Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

OK

הרכב לא נראה גרוטאה בכלל.{BMW E36 1992}

אני מנקה אותו

מסיר ממנו את האבק

מניע אותו מדיי פעם

עקב מצב כלכלי רעוע אין באפשרותי לעשות לו טסט + ביטוחים.

רישיונות הוקפאו

אני מנסה כן להחזיר אותו לכביש אבל בכל פעם צץ משהו חדש שמוריד אותי לריצפה מבחינה כלכלית.

מה אפשר לעשות שלא יקחו לי את הרכב?

להזיז אותו כל 28 יום לרחוב אחר?

לשלוח מכתב לעיריית ירושלים ולדבר אל ליבם?

הרכב לא ממש תופס חנייה כי רשמתי בדף גדול: "שכנים יקרים, ניתן לחסום את הרכב" ודווקא חוסמים את הרכב עם עוד רכב מבלי להפריע לסביבה. {לא השכנים הזמינו את הערייה אלה עכשיו יש מבצע בשכונה...}

bmw.jpg

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

להזיז אותו עלול רק לסבך אותך יותר, נסיעה בלי ביטוח וטסט.

לא יעזור כלום, כדי להחנות אותו במקום ציבורי הוא חייב רשיונות, טסט וביטוח.

פורסם

אין לך הרבה אפשרויות, טסט וביטוח כרגע אין לך את האפשרות הכלכלית.

חפש חבר/משפחה שיש לו חניה פרטית ומסכים לך להכניס את הרכב לחניה, לפחות זמנית .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

חוק שמירת הניקיון נותן לעירייה סמכות להורות לבעל רכב להזיז את רכבו אם הוא עומד "במקום אחד" 60 יום (למיטב זכרוני). הטעם לכך הוא לכאורה כפול: סילוק של גרוטאות שעומדות ברחוב, ותחלופה של רכבים בחניה ציבורית. עם זאת, שים לב: מקור הסמכות הוא בחוק העוסק בשמירת ניקיון, ולכן ספק אם הטעם של "תחלופת רכבים" יעמוד בבית משפט.

השאלה שצריך לתת עליה את הדעת היא מה זה "מקום אחד" (עיין בחוק, לא זוכר כרגע איזה סעיף). האם זוהי בדיוק אותה משבצת בה הרכב עומד? האם זה אותו רחוב? האם זה מתחם מסוים (כמו 5 חניות שנמצאות בסמוך)? לא ברור. לטעמי, זה חייב להיות מפורש בצמצום כך שרק אם הרכב נמצא באותה משבצת, זה נקרא "מקום אחש". אבל אני לא שופט. להבנתי, זה לא נתברר בבית משפט.

מבחינה חוקית, למיטב ידיעתי, אסור לרכב לנסוע מטר בלי טסט וביטוח חובה בתוקף. אבל - שוב, למיטב ידיעתי- מותר לגרור רכב בלי טסט ממקום למקום.

אגב, החוק לא קובע באופן אוטומטי שרכב בלי טסט הוא גרוטאה שהעירייה יכולה להורות על הזזתו. אדרבא, בפסקי דין נקבע שלחיצוניות של הרכב (חלודה, חלונות פרוצים, וכד) עשויה להיות השפעה בקביעה האם מדובר בגרןטאה או לא.

כנראה שבאזור שלך יש פקח קבוע, ששם לב שהרכב לא זז, והוא החליט להדביק את הדרישה.

פורסם

עברתי מקרה דומה, בגלל שכן צר עין שחמד את החניה.

כתבתי לעירייה מכתב מפורט עם נסיבות המקרה ומעט אזכורי חקיקה ופסיקה.

זה עשה את העבודה.

אל תברח, אלא תתעמת - גש לעירייה ותסדיר את הנושא, אחרת הקבלן שעובד עם העירייה לא ישאל שאלות שהוא יבוא לפנות את הרכב.

המחלקה הרלוונטית נמצאת בבניין העירייה הקטן, לא הגדול - כמדומני בצבע כחול ממש לפני הכניסה לבית משפט השלום

בהצלחה

M-TECH E46

פורסם

שלחתי להם מכתב היום, שם רשמתי שהרכב איננו מושנח והוא בעיצומו של שיפוץ ואני מבקש שלא יתייחסו אליו כאל גרוטאה. נראה מה הם אומרים.

בכל מיקרה, יש מצב לפיתרון בדמות לוחית רישוי במבחן. זה בבדיקה מול כמה גורמים שרוצים לעזור.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מחכה לעדכונים.

אם תזדקק למכתב נוסף שיבהיר להם מהם הקריטריונים של גרוטאה - רק תגיד. יש לי פסק דין במיוחד בשביל זה בצד.

הייתי גם שוקל לכסות אותה, כך היא תמשוך פחות תשומת לב- אתה אומר שגם ככה היא עומדת רב הזמן.

M-TECH E46

• תוכן חדש...