Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שיש איזה באג באתר כי דרך הטאפאטוק כן רואים את ההודעות (לא יודעת אם במלואן או חלקן) אז אעלה צילום מסך כדי שכולם יראו.

71eeef8cc900e71df88d51f5d21d6399.jpg

לדעתי, רעיון טוב. אדאג לא לעבוד באותו היום.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

היום בשעות אחר"צ פניתי לאחד המנהלים כדי להסב את תשומת ליבו לנושא.

אני לא יודעת איפה התקלה, באתר או באפליקציה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

באמת כול הכבוד,לא ידעתי שיש מפגש,אני בהחלט אגיע לשם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבלי להיכנס לעניין האמינות או אי האמינות של הסרטון אני יכול להעיד רק על דבר אחד, אם לא מקבעים סמן לייזר על נקודה ספציפית על צבע הרכב ומודדים כל פעם את אותה נקודה, לא ניתן לדעת כמה מיקרון התווספו אם בכלל.

עוד נקודה בקשר למיקרונים, כאשר מבצעים שלייף (2000-2500) מסירים בערך 5 מיקרון על מנת להעלים נזקים. קשה לי מאוד להאמין שבשניים או בשלושה מעברים ניתן להוסיף כמות כזאת של חומר,מה גם שפיזית כמות החומר לא תספיק בשביל לייצר כמות כזאת של מיקרונים.

רכב מודרני מגיע עם 50-100 מיקרון רכבים סטנדרטיים, על מנת לצבוע רכב כזה משתמשים בכמעט גלון של יסוד+חצי גלון צבע+חצי גלוןלכה. כל הכמות הזאת מייצרת בין 50-100 מיקרון, אז איך בקבוקון מייצר 30 מיקרון? אשמח לראות ניסוי מדויק.

פורסם
כנראה שיש איזה באג באתר כי דרך הטאפאטוק כן רואים את ההודעות (לא יודעת אם במלואן או חלקן) אז אעלה צילום מסך כדי שכולם יראו.

71eeef8cc900e71df88d51f5d21d6399.jpg

לדעתי, רעיון טוב. אדאג לא לעבוד באותו היום.

חזק. תודה

פורסם
מבלי להיכנס לעניין האמינות או אי האמינות של הסרטון אני יכול להעיד רק על דבר אחד, אם לא מקבעים סמן לייזר על נקודה ספציפית על צבע הרכב ומודדים כל פעם את אותה נקודה, לא ניתן לדעת כמה מיקרון התווספו אם בכלל.

עוד נקודה בקשר למיקרונים, כאשר מבצעים שלייף (2000-2500) מסירים בערך 5 מיקרון על מנת להעלים נזקים. קשה לי מאוד להאמין שבשניים או בשלושה מעברים ניתן להוסיף כמות כזאת של חומר,מה גם שפיזית כמות החומר לא תספיק בשביל לייצר כמות כזאת של מיקרונים.

רכב מודרני מגיע עם 50-100 מיקרון רכבים סטנדרטיים, על מנת לצבוע רכב כזה משתמשים בכמעט גלון של יסוד+חצי גלון צבע+חצי גלוןלכה. כל הכמות הזאת מייצרת בין 50-100 מיקרון, אז איך בקבוקון מייצר 30 מיקרון? אשמח לראות ניסוי מדויק.

גלון לכה בהתזה. מדובר אל שיטת מריחה מיוחדת שבקבוקון 50 מ"ל מספיק ל3-4 רכבים

פורסם
self cleaning.

מן מושג מחורטט, שכרגע בדיטיילינג וורלד משתמשים בו בתור צחוקייה/בדיחה.

כשאתה נוסע בגשם נניח, הרכב מנקה את עצמו כתוצאה מההגנה, חסכת לך נקיון שבועי.

זה לא באמת קורה.

וגם השיטינג הכי טוב בעולם לא מספק ניקוי אמיתי ללא סיבון.

אז דיי.

לנקות את עצמו הוא לא מנקה אבל כשאתה מסיים נסיעה בגשם זלעפות ונכנס לחניון והרכב יבש ונקי- תקרא לזה איך שאתה רוצה, בשורה התחתונה זו אחלה תוצאה.

לפני כשנה וחצי רכשתי בהמלצת אחד החברים פה בקבוקון קטנטן של אוטם 22PLE SIGNATURE GLASS COAT, עלה לי באיזור ה-80-100$ לאותו בקבוקון.

באותו ערב שקיבלתי את החבילה היו אצלי כמה חברים ששאלו מזה והסברתי להם, כשהם שאלו את המחיר ושמעו את התשובה הם אמרו לי שאני לא נורמלי.

כמה שבועות לאחר שיישמתי את החומר נסענו עם החברים לאיזשהו פארק כדי שהילדים יוכלו לשחק וכשבאנו להתקפל התחיל גשם.

אקצר ואומר שמהפארק נסענו לאכול במסעדה, כשנכנסנו לחניון בקניון בו ממוקמת המסעדה החברים שלי הבינו למה הבקבוקון הזה עלה כל כך הרבה- 2 הרכבים החדשים שלהם היו רטובים ומטונפים בעוד הרכב שלי היה י-ב-ש לחלוטין ונקי לגמרי.

בתום הארוחה כשחזרנו לרכבים כולם היו יבשים, הרכבים שלהם עדיין נותרו מטונפים ושלי היה נראה כמו לאחר שטיפה.

(כל שלושת הרכבים עברו שטיפה בערב לפני ובהגיענו לפארק בבוקר כולם הבריקו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כניראה שבדיטליינג וורלד צריכים להפסיק לצחוק ולראות תוצאות בשטח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הקטע שאף מנהל לא מגיב לעניין ומסביר מהם הסיבות לעריכה?

זאת תעודת עניות בניהול פורומים לטעמי.

אולי כי אף מנהל לא ערך את ההודעה?

בהודעה המקורית של אורן קורולה היו כמה תווים "נסתרים" שגרמו למערכת הפורומים לא להציג את ההודעה. כנראה שהוא כתב את ההודעה מטלפון נייד וניסה להכניס איזה סמיילי או משהו כזה. ערכתי את ההודעה, הסרתי את התווים והיא חזרה להופיע בשרשור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

אחלה תודה.

אגב,לדעתי יש עדיין איזה באג באתר. שים לב כמה אנשים כותבים משפט (גם אני)

והשורה יורדת למטה- לעיתים נשארת רק אות אחת בשורה למעלה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20

• תוכן חדש...