Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר 80-90K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לאחר 3 שנים עם האיביזה (1.2 TSI) הגיע הזמן להחליף רכב.

הדרישה: קטן, זריז ובנוי היטב. חשוב שיהיה אמין ככל האפשר בניגוד לסיאט שעשה בעיות בעיקר מבחינת המנוע.

האפשרויות או רכב חדש או משומש אך מהשנים האחרונות.

עדיפות ל5 דלתות אך לא מהווה חובה.

קצת קשה לזוז מהתקציב אך בשביל משו יוצא דופן שיתאים כמו כפפה ליד יהיה אפשרי.

המון תודה מראש על העזרה.

Alfa Romeo Mito QV

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במחיר שרשמת לא חסר אפשרויות.

פיאסטה 2014 ידנית. זה הרכב שאני רכשתי לפני כמה חודשים.

יונדאי i20.

יש את האיביזה החדשה 1.2 TSI, למרות שבגיר שלה יש קצת בעיות ולא ידוע אם תוקנו או לא.

סוזוקי סוויפט גם יכולה להיות בחירה מעולה בשבילך. אם הרכב לא היה נמוך הייתי הולך עליו.

השאלה היא חוץ מאמינות, כמה אתה נוסע ביום? לכמה אנשים הרכב? משפחה גדולה או רק בשבילך?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
במחיר שרשמת לא חסר אפשרויות.

פיאסטה 2014 ידנית. זה הרכב שאני רכשתי לפני כמה חודשים.

יונדאי i20.

יש את האיביזה החדשה 1.2 TSI, למרות שבגיר שלה יש קצת בעיות ולא ידוע אם תוקנו או לא.

סוזוקי סוויפט גם יכולה להיות בחירה מעולה בשבילך. אם הרכב לא היה נמוך הייתי הולך עליו.

השאלה היא חוץ מאמינות, כמה אתה נוסע ביום? לכמה אנשים הרכב? משפחה גדולה או רק בשבילך?

1. מחפש משו טיפה יותר קרבי מפיאסטה. לא מצפה למשו קיצוני אך שיהיה פלפל.

2. שוב כמו 1.

3. לא מחפש את אותו רכב.

4. לא נוסע יותר מדי ביום.. בתוך העיר בעיקר כאשר פעם בחודש נסיעה מחוץ לעיר רצינית יותר. 90% מהזמן 2- 3 אנשים ברכב.

5. פחות קריטי ידני או אוטומט

ותודה :)

Alfa Romeo Mito QV

פורסם

הייתי בודק את הקליאו 0.9 ידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי בודק את הקליאו 0.9 ידנית.

הבעיה שכל הרכבים הנ"ל חלשים משעמותית מהסיאט. אני יורד למשומש כי אני מעדיף ביצועים משמעותיים יותר.

Alfa Romeo Mito QV

פורסם

נשמע שסיאט לאון ידנית יכולה להתאים לדרישות. אם אתה מחפש שדרוג בתחום הביצועים אז דגמי ה-1.8 או ה-1.4 יתאימו יותר.

גיר ידני מבטל את פוטנציאל התקלות של גיר ה-DSG.

אפשר לבדוק גם פורוד פוקוס האצ'בק, יתכן שבתוספת קטנה לתקציב תוכל לרכוש אחת חדשה מליסינג עם 0 ק"מ.

פורסם

פלפל יש בגרסה הרובוטית של הפיאסטה, מהירה מאוד בנוסף לדינימיות. המנוע של הידנית חלש. אופצייה שנייה, אמנם פחות קרבית בביצועים, אבל נראית מעולה היא הקליאו 1.2. הייתי מתמקד בשני הרכבים האלה.

פורסם

חברים תודה על הכל האפשרויות שהצעתם. הייתי מאד קרוב לסגירה בעניין הפיאסטה.

אפשרות שהועלתה לי ממכר בעל מיטו תלתן ירוק היא לקנות את רכבו, הבחור מבוגר ולא מתעלל ברכב ולאחר שביצעתי נסיעה נורא אהבתי.

העניין הוא כזה. גם לאחר המחיר שהוא מציע אני יכול לקנות מיטו במחיר נמוך יותר. השאלה היא האם יש הבדל בין המנועים כאשר כולם על הנייר 1.4 T, ואילו הבדלים נוספים (מכניים בלבד) יש בין הגרסאות השונות. כי אם הכל זהה אפשר להסיק שהחלפת תוכנה תספיק?

אשמח אם תתקנו אותי ותוכיחו שאני טועה...

Alfa Romeo Mito QV

• תוכן חדש...