Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהריה- ים המלח . מה הדרך הבטוחה ביותר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן יש לך הרבה דרכים אחרות, אבל באמת שאין לך ממה לחשוש.

פורסם

שים לב שלא חיפשתי את הדרך המהירה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים רגע האמת הגיע. זה לא צחוק מחר הנסיעה המשפחתית.

איך אפשר להגיע לים המלח מבלי לעבור דרך הבקעה או איזורים אחרים שעלולים להיות לא בטיחותיים?

שוב תודה מראש

פורסם

מה נסגר איתך? שים waze וסע לשלום, הכל בסדר.

שום דרך לא בטוחה ב-100 אחוז. אין דבר כזה.

כרגע הסיכוי שיקרה לך משהו בגלל תאונות דרכים גבוה יותר מהסיכוי שיקרה לך משהו בגלל אירוע בטחוני, וזה לא משנה אם תיסע מכביש הבקעה או מכל כביש אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אנשים מעלים סרטונים שרוגמים אותם באבנים , דיווחים על ידוי אבנים בכל מיני אזורים בארץ , פוסטים אנטי יהודים משכנים ערבים .....

כל יום אתה קורא עיתונים ויש מלא אנסים, אישתך יוצאת מהבית? מלא פדופילים, אתה נותן לילדים לצאת מהבית? רוצחים על ויכוח על חניה, אתה מעיז להוציא את אפך מדלת הבית?

תכלס בשטח, אין בימים אלה שום בעיה בשום כביש בתחומי ישראל.

רציני, סע לשלום, ואם אתה רוצה יותר בטוח מבטוח, כמו שדני אמר, דרך ירושליים (כביש 2 דרומה, 1 מזרחה וזהוא).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברים, הוא לא רוצה לצאת מהבית.

הוא רוצה להישאר תקוע במקום, לייבב ולהאשים את שאר העולם.

ספורט לאומי. תנו לו, אם הוא נהנה מזה...

נחכה שיתקע את האצבע עם הציפורן החודרנית ברגל של השולחן

ובא לציון גואל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

car4fun, אם אתה רוצה לשמור על בטחונך ובטחון משפחתך, אני מציע לך בחום להימנע מנסיעה בקרבת חומוסיות השייכות לערבים, שהרי ידוע שהם כולם תומכים בטרור וירססו אותך ממגוון סוגים של מקלעים שונים ברגע שהם יזהו שאתה אחד מהיאהוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

פות"ש, אני מניח שכתושב נהריה אתה נמנע גם כן מלקנות ב"שוק פייסל" או ב"חוף דקל" עקב היותם בבעלות ערבית. על אף מחיריהם הזולים והסחורה הטובה ושעות הפתיחה הנוחות ומעדיף לרכוש מוצרי מזון ברשתות היהודיות מסביב ששוחטות במחירהן.

פורסם

סעמק איתכם, עכשיו בא לי פיתה עם חומוס צ'יפס סלט מאבו ראמי ברחוב לוחמי הגטאות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

למתעניינים נוספים המבצעים נסיעה זו בקרוב, אני מעדכן,

נסענו דרך הבקעה הכל רגוע ושקט. נסיעה טובה.

• תוכן חדש...