Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

פג׳ו 306 שנת 2001 עם 250000 ק״מ

הרכב אצלנו כבר 7 שנים אבל בשנה האחרונה עמד והעלה אבק.

בת זוגתי מחזירה את הליסינג שלה ואנחנו מעניינים להשמיש את הפג׳ו הישנה פשוט כי לא שווה למכור אותה.

אני מחפש מוסך אמין וזול יחסית באיזור נתניה שיוכל לבצע את הטיפולים הבאים (עדיף שהכל יהיה באותו מקום)

- תיקון מזגן, צריך לבדוק מה הבעיה בדיוק אבל כנראה שיש דליפה כי עד לפני שהפסקנו להשתמש ברכב היינו ממלאים גז בכל קיץ

- טיפול 10

- הכנה והעברת טסט

אגב קיבלתי את ההצעה הבאה ממוסך כללי בנתניה:

- בדיקת מזגן 200 ש״ח לפני מע״מ, אם אני מחליט לתקן את המזגן עלות הבדיקה תגולם בעלות הכוללת.

- טיפול 10 800 ש״ח לפני מע״מ

- העברת טסט 280 ש״ח לפני מע״מ (לא כולל עלות אגרת הרישוי)

מאחר ואני עוד צריך להחליף רביעיית צמיגים ולשלם את אגרת הרישוי והכל בבת אחת, אני מנסה למצוא מקום שיבצע את התיקונים שציינתי בעלות נמוכה יותר אבל לא חאפרים.

יש למישהו המלצה?

GOT סחוג?

פורסם

שלום רב,

רכב שעמד שנה צריך החלפה של שמנים ובדיקה יסודית לגומיות, צינורות, חגורת טיימינג וכו'.

המחירים שניתנו לך סבירים.

לבדיקה ותיקון המזגן אני ממליץ על "און-קור" מול סוכנות סובארו , הם עושים עבודה טובה ונותנים אחריות על העבודה.

קח בחשבון שטיפול במזגן זה לרוב הוצאה יקרה שלא מאריכה ימים במיוחד ברכבים שהמזגן הותקן בארץ (אלכס אורניגל כמו בחלק מדגמי הפג'ו)

דוד פנקס 16, נתניה, 098841524

לגבי טיפולים לרכב, לא ברור מה כלול בהצעה של הטיפול ומה טיב החלפים, ולכן קשה להתייחס.

אם אתה מוכן להרחיק מעט מנתניה מזרחה (קצת אחרי כפר יונה),

יש באיזור תעשיה תנובות ,מוסך עם בחור מאוד נחמד שנותן מחירים טובים מאוד ועושה עבודה טובה.

זה נקרא מוסך גל הטלפון שלו :

09-894-7047

אני מאוד אוהב לעבוד איתו מכיוון שהוא מוכן לעבוד עם חלקים שאני מביא וכך אני גם חוסך בעלויות החלקים וגם מוודא שהם באיכות טובה.

פורסם (נערך)

שלום רב !

באזור התעשיה הישן בנתניה, פנה ברחוב הראשון שמאלה, לרחוב הקדר ופנה לאלסקאר(ליד פרודג) לבדיקת ותיקון המזגן, ומעבר לכביש בדיוק בצד השני, ממוקם מוסך אלדר בניהולו של ביסמוט שמעון, מוסך כללי, ומכון בדיקה לרכב, פנה לשמעון ותמסור לו שאני שלחתי אותך, וממש צמוד אליו קיימת צמיגיה וותיקה , בשם שחודה, וכך ברחוב קצר אחת, תוכל לרקוד על שלוש חתונות.

אודה לך אם תחזור לפורום לעדכן.

מוסך אלדר:

http://www.d.co.il/65102910/28290/

בברכה

צביקה

עריכה אחרונה על ידי צביקה.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מאד לא ממליץ על אלסקר.

אכלתי מהם חצץ בטיפול מזגן ברנו קליאו.

הם גם שברו לי את המראה הקדמית והתנערו מאחריות.

און קור - סביר בהחלט.

Kia Niro 2017

פורסם
מאד לא ממליץ על אלסקר.

אכלתי מהם חצץ בטיפול מזגן ברנו קליאו.

הם גם שברו לי את המראה הקדמית והתנערו מאחריות.

און קור - סביר בהחלט.

המלצתי עומדת על "און-קור" לאחר שניסיתי את שאר בעלי המקצוע בתחום המיזוג אוויר בנתניה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...