Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אשמח לקבל את חוות דעתכם על הצעות המחיר שקיבלתי מלובינסקי טרייד עבור C4 פיקסו ו-308SW.

2 הרכבים הם יד2 אחרי ליסינג, שנת 2010 ובאיזור ה-75 אלף ק"מ.

עבור הפיקסו הם ביקשו אחרי הנחונת קטנה 70 אלף ש"ח ועבור ה-308SW ביקשו 67,500 ש"ח.

מה דעתכם על ההצעות? מה מצב שוק ה-7 מקומות. עד כמה אפשר ללחוץ בלי לאבד את העסקה? התחושה מאיש המכירות, במכוון או שלא, שפחות או יותר זה הסכום הסופי (כי כאמור כבר נתן את ההנחונת הקטנה).

מה דעתכם?

פורסם (נערך)

באופן אישי גם עברתי מסלול דומה. מחירי השוק של פיקאסו ו 308 הם 20% מתחת למחירון (לפחות)

לובינסקי כמובן מתעלמים מזה ובגלל זה בסוף לא קניתי אצלהם. המקסימום שרצו להוריד זה 11% וגם זה ממחירון לוי יצחק והס מלהזכיר שלרכב ליסינג דרושה הפחתה נוספת של עוד איזה 10% לפחות. בקיצר: תבדקו גם בשוק הפרטי. תופתע שהמחירים זולים. שוק המוכרים במצוקה וזה מצויין בשבילך.

אל תבהל מלאבד את "עסקת חייך" . יש בלובינסקי עוד רכבים. לא לעשות קנייה תחת לחץ.

תזכור: רכב עם עבר ליסינג גם בביטוח שתעשה יתומחר ב 78% ממחירון לוי יצחק. זה חברות הביטוח החליטו ולא תוכל לעשות בנידון מאומה. במקרה של אובדן מוחלט הם ישפו אותך ב מחירון פחות 22% (בדר"כ הן רושמות את זה באותיות הקטנות בביטוח ואז לא שמים לב).

כמו כן, כמו שכתבתי למישהו פה בפורום, אם תחליט לקנות מהם, אל תסתמך על ההיסטוריה הממוחשבת או מה שמוכרן אומר לך. אתה חייב ! לקחת את הרכב למוסך צרפתי שאתה מכיר (יש בפורום כמה מומלצים) שיבדוק טוב את הרכב.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בינואר השנה רכשתי פיקאסו מחברת ליסינג עם ק"מ דומה בסביבות המחיר שאתה מציין, לאחר שעברתי כל חברה וחברה.

זהו כנראה המחיר.

אני מניח שמדובר ברמת גימור SX, אם מדובר ברמת גימור PK אזי המחיר מגלם הנחה משמעותית יותר.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

תודה. אשמח לעוד תגובות.

מבחינת חווית נסיעת המבחן אני יכול לספר שמאוד אהבתי את הנהיגה בפיקסו. לחיצה קטנה על הדוושה והאוטו משיית לו בקלילות. לעומתו ה-308 עם הגיר הבעייתי היה לא יותר מסביר. מצד שני ל-308 יש ספק גימיק ספק לא - גג זכוכית. חשבתי שאולי זה יכול להיות אטרקציה לילדים הקטנים מאחור. מה שכן, נדמה לי שבניגוד לפיקסו נראה לי שממש אין לו ביקוש ולכן לא ברור לי למה הם ביקשו רק 2,500 ש"ח פחות.

פורסם

לדעתי, אם אתה קונה את הרכב כדי להשתמש בו הרבה כרכב 7 מקומות - הפיקאסו לוקח בהליכה כי ה-308 זה סטיישן שאנסו לתוכו עוד שני כסאות - והתוצאה בהתאם.

אתה לא קונה הנחה - אתה קונה רכב.

לובינסקי בתור היבואן - לא ירד בלי סוף במחיר עקב חוסר ביקוש כי הוא צריך לדאוג לשווי הרכב בשוק המשומשות. ויעידו מאות סיטרואן C4 משומשות שעומדות אצלו לעיתים גם שנה ויותר עד שנמכרות.

אל תפחד שהעסקה "תברח לך" יש מספיק מכוניות לכולם.

עדיף לרכוש מלובינסקי במחיר גבוה יותר בשל האחריות שמקבלים, כאשר לא כל כך ברור מה טיבה של אחריות שתקבל ב"טרייד-אין" כלשהו, או בכלל לא במקרה של קניה מפרטי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנחנו משפחה עם ילד בן 7 ועוד 2 ילדים בני שנה וקצת. היום כולם יושבים כמו סרדינים ב-C4 רגילה.

המחשבה היא לעבור לרכב מרווח שכולם יישבו בנוח. אם צריך שמבוגר ישב עם הקטנים מאחור אז שיהיה נוח. וגם חשוב שנוכל לעשות הכול מבחינת העמסה של מה שצריך מאחור. המקומות 6 ו-7 הם בונוס שינוצלו לדעתי לעיתים רחוקות למדי. בגלל זה חשבתי על ה-308SW שממש צפוף שם לרגליים, אבל כמו שכתבתי, ממש הופתעתי שמחירו כמעט זהה לפיקסו

פורסם

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם

יש שם המון תגובות של אנשים. לדעתי כמעט כולם לא מחזיקים או החזיקו ברכב הזה ולכן אני לא בטוח עד כמה הרכב הזה באמת בעייתי. יש כול כך הרבה תגובות חיוביות בפוסטים אחרים של אנשים שמאוד מרוצים מהרכב, כולל כאלו עם וותק של שימוש. אני מכיר בתקלה שתוארה אך יחד עם זאת אני חושב שמדובר בתקלה חריגה בשילוב של רכב וותיק עם ק"מ גבוה (בגדול לא אמורים להחליף רצועת טיימינג כול 90 אלף ק"מ)? וגם האיש התעלם מהאזהרה של הרכב שמשהו לא תקין וכתוצאה מזה נגרם לו נזק משמעותי.

פורסם

הסיפור עם שרשרת הטיימינג במנוע הזה היה במנועים הראשונים ב-2009. השררת הוחלפה ברוב כלי רכב, וניתן לוודא עם לובינסקי שהשרשרת במנוע של הרכב שתרכוש לא פגומה.

ככל שידוע לי לשרשרת טיימינג (בניגוד לרצועה) אין שגרת החלפה - אלא השרשרת מוחלפת כאשר כאשר מתגלה בה פגם או בלאי.

המחיר של ה-308SW גבוה יחסית כי ההיצע קטן, ויש אנשים שלא רוצים להתנייד עם "רכב גדול" ומעדיפים את ה-308SW על פני הפיקאסו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היצע קטן? יכול להיות. נראה לי שרק בלובינסקי יש אותם. כשהתחלתי את נסיעת המבחן אז הבחור של החברה שנסע איתי אמר לי שיכול להיות שיהיו בעיות במהלך הנסיעה כי הרכב עמד הרבה זמן והמצבר היתרוקן. מבחינתי זה אומר שגם אין ביקוש לא רק שאין היצע.

• תוכן חדש...