Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לרכוש רכב חדש מליסינג פרטי מ"קל אוטו", העניין שקל אוטו אומרים שאחרי 3 שנים אתה יכול או למכור אותו לבד ולהחזיר את יתרת החוב, או לקנות אותו מקל אוטו, או להחזיר אותו לקל אוטו ולקבל עליו מחירון מינוס 12% מינוס ההנחה שקיבלת בהתחלה (כי מקבלים הנחה של כמה אלפים מהמחיר בסוכנות). משאלות ותשובות שראיתי באתר של יצחק לוי, יצחק לוי ענה שבליסינג מימוני (שלהבנתי זה כמו ליסינג פרטי שמציעים ב"קל אוטו") הורדת המחיר מהמחירון היא 8% ולא 22% כמו בליסינג רגיל, האם זה נכון? האם תהיה לי דרך להוכיח לקונה פוטנציאלי שאכן הרכב היה בליסינג פרטי ורק אני נהגתי בו ולא היה שייך לאיזו חברה? האם קונים פוטנציאלים מאמינים לזה?

תודה מראש לעונים.

פורסם

ליסינג פרטי זה אכן 8 אחוז, ליסינג תפעולי 12 אחוז.

אבל, וזה אבל גדול, זאת הנחה ממוצעת. רנו מגאן תימכר בהנחה יותר גדולה בהשוואה לניסאן ג׳וק. וטויוטה פריוס במצב טוב יכולה להימכר גם בלי הנחה בכלל!

כדי שיאמינו לך שמדובר בליסינג פרטי ולא תפעולי אתה אמור לקבל מכתב מקל אוטו שמוכיח זאת. חלק מהקונים יאמינו, חלק לא. תמכור לאחד מאלו שכן יאמינו :)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה צביקה, ותגיד אם אני רוכש ישירות מליסינג 0 ק"מ, הם מביאים לי מסמכים שזה לא היה באמת ליסינג ואז ההורדה היא רק 8% כמו ליסינג פרטי?

• תוכן חדש...