות של ממש. אפילו המקומיים לא רצו לקנות אותה.

• תוכן חדש...