Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים בזמן האחרון ידוע שיש מכת גנבות באזור שלי....

בקיצור רציתי לדעת אם למישהו יש רעיון איך אני יכול "להסתיר" את הרמקולים האוחריים שלי

יש לי פיאט פונטו ספייס....

אם מישהו יכול לעזור ולתת לי רעיון וכמה בערך זה צריך לעלות לי....

תודה מראש!!!

נ.ב

אתם חושבים שהמערכת שרשמתי בהודעה הקודמת מתאימה לאוטו הזה מבחינת הגודל......

פורסם

כשהתקנתי קנווד מאחורה של 6 אינץ' ביקשתי שישאירו את המגן פלסטיק המקורי שברכב ושלא יחליפו לי במגן של קנווד אז ככה אף אחד לא יודע מה מותקן לי באמת ברכב...

אז אם יש לך אפשרות (...)

פורסם

הצעיף זה רעיון גרוע. שלא תחשוב שגנבים הם טיפשים עד כדי כך שלא יראו שהצעיף מכסה את הרמקולים,רואים אותם בולטים ולהיפך אם יראו רמקולים מכוסים אז ידעו שבטח יש לך שם רמקולים יקרים שאתה לא רוצה שהם יראו, אז מה אתה חושב שהם יגידו? בטח יש לו קליפורניה בום ובגלל זה הוא שם את הצעיף לא שווה לפרוץ, ברור שלא,ישר ידעו שיש שם רמקולים יקרים

פורסם
כמו שכבר אמרו תכסה את המגש בבד אקוסטי(עולה גרושים)

ואם אתה מכסה טוב אז בכלל לא יראו שיש לך רמקולים..

זה הפתרון הכי טוב

פורסם
משהו שלא עולה כסף ולא לוקח זמן של עבודה...

זרוק מאחורה איזה צעיף של קבוצה שאתה אוהב או משהו בסגנון...

זה הדבר הכי "מצחיק" ששמעתי והאיכות

פורסם

מס' טריקים שאני נסיתי לעשות בזמנו:

א.) כשאתה מתקין לדוגמא רמקולים של של חברה טובה תחפש מגש של חברה ממש ממש זולה כמו CB, Super Dooper, Blaster, Megabox

או כל צועה מובהקת שכזאת. ותתקין את זה במקום. אני בטוח שאם אתה מתקין באיזה חנות לא תהיה להם בעיה להביא לך משהו זול כזה במתנה או בתמורה לרשתות שלך.

ב.) הבעיה כשמכסים את הרמקולים הם שהם בולטים, לכן מה שאני עשיתי זה התקנתי אותם מלמטה (במקרה שלי ע"י ההתקנה חסכתי לעצמי החלפה של גרילים כלומר עומדים ברכב גריל של רמקולי 6 אינץ' ויש 6x9, במקרה שלך פשוט תוכל לכסות אותך בבד ויראו שזה שטוח לחלוטין.

את ההתקנה עצמה עשיתי כד אני קודח חור לכל הרמקול. כלומר לא שהחורים יכנסו בברזל, אלה שכולו יהיה בדיוק במימדים של הרמקול. כשעשיתי את זה חברתי את רמקול לברזל ע"י בורג שמחוזק מלמטה ע"י בורג שמתברג עליו ותופס את הרמקול במקום.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם
אחי זו עבודה מיותרת

פשוט תחבר את הרמקולים מלמטה ללא גריל ותכסה בבד אקוסטי :-P

אותו תוצאה רק בעבודה יותר קלה....

מסכים איתך רן

פורסם

תעטוף בבד לבד..תשתדל שיהיה בצבע של הפנים של הרכב כחול או אפור או שחור הבד

במספר צבעים תמתח אותו יפה כאילו היה אורגינל בהצלחה .

חתימה !

• תוכן חדש...